shadow.wizard Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 EDIT! Citajte prvy prispevok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 akorát se tam s banem těžko dostanu takže je mi to naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 akurat kdyz dam chci pridat svuj gametarg tak forum vyhodi nejakou hlasku.. :-( ----------- Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 muwme neruš s postem mě zajímá jak se tam dostanu když mě to nepustí na xlive :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 akurat kdyz dam chci pridat svuj gametarg tak forum vyhodi nejakou hlasku.. :-(----------- Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error Chod do svojho profilu a dole mas Xbox Live Gamertag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 nicméně se mi tu někdo snaží vyhýbat odpovědi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 nicméně se mi tu někdo snaží vyhýbat odpovědi :lol: vždyť ty víš jaká je odpověd:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 dobrý způsob jak vyřadit toho kdo má nejvíc :lol: dobrá finta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Pridejte me tam napise mi to chybu viz muj podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Pridejte me tam napise mi to chybu viz muj podpis jde to!... :dozey: EDIT: kdybys aspon napsal co ti to napíše :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 to co tady Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched. If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error please chci tam taky byt mocinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 to co tady Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error please chci tam taky byt mocinky To samý...je v tom nějaká zrada...pls help? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Chod do svojho profilu a dole mas Xbox Live Gamertag Buď jsem blbej nebo slepej. Oboje se nevylučuje. Ale ten Xbox Live Gamertag button tam nemůžu najít...a nesmějte se mi, že jsem lama :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 v osobním nastavení, kde vyplnuješ svuj nick, icq atd... tak jed úplně dolu a tam máš napsáno Xbox Live Gamertag Enter your Xbox Live Gamertag máš tam prázdné políčko tak tam vyplníš svuj nick co máš na LIVE ;) a to je vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 v osobním nastavení, kde vyplnuješ svuj nick, icq atd... tak jed úplně dolu a tam máš napsáno Xbox Live Gamertag Enter your Xbox Live Gamertag máš tam prázdné políčko tak tam vyplníš svuj nick co máš na LIVE ;) a to je vše Jo, našel, díky. Další ala lama dotaz, tzn. že je v mém profilu viditelné GS? Jak to funguje? Je fórum nějak propojený s xbox.com, či co? ...nikde totiž nic nevidim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Tak sem si konečně udělal účet taky se chci přidat ¨viz:podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Docela to jde no..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 viz. podpis....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfboy Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 DrDanyStein 1775 G xD a jak vypnu firewall na xku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 jo ja se taky přidávám do party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 update pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Tak už mám taky xko, tak jsem tu taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Taky se přidám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Tak si mě tam aky přidejte viz podpis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinek Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Tak som tu http://card.mygamercard.net/Jinek+sk7.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.