crackhorse Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 ujde to.. ale nějak sem nenašel jak na auto hodit nějaký to křídlo nebo body kit :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brablenec Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 jsou moc moc dobry, ale jsou prilis kratky do konce tohoto tydne je dohraju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 ale akoze tunning me zklamal , asi tak ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 já to nechápu,hrál to někdo na pc,to je asi dost ořezaný,nejen že nejde koupit spoilery,ale ani žádný nálepky atd.Na obrázcích jsem viděl že měli třeba vepředu jiný kola než vzadu,na psp se koupí jen všechny 4.Pak mi tam chybí pár aut co jsem koukal na pc (civic a S13) a nakonec všichni mluvili o sprintech na 400m a možnost modifikace ECU převodových poměrů a snad diferu a tlumičů,na psp jsem se s tim nesetkal VERDIKT,nejhorší propadák ,kde když si koupíte lepší součástky do auta tak to nemá žádnej vliv,nechápu,jednoznačnej shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SowaGAY Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Tak sem to vcera stahnul s obavami esli to bude zase poskozenej archiv ale nakonec v pohode,nejak to ta wifina stahla dobre takze to bylo OK.No tak sem to hodil na PSP,spustim,vyberu si auto,rikam si"hm tak tady ta grafika je dobra",vyberu si zavod,LOADING,a...:shock: sakra co to mam s ocima?Mam pocit jako kdybych hral sto hodin v kuse protoze to na co koukam je rozmazany jaxvina,a navic to neni mejma ocima ale tak to je v ty hre-no to je proste hruza,hnus-proc tam delali takovej dememntni odlesk a nejaky poskozeni-stejne jezdim s pohledem ridice tak je mi nejak egal jak to auto vypada...proberu se z toho soku a slapu na pedal...jedu a jedu a rikam si"to je proste hruza vzdyt ani nevidim skoro do dalky a ani nevidim okraje vozovky"...udelam 12 % hry a muj mozek vyflusne pozadavek na smazani hry-nasleduji svuj mozek a sem velice rad ze sem to udelal...Proc ty blbci z EA proste neudelaj poradny NFS na PSP a ne aby se snazili to co je na vykonejch PCckach a next-gen konzolich predelat na PSP?Tahle hra me teda dost sklamala a sem rad ze nejsem majitelem original UMD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 když si koupíte lepší součástky do auta tak to nemá žádnej vliv,nechápu,jednoznačnej shit tak akoze to vliv ma ............ :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Prostě normální okruhovka se spoustou aut, žádnej přehnanej tuning zelenejch blikajících oblepenejch legračních autíček, noční závody mi nechyběj, soundtrack je super... ale starý zlatý časy NFS 3: Hot Pursiut... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViCktor Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Staćí sehnat PSX verzi NFS 3: Hot Pursuit a vesele pařit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Jestli víš o nějaký fuknční, klidně jí sem do placu hoď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 no akoze hral jsem to v domeni ze nastane zlom , ale najednou Jeste ze uz sem to predevcirem smazal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 Nějak mi to vždycky mrze když chci jít na trať v tokyu... Mám 3.90M33-2, no-umd mód na Sony NP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wacice Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 tak jsem měl z ProStreet strach, protože na PS2 je to absolutně nehratelný. Ale na PSP mě to příjemně překvapilo. Na grafiku si je třeba chvíli zvykonout (hlavně když se přepnete z Juised2), ale jinak je to kvalitní závodění. Dokonce si troufnu tvrdit, že fyzikální model jízdy je propacovanější než v Juised2, kde se dá v pohodě odjet driftovací závod i s předohrabem... V ProStreet je znát rozdíl mezi předo a zado hrabem. Navíc každá úprava na autě se projeví jak v kvalitě jízdy, tak ve výsledném čase. KONEČNĚ !!!!!! od dob Undergroundů mě nikdo nenutí dávat na auta brutální spoilery a křídla a tuning je tu opravdu tuningem. NFS se konečně vrací do dob zlaté slávy, kdy jsme se proháněli Porschema, Lambama, Corvetama a nikdo na ně necpal místo sériových 18" kol, kola 22". Čím déle ProStreet na PSP hraju, tím více se mi líbí. Jen mám strach, že to bude tak na týden maximálně a potom zase rok čekání. Takže kdybych tu měl ohodnotit ProStreet od 1-10 tak dostane 8/10. Na téměř dokonalé Juised2 (dávám 9/10) mu trochu schází, ale jinak je to velmi kvalitní "závodní" ježdění 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulit Odesláno Únor 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2008 je to super hra bozi grafika :psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Čaba, mám otázečku ohledně tuningu ! - to je tam visuálních uprav tak málo nebo se to dá nějak odemknout ? Trochu mi tam chybí nárazníky, vinyly atd ! Tohle je hodně málo to co tam je.... PLS odpověd :psp::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 ne nic jinýho tam není než to co máš na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 ne nic jinýho tam není než to co máš na začátku tak potom je to hrozný zklamání ta hraaaa :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Jo je pravda,že pokud člověk od toho očekává to samé jako UR nebo MW,tak ho to asi zklame.Těšil jsem se na nějaký ten tunning a ono nic,akorát barva kola a skla...To mě trochu mrzí...Ale jinak ke hře samotné.Je to v pohodě,zatím mě to baví,ale mám strach ze stereotipních tratí,že to bude stále to samé:-( Jinak auta jsou hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 je to super hra bozi grafika :psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: akoze me zklamali s tou grafikou... treba nfs most wanted ma o hodne lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Tak jsem vcera ProStreet dohral. Co se delky tyce tak teda nic moc, dohral jsem to behem neceleho tydne a to jsem to kazdy den nehral nejak extra dlouho. O to vic se ale ted tesim na hrani po Infrastructure multaku. Čaba, mám otázečku ohledně tuningu ! - to je tam visuálních uprav tak málo nebo se to dá nějak odemknout ? Trochu mi tam chybí nárazníky, vinyly atd ! Tohle je hodně málo to co tam je.... PLS odpověd :psp::roll: Tuning (narazniky, prahy, kridla atd..) jako takovy v ProStreet neni, ale ke konci hry se ti otevrou auta uz upraveny. Jak vizualne tak vykonove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Tak jsem vcera ProStreet dohral. Co se delky tyce tak teda nic moc, dohral jsem to behem neceleho tydne a to jsem to kazdy den nehral nejak extra dlouho. O to vic se ale ted tesim na hrani po Infrastructure multaku.Tuning (narazniky, prahy, kridla atd..) jako takovy v ProStreet neni, ale ke konci hry se ti otevrou auta uz upraveny. Jak vizualne tak vykonove... a ty auta sou fakt pěkný já to taky dohrál včera večer a je to dobrý :wohow: škoda toho tuningu ale multak je dost dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 jsou to takový hrozný carbony s grafou jak simpsonovi(můj 1. dojem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruleZz Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 ja si myslim ze takovy fialovoucky menu je tak akorat pro bukvice jsem zklamanej :7 nejhorsi nfs pro psp radsi si zahraju MidnightClub naprosto uzasny tuneni a cela hra je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 jasně jde prostě o to pokud tu hru vůbec někdo hraje tak to neni kuli singlu ale jen a jen kůli infrastruktuře která je dobrá jinak to žádné klady v podstatě nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 moc me to nenadchlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 jak sem si to tu letmo pročítal tak názory jsou celkem smíšený... Mně to teda vůbec nevzalo... odjle jsem jen 2 závody a pak jsem to smazal z PSP (na Nb to ještě mam) možná právě to je chyba ale už se stalo:blink:... podle názvu jsem myslel že tam budou aspoň street závody ale okruhy a jestli tam jsou tak mam v hlavě nějak zakodovaný že k pouličním závodům patří spojlery, atd přece to všichni znáte... hodnotit to ani nebudu jelikož po odjetí 2 závodů se ani nedá...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.