fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Zdrawim, mam ten wifi ap od tp-link... Ale nedari se mi to zprovoznit, pac LAN ip uz vyuzivam na jinem sitovem pripojeni, co tam mam v takovym pripade nastavit za ajpinu??? Diky za normalni odpovedi :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Mam eng winy, tagze to asi zrejme neni most ale gateway, tagze asi brána ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 No a když vyplníš v tom APéčku IP adresu na pevno 192.168.0.2 A výchozí bránu dáš 192.168.0.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Gateway je brána je to dokonce default gateway, zkus co jsem ti psal, je to popsané od bodu 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Stale mam teda nevyplneny dns Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 a Kdyz bych ho mnel vyplnit tak bude shodny s tou vychozi branou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 gateway - tim sem myslel jako ze timdle mam propojeny ntb s adsl pres lan... je to tak pojmenovany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Jo DNS server dej taky 192.168.0.1stačí vyplnit jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Je fuk jak je to pojmenovaný hlavně že to chodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 no nastavil sem to podle tebe a stale to nefachci.... porat to nesdili net, ap fachci dostanu se k test connection a pak mi to hodi vypis a u netu failed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 A jak máš nastavený PSP? jenom pouští scan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Moc diky, ty ip opravdu pomohli, potom sem jen u softwaru k tomu ap nastavil u brigne pripojeni lan a hle . net funguje :-)))) po 6ti hodinach... moc diky xDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Jakou dostává PSP IP adres? jdi do příkazového řádku PC a tam napiš ping IP adresa PSP Příkazový řádek - START/spustit do okénka napiš cmd a dej enter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Super hlavně že to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fixlik Odesláno Únor 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Ani newis jak moc si mi pomohl :-P THX ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 To řekni mojí přítelce, mě roztrhá že jdu pozdě na večeři.:cheesygrin::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fixlik
Zdrawim, mam ten wifi ap od tp-link... Ale nedari se mi to zprovoznit, pac LAN ip uz vyuzivam na jinem sitovem pripojeni, co tam mam v takovym pripade nastavit za ajpinu??? Diky za normalni odpovedi :-P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
40 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts