Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jak zmenim mac adresu?


Sudzi

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

udelal sem vse podle navodu ale jak to zapnu(v psp) tak mi to napise 3 radky zapisu do flash0 a u kazdeho je ze to nejde otevrit(failed to open file)

mam 3.80 M33-2 ale v navodu je 3.71 tak jestli to neni tim

nebo sem videl na jine strance navod rucne ale tomu sem moc nerozumel a navic to bylo v EN...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

lol , tu adresu mam v poradku ale ten program ne- pise to ze to nemuze nalezt ten potrebny soubor aby to do nej zapsalo (tu adresu)!!!!

nebo aspon jak to zadat rucne ze bych najel do flash0 pres recorvery menu a neco prepsal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tady je obrazek te chyby z toho programu PSP Mac Spoofer http://www.uloz.cz/show/file/50484-DSC00402.JPG

a to co si mi poslal sowa nechapu - na rootu nic neni(a mam v pc nastavene zobrazovani skrytych slozek) a taky nechapu proc tady nadavas , ja nejsem tak dobry abych na to vse prisel!!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

to Sudzi:jo sorrac-az ted sem si vsimnul ze to je jinej nez ten co sem mel ja-tohle mi prijde zbytecny-ja mam macspoofer od gracz54 a ten ti vyflusne macid.bin na root ten pak jenom editujes a voila-takze fakt sorry,moje chyba ze sem se nepodival esli to je to co mam:ziped:

EDIT:no tak sem double debil pac tamto co pouzivam ja fakt jenom meni zobrazovanou MAC v XMB ale tohle meni tu co se odesila na AP...:lol::lol: nezabijej me Sudzi,nezabijej me...:lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

pls poradte nekdo zkuseny jak to udelat :cry:

EDIT: je tento router dobry(aby slo hrat hry i na netu surfovat s psp)??? http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000AMV&Search=ap&SearchType=1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
hmmm tady je poradna jak h....:blink::dots:

Hele ty poradno na h... Ten D-Link router bych nekupoval, mám známý a všichni na D-Link nadávali, seká se a hlavně má omezený nastavení, pořídil jsem si Asus WL-500gP, nemůžu si na něj stěžovat má USB porty takže můžu stahovat bez zapnutýho pc:), levnější řešení je Asus WL-520gC, kámoš si ho kupoval(doporučil sem mu ho) a je spokojen stejně jako já s tím rozdílem, že nemá USB, je to v podstatě totéž jako WL-500gP akorát nemá ty USB a to dělá 1tis rozdíl(cena WL-500gP-2tis, WL-520gC-1tis)... Záleží co potom routeru(access pointu) chceš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu