juseph Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Tak sem si pořídil tuhle super pařbičku, která je fakt moc povedená.Ale v pruběhu jejího hraní sem narazil na docela zásadní problém a to, že mám málo karet na hraní.... Tak sem chvilku hledal na netu a našel pár zajímavích věcí: a) karty se dají kopírovat a používat stejně jako originál b) v nejakým e shopu sem našel scany většiny karet Jenže je přes ně značka toho eshopu, což s použitím lihovýho fixu nejak nebrání ve hraní( aspon myslím, ještě sem to neskoušel). Tak sem se chtěl zeptat jestli to někdo z Vás taky hraje tuto hru a nemá moc peněz na nové karty v boostru a přesto chce hrát s kámošema. No a mě napadlo že by jsme mohli nekam upnot svoje scany karet a tak se o ně podelit.Samozřejme, že to bude nutný občas koupit nejakej ten booster, ale častečne to zmírní šanci na to, že budete mít spousty karet 100x .... A na závěr chci jen upozornit případné rýpaly, že nemám v plánu hrát s temito kartamy on-line, ale jen tak lokálně s lidma u pivečka v teple domova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Zkus tyhle: http://japan.gamespot.com/ps3/screenshots/common/pictures/0,3800075610,10158605p-137,00.htm http://japan.gamespot.com/ps3/screenshots/common/pictures/0,3800075610,10158605p-138,00.htm http://japan.gamespot.com/ps3/screenshots/common/pictures/0,3800075610,10158605p-139,00.htm Pokud budes pokracovat v ciselne rade (tj. 140, 141, 142, ...) tak tam jsou i dalsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiki Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Ahoj jinak booster packy prodávají v Plzni ve Valhale v kulturáku. A jaká je ta adresa toho obchodu kde mají ty scany ??? Jinak už mám Burnouty a je to Superrr. Jinak jsem ten jak od tebe koupil tu super pařbu Def Jam Icon.:-) Naštěstí už je pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 Skvelej napad. Taky nechci utracet plno penez za boostery i kdyz jich par v planu mam. Uricte klidne hodim moje scany, az me pujde scanner... :D jinak vyzkousim natisknou ty na tech odkazech.. Pak dam vedet . EDIT: zkousel sem zvedat kontrast ale tu kartu to proste nevezme. na netu bylo že to normálně kopie bralo. Vypadá to ,že to byl FAKE. aneb měli fakt dobrou kopírku, což ale z těch jejich kopií nebylo poznat :D EDIT2: hele na co sem narazil (viz. avatar) když sem hledal scany karet z EoJ :D hned to valím jako avatar :D EDIT3: když sem si vzal tohle http://www.kickpunchblock.com/pictures/eyepromo.jpg ve wordu, dal sem velikost 10cm (výšku) konstrast zvýšil asi o 10%, jas zmenšil asi o 5 % tak to valíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Únor 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 tak tady je ta stranka toho shopu... http://www.toywiz.com/eyeofjudgement.html ted sem kupoval ctvrtky, tak uvidime zda to pude... určitě dám vědet... jo a Wiki, no taky sem se ji zbavoval jen velmi nerad, ještě ted mi to rve srdce :cheesygrin: EDIT: tak karticky z toho shopu odskouseny a slape to...takze parada :) kronoss: diky, ale starter pack je ke kameře...ale diky za snahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 cau, nasel sem na torrentu nascanovanej starter pack.. tak mozna to pomuze mozna ne :) http://thepiratebay.org/tor/3949057/Eye_of_Judgment_Cards_-_Starter_Deck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Tak jsem si to taky koupil a je to good. Doporucuji... Mel bych jen otazku, jak zjistim jak je vzacna ta karta? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Miketulk: Vygoogluj si seznam karet, tam by to melo byt uvedeno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Vygoogluj? myslisvyhledat nebo jeste neco jinyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bgang Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 Po registrování na tomto fóru http://www.nextgenboards.com/vb/eye-judgement/6919-eye-judgment-cards.html je přístupnejch asi 110 karet. Pokud by to někdo vyzkoušel jestli to chodí, bylo by to úplně super. Podotýkám, že karty jsou anglicky.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Hele neměl by někdo nějaký karty na výměnu? Některý mám už třeba 5x a dalši boostery zatim nechci. Kdyžtak pište SZ nebo na icq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellstranger Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Koupil jsem si SET2 abych měl trochu víc karet ale hra mi je nechce načíst. Trochu sem se pídil po tom proč a jak to tak vypadá tak si musim ještě koupit licenci na hraní SETu2 na PS Store. Pletu se nebo sou to opravdu takový vyděrači? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 hellstranger: nepleteš, opravdu musíš...proto už to nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Tak lidi zrovna jsem si pořídil tu to super hru, a hned jsem se do ní pustil asi po hodinovém updatu z verze 1.00 na 3.00 to po mě chtělo další a na ten jsem se už jaksi vyprd. Spustil jsem dal si první duel a uplně mě NPC rozdrtil PLS lidi nemohl by si se mnou někdo dát duel, a trochu mě to naučit? Nick: Biobarr A taky bych rád zjistil kdo tuto hru vlastní a hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Nikdo nehraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Můžete mi někdo doporučit e-shop, kde se dají koupit booster packy s nějakou přijatelnou cenou (je mi jedno jestli českej nebo zahraniční). Mám objednanou hru s kamerou a někdy během píštího týdne by mi to mělo přijít. Ještě jsem se chtěl zeptat - kolik stojí ta licence SETu2?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Zdarec hraje to tu jeste nekdo ? Ja jsem si to ted nedávno pořídil a chtěl bych se zeptat jestli nekdo nemá koupeny ten 2 a 3 set. Jinak kdyby nekdo chtěl mám skeny uplne všech karet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.