Madmaster Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ja hraju jen o urcitejch hodinach jsou proste ucitele u kterejch se to neda ... nemuzete davat navody zalezi na tom na jaky skole je v jaky lavici sedi co na to reknou zaci kolem atd... proste nejde poradit :( Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 ted na praxích 4x za 10 dní (sudý týden) pařím od 8:00 do 3 hodin vlastne non stop...ted úopkud nepříde mistr a nevykládá nám nějký píč*iny... takže cca 6,5 hodiny propařim na PSP... už jenom kvuli tomus me si koupil druhou baterku :D jedna mě vydrží přesně do oběda :D.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 jednoduchá taktika :cheesygrin: .Hodím si na lavici mikinu a mačkám :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 bracha ho mnel ve skole a paril celou hodinu bily bo byli v nake ucebne malem mu ho zabavil ucitel kdyby jo tak bych ho zabil:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Já mam PSP normalne na lavici,otevrenej sesist prupisku v ruce a stiham i psat i hrat a ucitel jen kouka a zavidi ze se nenudim jako on =oD zadnej problem u nas =o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 xD tak to moje psp mi zabavil ucitel (psp 3004) sem paril GoW a Aj v ucebne a on hned co to je??ihned to vypni a dej na stul tak sem to tam dal a o prestavku sem za nim sel a on ho dokazal zapnout zapnout i GoW a hral mi to jak mate zbit charona xD ale pak h ovratil a rek ze je to dobra vecicka a at uz to o jeho hodiny radsi nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jethro0909CZ Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 1. Seď u zdi 2. Měj u sebe něco vysokýho, nbo velkyho 3. Klidně seď kdekoliv - jeden primo pred katedrou paří tak, že si sedne na bok, natáhne nohy, dá si mezi ně mobil a paří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 OMG jak to čtu, tak jste tu samí závisláci, kteří to nevydrží dokavaď nebudou doma. Jinač na střední bych si určitě nezahrál, protože to nejde a zadruhé je docela důležité dávat pozor jinak pak víš kulový, však to poznáte až vylezete ze základky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 no, já jsem na gymplu, pařim skoro pořád a mám 4 dvojky. Ironicky z předmětů, na kterých zrovna nepařim, páč se to prostě nedá 8):psp:(no dobře při občance pařim, ale dvojku mám kvůli blbým testům,ne kvůli nepozornosti...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 se mate me by to ucitelka hned vzala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Hmm já to ani neskoušel o hodinách ... ja si totiž blbec sednu vždycky před učitelke/u a to samo o sobě nejde :( Takže čekám buď na přestávku nebo se holt učim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 V Biologii když máme dlouhé hodiny sedím v zadu mám učebnici na klíně a na straně co ona říka pařím a když se mě zeptá co dělám řeknu čtu a začnu číst co tam je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 uz sem tady psal svuj spusob ale ucitelka mne ho zabavila a tak sem prisel na novej-jelikoz sedim v prvni lavici (jen nekdy) a ucitelka chodi po tride tak ho mam v rukavu mikiny a vsechno slape,a kdyz sedim v posledni lavici tak tam se všechno muže delat bez povšimnuti(psp,sms,spat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Zdarec ve skole se o hodinach nudim nevite jak hrat behem hodiny a by to ucitelka nepoznala ? ponevadz obchazi lavice a to je na nic :-( To je složité,když si ve škole tak by si se měl hlavně učit,nebo to nechat na přestávku.. " nějak to zamaskovat.Třeba do školní tašky a dělat ,že něco hledáš" :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 to u nas by to slo jen v angline:D tam si muzes jezdit s fingerboardem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 To je složité,když si ve škole tak by si se měl hlavně učit,nebo to nechat na přestávku.." nějak to zamaskovat.Třeba do školní tašky a dělat ,že něco hledáš" :bash: To bys hledal sakra dlouho.. :D Jinak, na základce jsem pařil v hodině s klukama multi skoro pořád. Až na pár výjimek, kdy to prostě nešlo, nebo nemohlo. Ale teď na střední prostě nechci. Na základce se defakto učíš aby ses dostal na střední, ale na střední je to bohužel už o něčem jiném. Nejenom, že máme 8 hodin denně, z toho jsme 6 na počítačích, ale na těch zbývajících jako třeba matika, kde pořád počítáš, ekonomika, kde pořád píšeš, to hold nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harda581468623820 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 zdarec ja poarim na psp kazddy den nezajimaji mne ucitele nejlepsi je hrat za ucebnici nebo za taskou ani jsou tak blby oni to nepoznaji a kdys se zeptaj co mate reknete psp a oni 100pro nebudou vedet o co de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Já pařím ve všech predmetech krome : Cestiny .. Matiky ... Anglictiny .... =') Bez psp bych do skolly ani nesel .... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Já jsem teď na střední a snažim se dávat pozor, na základce jsem taky nehrál pořád, jen o některých předmětech, teď už hraju jen o přestávkách a o volných hodinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ResidentFever Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Na lavici :wohow: Ucitelia s nasou triedou nemaju dobre skusenosti a tak nas nechaju nech si robime co chceme mozeme hrat notebooky a PSP proste nam dovolia secko sa teda fakt mame :wohow: Takze nema problema setci v triede drtime cez wificko a ucitelia zatial piju kavu :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Tak to ti ani nezávidim protože se ve škole nic nenaučíš a budeš úplně tamto :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 jn ja parim jenom pri hodinach s nudnym tematem prospech mam dobrej a chci se ucit a velmi by mne vadilo kdyby sem si ve vsech hodinach mohl delat cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Ale jako závidim takový pohodový školy já se na mobil podívám kolikátý ho je a hned mi ho zabavěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.