kwpunit Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 ja nehram ja davam pozor :cheesygrin: :angle: iba ze ked spoluziakove pri tom nemam co stratit :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Vetsinou hraji na notebooku, pac si do nej ve skole pisu zapisky a tak, kdyz ucitel zkousi, poznamky si pise nekdo jiny nebo proste nemam naladu proste hrajeme Geometry Wars a prekonavame nase rekordy v Leaderboards :) Na PSP jen v hodinach, kde je to profesorovi jedno co clovek dela. I tak mam v lavici, kalkulacku pro pripad, kdyby se ptal ,,Co to tam smatras pod tou lavici? Dej mi to na stul!" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Tywe, to ja hral v AJ a ucitelka: A co delas Kocourek celou hodinou pod tou lavici? No, ja to radsi nechcu vedet a hral sem dal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Já většinou pařim při nějakých dementních hodinách jako Rodinná výchova, Výtvarná výchova apod. ale někdy je fuška si stíhat psát poznámky nebo něco kreslit a přitom hrát na psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Naštěstí máme ve třídě hodné lidi kteří si píšou poznámky které si pak skopíruju, takže můžu pařit :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maikskiller Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 :psp: já většinou pařim jen o odborných předmětech, jako je odborné kreslení atd. máme třídního učitele, takže pohoda :roll: hral jsem dneska celou hodinu a třídní mi na to přišel, zabavil mi PSP s Tekkenem a pařil on:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: LoLec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 jasne a prisel k tobe a jak se dava tento utok? xD (ja ti verim...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maikskiller Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 jj chtěl vysvětlit co se čim dělá xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Já si sednu do poslední lavice,celej bágl si vyhážu na stůl a za tou hromadou učebnic hraju a kdyby se mě zeptala co to tam mám,tak řeknu že si hraju s kalkulačkou :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 tak ja faram normalne ve druhe lavici hodim si mikinu na lavici a faram za mikinou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsws Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 hh dobrý téma:cheesygrin:...no ale pod lavicí je to nanic stejne si to ani neuzijes kdyz koukas jednim okem do psp a druhym jestli nejde ucitelka:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 jo :D dneska při těláku sem seš do posilky a celý 2 hodiny sem sedděl an rotopedu a čuměl an film :D pak přišel učitel a prej : co to máš? PSP doprdele to vim! ale co tma máš za hru? takový auta ...dej to sem! :D (ten kkt dal new game takze mi smazal sejvy :D) a za chvíly...kde se přidává plyn? Křížek.... v první zatáčce narazil do zdi a řikal: kurva to nejde vem si to rači :D ....njn pohodář učitel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 vem si bágl a dělwj že v něm hrabeš a mužeš hrat tak to dela naše škola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikamikadze Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Vždyť je to jedno! Vždy ti ho po hodině musí vrátit a jestli ne tak jí musíš začít vyhrožovat že to nahlásíš jako krádež:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Vždyť je to jedno! Vždy ti ho po hodině musí vrátit a jestli ne tak jí musíš začít vyhrožovat že to nahlásíš jako krádež:). Mýlíš se můžou po tobě chít aby si pro něj přišli rodiče protože tenhle předmět nepotřebuješ k výuce a máš ho tam na vlastní riziko takže to vidim tak že pokud ti ho na konci hodiny nedá může ho klidně dát do skolniho sejfu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 u mne to nejde furt nekdo cumi nebo tak a prozradi se to ,de to jenom u zkousenií kdyz mame reditela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 vedle me sedi sennpu takze si moc nezahraju ani to psp nemam flashnute ale nekdo me pujci nejake umdecko a potom uuz se to nejak zmakne:psp::psp::psp::psp::psp: hlavne tedy v matice a zemaku ale ani vytvarka a dějak nejsou marne předmety na pařeni v hodine:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 tak ja faram normalne ve druhe lavici hodim si mikinu na lavici a faram za mikinou :) jéé to je nahoda ja taky sem v druhe lavici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 No vy se máte,ja mám mamku učitelku na naší škole a to kdyby mě někdo viděl tak ta by mi doma dala :D:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 hmmm.. tak to bych nechtel... tak musis hrat o prestavkach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 dneska sem faral v češtině sme byly na compech a potom i v matice,přírodce.angličtině a v občanske vychove proste sem profaral na psp celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Ja mam to PSP asi tak 2 týdny:) Zatím sem ho do školy nebral:roll: Ale má ho i kámoš tak někdy zahrajem multi:wohow: Jenom mě štve,že mám Slimko s FW 4.01:cry: Doufám,že to pujde někdy flashnout,zatím smažím dema z PSN:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 možná ted napíšu off topic ale souvisí to stím já sem měl mít z hudebky 5 :D a učitelka najednou na konci hodiny řekla že já a kámoš dostaneme 3 za to že jsme byly zticha ale já pučil kámošovi psp a on hrál a já kukal :D takže jsme díky psp dostali 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Dneska sem si vzal PSP poprvé do školy a hral sem demo God of War:) Všichni čuměli:lol: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Dneska sem si vzal PSP poprvé do školy a hral sem demo God of War:) Všichni čuměli:lol: ... j to unas ve skole taky ale porad pucmiho pucmiho sem je tam chtel vsecky proliskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.