Sukacek Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 ahoj, můžete mi prosím poradit proč nemůžu na svém PSP spustit PSPViewer. Adresáře PEPV08, PEPV08% nahraji do adresáře GAME150, ale po spuštění mi vyskočí chyba 80020148. Zkoušel jsem v RECOVERY MENU v advanced - advanced configuration nastavit UMD/ISO DISABLED, ale pořád to nejde. Děkuji za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 nejspise je to aplikace pro kernel 1.50 ze? Pokud mas fat, tak si nainstaluj 1.50 kernel addon V2 Pokud mas slim, tak to spust pres aplikaci eLoader, pokud by to neslo, tak jedine pres timemachine nabootovat s pandorou 1.50TM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 jj pep viewer pustam na slimku pres timemachine .] jede krasne :P u me v podpisu klikni na TimeMachine .] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sukacek Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 tak jsem zkusil nainstalovat Kernel 1.50. mám PSP FAT..instalace vypada, že proběhne v pohode, všude se vypisuje OK, jen u posledního souboru systimer.prx se vypíše ERROR. je to normální nebo sem něco udělal špatně? jak můžu zkontrolovat, že Kernel mám v PSP... Přesto mi ale PSPViewer neběží :( 2PsychoCZ: vyzkouším a uvidíme.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 pockaj, 1.50 kernel addon je pouze pro FATko, a TIMEMACHINE je pouze pro Slimko ... Jakej mas typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 Timemachine je pro obě PSP ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 jj ale ne 150_340 =.= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 na Timemacine může nainstalovat čistou verzi 1.50 (Fat only) nebo tu 150_340 lkterá je pro obě PSP -.-'...ale ta čistá 1.50 bude nejspíš lepší ...nebo rovnou 3.40OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sukacek Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 ahoj, jak jsem psal, mam PSP FAT...Kernel se mi nakonec podařilo nahrát do PSP, alespon tomu vše nasvědčuje..nevím jestli je nějaká možnost podívat se v nastavení, že tam opravdu je :(. nakonec jsme i PSPViewer rozchodil :), ale popravdě, nebyl jsem si jistý do kterého adresáře přesně soubory nahrát, tak jsem adresáře nahrál do všech-GAME, GAME150 i GAME3xx a vylučovací metodou mazal... ale zaujala mě ta možnost Time Machine...určitě ji vyzkouším..vypadá zajímavě.. pokud budu tápat, mohu se na vás obrátit že? Díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 ¨jj muzes poslat me nebo tekkovi PM .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sukacek
ahoj,
můžete mi prosím poradit proč nemůžu na svém PSP spustit PSPViewer.
Adresáře PEPV08, PEPV08% nahraji do adresáře GAME150, ale po spuštění mi vyskočí chyba 80020148.
Zkoušel jsem v RECOVERY MENU v advanced - advanced configuration nastavit UMD/ISO DISABLED, ale pořád to nejde.
Děkuji za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts