Spinder Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 mam tu problem nejde mi dat 100% mam 98.2% mam vsechny postavy,vsechny poklady, vsechny hry dohrany,vsechny cheaty, i tajny mesta dohrany, poradte co mi chybi (kdyztak i co ma byt na tabuly v indiho tride) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 máš všude "true adventurer"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spinder Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 rikam ze mam vsechno nic mi nechybi a mam 98.8% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Máš nalezeno i 5 starwars postav a Han Sola? Já jen kdyby náhodou:blink::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Ahoj už tu na tohle téma otázka byla, ale v odpovědi se neřeklo přesně jak na to...takže se ptám...jsem v úseku s názvem "Well of Soul"...k druhému oku, které se má vložit do sochy se prostě nemůžu dostat:(...jak to mám udělat?...hledal jsem na youtube a našel jsem návod, kde hráli na PC asi nějaký kooperativní režim....jestli to nebylo kooperativní režim (jakože Indymu hodně ten druhý panáček pomáhal) tak teda nwm:-O...možná sem přehlédl nějakou funkci...když sem na jednom sloupu s Indym a přepnu, aby sem si stím druhým ten sloup otočil tak seskočí i Indy...tak jak na to?...moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 EDIT: vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrintScroll Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Potrebuji pomoct jak tam jsou ty stribrny predmety napriklad v 1 misi jak se tam toci ty kameny jak to mam rozbit ? pl sporadte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 nějakou bombou(granát,raketomet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronaldina Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Ahojte všetci, nevie mi niekto poradiť ohľadom hry Lego Indiana Jones, zasekla som sa na useku, v hre ktora začína priplávaním do nejakého prístavu, kde sa Indiana zamiluje a potom sa dostane do nejakej knihovni, kde sú točité schody, všetko urobím ale neviem sa dostať na poschodie, preletieť sa tam nedá ani vyskočiť na ten drevený mostík, díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal1468621266 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 V levo dole (od vchodu) je zarizeni s kterym se da otacet a to vyrobi schody do poschodi :) PS: Ale predpokladam, ze uz to mas dohrane ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vtipálek Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Poraďte prosim... Jde nejak volit ktery postavy si kam vemu? Jsem v jedny z prvnich misi a pise mi to, ze timhle tunelem proleze jen mala postava. Zadna kterou mam sebou se tam ale nevejde. Koukal jsem na videa na youtube a tam si hrac prehazuje postavy primo ve hre. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=VrnAguuCym0 cas 0:25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nevím jak je to u tohohle pokračování ale u té starší jsi sis musel ty postavy otevřít respektive to dohraješ a pak s jinýma postavama dosbíráš věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.