havid Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 čusec, nevíte gdy přesně má vyjít thp8 na umd?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2006 Tak uz som to dohral. Sice nie na 100% ale vsetky Levely mam uz otvorene. Super hra, mozem len doporucit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2006 jak to spustit!!!potrebuju usb host! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 nechce nekdo uploadnout save? :) hra dobra, ale vubec me nebavi hrat cariera....jako vzdycky nejvic stupidni....jenom clasic me docela bavil..celkem rad bych videl i ty ostatni kola, co se otevrou pri cariere...diky! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 uz to vyslo nebo ne ? Jestli jo tak kde se to da objednat (nejaky cesky stranky) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 http://www.bontonland.cz/hry/sportovni/Tony-Hawks-Project-8-366183.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Mozna to bude znit dementne, ale z vasich reakci jsem nedokazal odvodit jestli je THP8 dobra hra. Napiste mi co si o něm myslíte... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Je to naprosta spicka ze vsech TH :cool: .Je to fakt vyvedeny...Levely jsou rozshly a pekny, pohyby a grafika taky na dobry urovni, ukoly jsou nic moc takovy spis dokola ale zabavi te...Videa jsou uchvatny a super jak ty delany na pocitaci tak ty realny...Tato hra stoji za stahnuti/koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 A nejakej solidni link na full. Preci jen videa a hudba delaj ctvrtku zazitku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 Ja stahoval ten co je v ISO games na mesic listopad...Nevim jestli jsou funkcni linky ale je to full verze funkcni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 A nejakej solidni link na full. Preci jen videa a hudba delaj ctvrtku zazitku... Tady mas full torrent: http://gamestorrents.com/descargar-juego-gratis-PSP---Tony-Hawks-Project-8-%5BUSA%5D-%5BEnglish%5D-2014.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 THPSP8 je dokonalost sama I don´t have word :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Dik Jste fakt dobri bobri :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Prosinec 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 hej tohle je uplne spickova hra..mnohem lepsi nez ten remix.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 jj, jeste kdyz to pak hodis do focusu :wink: 8) fakt super hra, nevahej a stahuj :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Taky jen vřele doporučuju... Chytne tě a nepustí... :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 no tak bych to zas nechvalil.....pravda je, ze je to asi milionkrat lepsi nez remix, ale to je lepsi i platypus a to vo dost :D zabava dobra, ale realita tam je upe nejhorsi, nejvic k smichu :D pokud ses clovek, kerej nehledi na realitu, tak te to bude dost bavit.... btw: doufam ze brzo vyjde hra Skate.....jestli ste o ni neslyseli, tak ji cekujte games.tiscali.cz vypada libove! hlavne tma ma bejt Chris Cole..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 mam malej problem :) obcas mi nenabehne ukol, zcerna obrazovka a psp se vypne stahnul sem si dve verze a dela mi to u obou dvou :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 no tak bych to zas nechvalil.....pravda je, ze je to asi milionkrat lepsi nez remix, ale to je lepsi i platypus a to vo dost :D zabava dobra, ale realita tam je upe nejhorsi, nejvic k smichu :D pokud ses clovek, kerej nehledi na realitu, tak te to bude dost bavit....btw: doufam ze brzo vyjde hra Skate.....jestli ste o ni neslyseli, tak ji cekujte games.tiscali.cz vypada libove! hlavne tma ma bejt Chris Cole..! Tak sem zvadavej koukam na obrazky a je to good ale k tonymu presne zkuste si dat pop-shovit v realu a pak ve hře v tonym jak 8 tak remix Není tam moc reality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 ale k tonymu presne zkuste si dat pop-shovit v realu a pak ve hře v tonym jak 8 tak remix Není tam moc realityZkus si zatočit volantem při 300km/h v realu a pak to zkus v needech ...Nee fakt, podle mě nemůže být hra kde by jste se 3 hodiny učili ollie...Neni to realný, ale je to prostě super zábavná hra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 mam malej problem :) obcas mi nenabehne ukol, zcerna obrazovka a psp se vypne stahnul sem si dve verze a dela mi to u obou dvou :/ Pokud mas FW 2.71 SE-X tak si na nej stahni hybrid devhook a pres nej ti to pojede uplne normalne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 ten nemam mam starej dobrej FW1.50 DH 0.45 koukem, ze sem v tomhle trochu za opicema :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Hele co se tyce toho realismu v tonym. On byl dycky tony o zabave a drsarnach. Jakby asi v realu slo udelat na sk8tu backflip na streetu do nejakeho grindu. Jestli chcete neco realneho tak si zahrejte Trasher sk8 and destroy na PSX to byly nejrealnejsi sk8ty ktere znam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Uff, ted jsem dohrál story mod a jsem 5, ale nevim, jest-li budu dělat na 1. místo. :) Ale je to fak dokonalá hra. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 Ja jsem na fruhym miste a dal to proste uz nejde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.