Ski Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 poté co ztatili polovinu ADSL klientů začali myslet..............já a všichni moji známí utekli už před lety k Radiokomunikacím atd...............fakf přišli dost brzo...prostě Telekom........ Hm jenze nevis zdaleka o co slo...Cetl jsem ze FUP se nezrusil proto ze by nekteri profitovali a prodavali tento net dal (jednoduchy priklad...koupis za 600 (i s pripojkou) 2mb od O2->udelas si wifi net sezenes lidi jsi provider a minimalne ti to pokryva net a muzes i profitovat :) a za drazsi variantu by sis musel priplatit a oni nechteli ho zrusit vubec...sam se divim...i kdyz neni problem koupit si gb... ) na vesnicich obvykle radiokomunikace nejsou a nebyli pokryte wifi signalem...jenze net je dost vydelecna cinost a ted kdyz pomalu kazda vensice ma net muze O2 zrusit FUP jelikoz ted se net prodavat nebude :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Je to dost dobrý, taky už bylo za ty prachy na čase... Přešel bych jinam, ale tady u nás není nic lepšího, spíš ještě horší poskytovatelé (vysoký ping, padání netu..) a třeba Radiokomunikace a UPC mají omezený signál, který se k nám nedostane. Nepřipadá mi moc dobrý, že by mě měli při traficu 100GB a víc sledovat, jak zde psal Anonymous. Tarify Extreme prej zůstanou. Bude navíc nějaká maximální podpora, servis apod. Jinak mam 6144/384 a jak zde psal Bobo taky nemám plnou rychlost. Naměřim tak 3500 kb/s DL a UP 240 kb/s. Odezvu má O2 dost dobrou (asi skoro jako každé ADSL). Docela mě stve ten nízkej upload, agregace je opravdu vysoká.. Dokud tu nebude nic lepšího, tak u O2 zůstanu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 super ,... abych si sel koupit vetsi HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 hele jedina možnist na good net je u mě O2. Dají se s tim pařit hry po netu?(Tím myslím dobrej upload). Je to drahý? Dík za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 No me by spise zajimalo, co udelaj s lidma co maji ted extreme, jestli je prehodi na normal, tak ti, prijdou o dalsi znacnou cast z prijmu navic z extreme - protoze vlastne vsechny ted hodej na extreme ... tech 100GB prenest neni problem.. .. staci stahovat hudbu pro sebe + zbytek rodiny (kazdej posloucha neco jineho), filmy, hry na PSP, hry na PC, pripadne hry na dalsi konzole + updaty linuxu + update windows + youtube + stream radia/TV, onlinovky typu SecondLife apod.. (to jsem asi vypsal ty nejvetsi zrouty netu..) no teoreticky to mozny je rapid ma myslim limit i pri PA 20gb na 5 dnni takze za mesic se da dat az 120, mmm je to mony ale ja osobne bych rekl ze sosnu max 70gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Kdyz uz je tu diskuze od O2, tak se chci zeptat asi za 2 mesice se stehuju a v novem byte nebudu mit net, tak jsem prave premyslel o O2......jde zapojik kdekoliv? Musim platit telefoni linku? Jak rychle to jede a kolik to stoji....Momentalne mam UPC 5mb/s za 500.......diky za odpovedi Nebo spis, co byste mi doporucili za net, krome O2.....pokud v tom baraku nebude kabelovka od UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 hele jedina možnist na good net je u mě O2. Dají se s tim pařit hry po netu?(Tím myslím dobrej upload). Je to drahý? Dík za odpovědi :) ... proc by se parit nedaly? :) je to idelani, mas verejnou ip.. nizky pingy (teda dle lokality, ale ja je mam 8ms na seznam.cz ) .. drahy? No doted do drahy bylo, protoze ten podelanej FUP to dost degradoval, ale ted uz to bude vyhodny - pokud teda zase naopak nesnizej kvalitu naukor toho unlimited... .. upload dobrej neni (128kbit u vetsiny pripojeni, vetsi - 256 ci 512 az u tech nejdrazsich .. ), ale na hrani po netu 128kbit bohate staci... bohate.. mas jeste velice velkou rezervu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Juuu a ja O2 net chtel zrusit! :)..Ted uz nej net...sice trosku stoji..ale bezburuchovy a co jedine branilo tak byl FUP! ;) mmm uz se nemuzu dockat! ;) no ze by byl bezporuchovej to ne ja mam od nich internet pul roku a uz 4 poruchy ze sme tam museli volatbale jinak o.k!!!!!!:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ... proc by se parit nedaly? :) je to idelani, mas verejnou ip.. nizky pingy (teda dle lokality, ale ja je mam 8ms na seznam.cz ).. drahy? No doted do drahy bylo, protoze ten podelanej FUP to dost degradoval, ale ted uz to bude vyhodny - pokud teda zase naopak nesnizej kvalitu naukor toho unlimited... .. upload dobrej neni (128kbit u vetsiny pripojeni, vetsi - 256 ci 512 az u tech nejdrazsich .. ), ale na hrani po netu 128kbit bohate staci... bohate.. mas jeste velice velkou rezervu ;) Děkuju za odpověď, asi do toho jdu. A jestli máš O2, tak jaký tarif? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Odezvy se VoKoCA bát nemusíš. S ADLS (O2) máš dost dobrej ping. Já mam v Call of Duty 2 ping 10-40ms. Žádný lagy, nic.. Já mam tarif 6144/384 - 950 Kč/měsíčně. Je to sice drahý, ale docela dost rychlý a teď ještě bez FUP to bude super ! Jinak teď v poho stačí ty 2MB/s když zruší FUP... Electropunker: Za telefon bohužel platit musíš. Ještě existuje služba, že máš místo pevný linky kredit na mobil, asi cca 250 Kč měsíčně. Podívej se na web dyžtak. (http://www.cz.o2.com/osobni/cz/o2_trio_a_o2_duo/o2_trio_o2_duo-o2duo_mobil.html) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Electropunker: Za telefon bohužel platit musíš. Ještě existuje služba, že máš místo pevný linky kredit na mobil, asi cca 250 Kč měsíčně. Podívej se na web dyžtak. (http://www.cz.o2.com/osobni/cz/o2_trio_a_o2_duo/o2_trio_o2_duo-o2duo_mobil.html) Diky...koukal jsem a existuje nejakej net, kterej nemusim platit tu posranou pevnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Odezvy se VoKoCA bát nemusíš. S ADLS (O2) máš dost dobrej ping. Já mam v Call of Duty 2 ping 10-40ms. Žádný lagy, nic..Já mam tarif 6144/384 - 950 Kč/měsíčně. Je to sice drahý, ale docela dost rychlý a teď ještě bez FUP to bude super ! Jinak teď v poho stačí ty 2MB/s když zruší FUP... Jo tak to já se odezvy bojim, protože je to teď moje noční můra (no spíš skutečnost, na netu se nezapařim :D ) Jinak fotrovi se do toho nijak nechce ale snad ho ukecám, protože s tímto netem se to opravdu nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Diky...koukal jsem a existuje nejakej net, kterej nemusim platit tu posranou pevnou? www.volny.cz, www.radiokomunikace.cz podívej se tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 kurva ted ste me nadchli...sem stastnej ze to tak bude...:thumbup: jeaaaaaaaaaaaaa..!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 www.volny.cz, www.radiokomunikace.cz podívej se tam.. Volny neni v mem meste kam se budu stehovat a radiokuminkace jednou take pres telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Děkuju za odpověď, asi do toho jdu. A jestli máš O2, tak jaký tarif? Mam ten nejnizsi, nejlevnejsi, za nejakych tech 400Kc cca +- ... 2mbit/128kbit a kdyz nejsem ve fupu, tak to jede suprove, vetsi rychlost uz ani neni treba.. Takze ted kdyz to bude bez FUPu, bude to super a rychlost mi dostacuje na vse.. (hry, streaming, stahovani..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Az na pripojku kterou musite bohuzel taky platit je to nej reseni a k problemovosti jsem z vesnice...:D...a mam nejvetsi shit AETHRU modem kterej byl k tomu a svete div se jen jeden vypadek za velke bourky :)...a jinak ani jedna porucha ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Tak jedem zatím bez FUP v pohodě, plná rychlost, staženo 9GB, akorát omezili rychlost na RapidShare, jede to ve špičce kolem 10-20 kB/s. (podle diskusí je to tak skoro u všech) Docela mě to štve, chtěl jsem kupovat PA... A možná dojde k dalšímu omezení (rychlosti) P2P sítě. Tady pár odkazů na diskuse ohledně O2 internetu: http://www.dsl.cz/forum-o-adsl/vlakno-195756/O2-bez-FUP---prvni-den.-Nejake-zkusenosti%3F http://www.dsl.cz/forum-o-adsl/vlakno-195742/O2-%22bez-FUP%22-a-rychlostni-omezeni-Rapidshare%3F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Ted na to taky koukám. Co s tim rapidem proboha udelali? To jako vše monitorujou nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Mě jede rapid na plno , ale pozoruju dost velkej nárůst pingu (v cs občas i 150) , ale je to spíš podle vytíženosti , no a co si budeme povídat ty 2Mbit nejsou ani náhodou garantovaný , většinou jedu 1300-1600kbps ... ale pořád je to o 180% lepší než s FUPem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 A co když mam Extreme ? To budu platit víc za stejnou rychlost ? EDIT: Tak už vím platit budu stejně ale budu mít nějakej lepší servis či co :D Takže FUP už je zrušené ? To okamžitě měním na jinej tarif ( levnější ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 obmedzuju rapida a p2p do 20:00 co som cital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 obmedzuju rapida a p2p do 20:00 co som cital ehm, nerid se vzdy tim co citas.. mam 2mbit, omezene nemam nic* - takze ani rapida *p2p jsem zatim nezkousel se priznam - u toho je i mozne ze to budu mit omezene, protoze uz pred tim nez se zrusilo FUP, to tak nejak v ruznych odbobich omezovali... vice o teto cause najdes na DCT ze.. BTW k tomu rapidu jeste - kontroloval jsem to i u znamych - seriozni lidi xD - a taky prej vse ok.. takze nvm co to je za lidi v tech diskuzich... leda ze by stahli 100GB /tyden (/mesic) a pak se divili, ze jim to jede pomaleji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Osobne mi nic neomezuji...z rapida stahuji skoro cely den (free) i pres PA jsem zkousel...mozna tim jak stahuje plno lidi tak to klesne u 2mb treba o 4ku...stalo se mi jen jednou jeste pred tim nez fup zrusili ze najednou stahovani spadlo na 30kb/s...tak jsem to musel zrusit a jet znova...a P2P sit jsem stahoval vcera film...a jelo mi to kolisave okolo 35-60kb/s...s tim ze jsem musel omezit upload..abych to prelezlo 10kb/s :D...ale to vsichni znaji ze se neda uploadovat plnou rychlosti ptze pak si nic nestahnete..ale mozna to bylo ze bylo 12seedru a 14 leecheru :)... EDIT...Ted stahuji opet film..kde je 100 sederu a priblizne stejny pocet leecheru a s 2mb od O2 mi to jede okolo 100 pouze :(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 mne teda ted torrenty behaj dost pomalu a nevim cim to :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.