Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>>> O2 ADSL zruší všechny FUP!!!!!! <<<

white

Recommended Posts

mne teda ted torrenty behaj dost pomalu a nevim cim to :roll:

uz jsem psal, resilo se to na DCT, ale je to uz dost stara vec od dob FUPu.. prave kvuli teto veci jsem prestal pouzivat DCT protoze pro me prestaval mit cenu.. a prave kvuli tomu dnes uz stahuju jen pres HTTP (rapid, megaupload...), proste omezuje pocet konekci.. A na tom jsou prave p2p site zalozeny, ze navazou strasne moc spojeni a stahuji vse po dilkach a jeste k tomu od ruznych lidi a toto si vynasobte dvema, protoze to plati jak pro prijimani, tak pro odesilani - proto pomahani snizeni uploadu, protoze se zaroven se snizenim uploadu, snizi pocet pripojeni smerem od vas a ty se mohou vyuzit k pripojeni k vam - download...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

u mne se to spis snizilo o 50procent

musis vytrvat, az to vsude doladej..

.. kazdopadne muzeme bejt radi.. nvm jak vam, ale me to jede 2mbit porad, jeste se mi nestalo ze by se to zbrzdilo - a na to, ze O2 ma agregaci 1:50, tak je to hodne slusny.. nechapu jak muzu sdilet 2mbit jeste s 49lidma, kdyz me to jede 2mbit porad.. ;)

Odkaz ke komentáři

• Administrators
musis vytrvat, az to vsude doladej..

.. kazdopadne muzeme bejt radi.. nvm jak vam, ale me to jede 2mbit porad, jeste se mi nestalo ze by se to zbrzdilo - a na to, ze O2 ma agregaci 1:50, tak je to hodne slusny.. nechapu jak muzu sdilet 2mbit jeste s 49lidma, kdyz me to jede 2mbit porad.. ;)

Bavil jsem se s technikem od O2 o agregaci a prej i kdyz je to 1:50 rychlost by nemela padat pod 50% vasi linky, pokud ano, je nekde problem... Taky mi bylo receno ze se agregace udava jen proto, aby jste si nemohli stezovat, ze vam nebezi internet naplno.

PS: FUP byl na zkousku zrusenej i o prazdninach. Byla jen otazka casu kdy to spusti...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu