Anonymous_ Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 mne teda ted torrenty behaj dost pomalu a nevim cim to :roll: uz jsem psal, resilo se to na DCT, ale je to uz dost stara vec od dob FUPu.. prave kvuli teto veci jsem prestal pouzivat DCT protoze pro me prestaval mit cenu.. a prave kvuli tomu dnes uz stahuju jen pres HTTP (rapid, megaupload...), proste omezuje pocet konekci.. A na tom jsou prave p2p site zalozeny, ze navazou strasne moc spojeni a stahuji vse po dilkach a jeste k tomu od ruznych lidi a toto si vynasobte dvema, protoze to plati jak pro prijimani, tak pro odesilani - proto pomahani snizeni uploadu, protoze se zaroven se snizenim uploadu, snizi pocet pripojeni smerem od vas a ty se mohou vyuzit k pripojeni k vam - download... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Asi marne cekame kdy se zvysi upload co?! ;)...tak aspon v pomeru stahovani k uploadu 2:1 :(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Jn upload je dost nízkej. Jinak dnes jsem stahoval z RapidShare a jelo to plnou rychlostí, včera 10-20 KB/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 u mne se to spis snizilo o 50procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 u mne se to spis snizilo o 50procent musis vytrvat, az to vsude doladej.. .. kazdopadne muzeme bejt radi.. nvm jak vam, ale me to jede 2mbit porad, jeste se mi nestalo ze by se to zbrzdilo - a na to, ze O2 ma agregaci 1:50, tak je to hodne slusny.. nechapu jak muzu sdilet 2mbit jeste s 49lidma, kdyz me to jede 2mbit porad.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 ja spis nechapu,ze to bylo tak tezky zrusit PUF uz driv ted aby navysily rychlost,ze jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Duben 6, 2008 Administrators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 musis vytrvat, az to vsude doladej.. .. kazdopadne muzeme bejt radi.. nvm jak vam, ale me to jede 2mbit porad, jeste se mi nestalo ze by se to zbrzdilo - a na to, ze O2 ma agregaci 1:50, tak je to hodne slusny.. nechapu jak muzu sdilet 2mbit jeste s 49lidma, kdyz me to jede 2mbit porad.. ;) Bavil jsem se s technikem od O2 o agregaci a prej i kdyz je to 1:50 rychlost by nemela padat pod 50% vasi linky, pokud ano, je nekde problem... Taky mi bylo receno ze se agregace udava jen proto, aby jste si nemohli stezovat, ze vam nebezi internet naplno. PS: FUP byl na zkousku zrusenej i o prazdninach. Byla jen otazka casu kdy to spusti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.