Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tutorial - Jak na Windows 95 a 3.11 i na PSP slim/phat

Nil3E

Recommended Posts

ja mam nejaky pojebany ovladani..jsem se tady s tim pul hodiny mordoval ale nakonec jsem to sputil :)..ale zvlastni, ja vubec nemusim mackat sipku doleva a dolu, u me proste plati, ze dvakrat zmacknutej ctverecek je 1, tim padem otevru boot menu a v boot menu dvakrat za sebou ctverecek je 3,11 a ctverecek a dvakrat za sebou trojuhelnik je 95 :D:D..heh, nejakej pomrdane :D:D...ale diky za tutorial, aspon muzu machrit ;):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 months later...
  • Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
ja mam nejaky pojebany ovladani..jsem se tady s tim pul hodiny mordoval ale nakonec jsem to sputil :)..ale zvlastni, ja vubec nemusim mackat sipku doleva a dolu, u me proste plati, ze dvakrat zmacknutej ctverecek je 1, tim padem otevru boot menu a v boot menu dvakrat za sebou ctverecek je 3,11 a ctverecek a dvakrat za sebou trojuhelnik je 95 :D:D..heh, nejakej pomrdane :D:D...ale diky za tutorial, aspon muzu machrit ;):)

Hej díky moc.. Taky sem se s tim tady potil a to u tebe mi platí taky.. Fakt dík, normálně bych to asi nespustil.. :)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

pěkně ty,taky jsi mě zachránil z totální bezmocnosti.takže dík:idea: ten windows je dost ujetej škoda že se vněm nedaj spouštet hry z karty:arrow: ale jinak to je dost HC:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Takze tady je podrobny navod, jak spustit Windows 95 ci 3.11:

Tento navod pocita s tim, ze jste udelali mechanickou cast se souborama, ktera je popsana v prvnim prispevku tohoto topicu..

1) Spustte DOSBox.

1.png

2) Nyni se dostante to tzv. Boot Menu stisknutim 1.

2.png

(tlacitka ↑, ←, →, [ ], O, /\ maji v sobe kazde 6 znaku - musite prepnout znakovou sadu drzenim tlacitka ← po dobu nekolika sekund a do toho (tlacitko nepoustet) stisknout tlacitko ↓. Po teto akci jsou na tlacitku [ ] cisla 1, 2 a 3. Pro napsani cisla 1 musite opet stisknout tlacitko [ ].

3) Nyni se nachazite v Boot Menu, kde zvolte, jaky Windows chcete spustit (pro W95 stisknete 2 a pro W3.11 stisknete 1).

3.png

4) Pote se zacne vami zvoleny Windows bootovat, pouze cekejte...

4.png

5.png

5) Po nabootovani prijde na radu startovaci obrazovka daneho systemu a nostalgicky pocit se vzpominkami na bezne pouzivani techto dnes jiz archivnich operacnich systemu.

6.png

Po teto startovaci obrazovce nastane na chvili (mozna minutu) tma - nelekejte se, vse je v poradku a zachvili se ocitnete na plose vami vybraneho systemu.

6.png

6) Uzijte si Windows.. ;)

7.png

Ovladani - jak uz psal Nil3E - probiha pomoci analogu (pohyb mysi), tlacitek R a L (levy a pravy klik mysi) a virtualni klavesnice z DOSBoxu (pomoci ktere jste se dostali az sem).

VYPINANI: Co se tyce vypinani, tak ikdyz klasicky pres Start vypnete system, tak skoncite u cerne obrazovky s oranzovym napisem It's now safe to turn off your computer (Nyni muzete bezpecne vypnout vas pocitac). Ja osobne nevim, jak se dostat zpet do DOSBoxu a delam to tak, ze vypnu cele PSP (drzim 3 sekundy tlacitko POWER) - pokud na to nekdo prijdete, napiste.. :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu