Skyt Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 ja mam nejaky pojebany ovladani..jsem se tady s tim pul hodiny mordoval ale nakonec jsem to sputil :)..ale zvlastni, ja vubec nemusim mackat sipku doleva a dolu, u me proste plati, ze dvakrat zmacknutej ctverecek je 1, tim padem otevru boot menu a v boot menu dvakrat za sebou ctverecek je 3,11 a ctverecek a dvakrat za sebou trojuhelnik je 95 :D:D..heh, nejakej pomrdane :D:D...ale diky za tutorial, aspon muzu machrit ;):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 A bude funkční ten originální od Sony ?Abych mohl hrát hry na PSP:psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Jak vytvořit ten image soubor nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokon15 Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Cuss nedao by se to spustit normal dosboxem ??? me to s tim dbs zamrza a pak se to vypne . :-( mam fat a Fw 3.90m33-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokon15 Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Tak všem dík a už to mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béňa Odesláno Září 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2008 ja mam nejaky pojebany ovladani..jsem se tady s tim pul hodiny mordoval ale nakonec jsem to sputil :)..ale zvlastni, ja vubec nemusim mackat sipku doleva a dolu, u me proste plati, ze dvakrat zmacknutej ctverecek je 1, tim padem otevru boot menu a v boot menu dvakrat za sebou ctverecek je 3,11 a ctverecek a dvakrat za sebou trojuhelnik je 95 :D:D..heh, nejakej pomrdane :D:D...ale diky za tutorial, aspon muzu machrit ;):) Hej díky moc.. Taky sem se s tim tady potil a to u tebe mi platí taky.. Fakt dík, normálně bych to asi nespustil.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 ja mam nejaky pojebany ovladani..jsem se tady s tim pul hodiny mordoval ale nakonec jsem to sputil :)..ale zvlastni, ja vubec nemusim mackat sipku doleva a dolu, u me proste plati, ze dvakrat zmacknutej ctverecek je 1, tim padem otevru boot menu a v boot menu dvakrat za sebou ctverecek je 3,11 a ctverecek a dvakrat za sebou trojuhelnik je 95 :D:D..heh, nejakej pomrdane :D:D...ale diky za tutorial, aspon muzu machrit ;):) pěkně ty,taky jsi mě zachránil z totální bezmocnosti.takže dík:idea: ten windows je dost ujetej škoda že se vněm nedaj spouštet hry z karty:arrow: ale jinak to je dost HC:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 Sry ale mam blbej dotaz kam hodit hry treba vlak atd.. do jake slozky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Tak sem vytuh na tom zpousteni stahnul sem dsbx co je tu ale dostanu se do boot menu a pak kdyz dam podle navodu spusteni tak me to vrati to zakladniho menu nic vic se mi nepovedlo poradi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 hej lidi a kam zkopirovat tem image?? to tu neni napsane tak sa radsi pitam nejak me to nejde tak estli to mam dobre!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 no to je parááááááááááda ale mam jeste dotaz,neni v tom naky riziko jako u downgradu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 no to je parááááááááááda ale mam jeste dotaz,neni v tom naky riziko jako u downgradu? neboj ziadne riziko, je to len emulator, nezasahujes do flash pamate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 neboj ziadne riziko, je to len emulator, nezasahujes do flash pamate jo diky moc jsem rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnYper Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Nejak mi to nejde :( Kdyz spustim DOSBox, tak mi to napise : This game cannot be started. The Data is corrupted. Moje verze (firmwaru?) je Version 5.02. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Musis si nechat PSP Flashnout na CFW.. Odkaz na mapku flasheru najdes v mem podpise.. Pokud mas ale slim a pri koupi jsi tam mel 4.01 nebo vyssi, tak mas smulu, nejde flashnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulm Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 uz tu hodinu mackam ruzne kombinace tlacitek a ani za boha se nemuzu dostat do toho bootovaciho menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulm Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 tak uz to jede :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 :D To je pecka, ale porad jsem neprisel na to, jak vypnout ten emulovany Windows a vratit se do DOSBOXu.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uno1468622612 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Me to nejde :( dryel jsem dlouho sipku do leva pak sipku olu a ctverec :) anic:( edit: stale mi to nejde nevim proc mackam to tak 1 hodinu uz mi stoho hrabe . Vubec jak poznam ze se mi to bootoje _??? rad bych to vedel diky za odpovedi POMOC PLS!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Ono nejde o tu kombinaci primo, ale o to, jakoby zmacknout dane cislo a ta klavesnice se prepina sipkou doleva a do toho zmacknes ctverec - taky to nedavam napoprve, ale pak to jde.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uno1468622612 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 jak poznam ze se mi to bootuje :D ja to mackam jak debil a nic nevidiM D::D:D jen porad to DBS menu :(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uno1468622612 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 mackam to uz vaznou hodinu. Vubec jak poznam ze se mi to bootuje bo ja si zadne zmeny nevsiml akorat ze to dole vlevo a v pravo precvakava neake pisma atak :( PORADTE PROSIIIIM !!! edit: JOOO uz sem se neakm domackal !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Takze tady je podrobny navod, jak spustit Windows 95 ci 3.11: Tento navod pocita s tim, ze jste udelali mechanickou cast se souborama, ktera je popsana v prvnim prispevku tohoto topicu.. 1) Spustte DOSBox. 2) Nyni se dostante to tzv. Boot Menu stisknutim 1. (tlacitka ↑, ←, →, [ ], O, /\ maji v sobe kazde 6 znaku - musite prepnout znakovou sadu drzenim tlacitka ← po dobu nekolika sekund a do toho (tlacitko nepoustet) stisknout tlacitko ↓. Po teto akci jsou na tlacitku [ ] cisla 1, 2 a 3. Pro napsani cisla 1 musite opet stisknout tlacitko [ ]. 3) Nyni se nachazite v Boot Menu, kde zvolte, jaky Windows chcete spustit (pro W95 stisknete 2 a pro W3.11 stisknete 1). 4) Pote se zacne vami zvoleny Windows bootovat, pouze cekejte... 5) Po nabootovani prijde na radu startovaci obrazovka daneho systemu a nostalgicky pocit se vzpominkami na bezne pouzivani techto dnes jiz archivnich operacnich systemu. Po teto startovaci obrazovce nastane na chvili (mozna minutu) tma - nelekejte se, vse je v poradku a zachvili se ocitnete na plose vami vybraneho systemu. 6) Uzijte si Windows.. ;) Ovladani - jak uz psal Nil3E - probiha pomoci analogu (pohyb mysi), tlacitek R a L (levy a pravy klik mysi) a virtualni klavesnice z DOSBoxu (pomoci ktere jste se dostali az sem). VYPINANI: Co se tyce vypinani, tak ikdyz klasicky pres Start vypnete system, tak skoncite u cerne obrazovky s oranzovym napisem It's now safe to turn off your computer (Nyni muzete bezpecne vypnout vas pocitac). Ja osobne nevim, jak se dostat zpet do DOSBoxu a delam to tak, ze vypnu cele PSP (drzim 3 sekundy tlacitko POWER) - pokud na to nekdo prijdete, napiste.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Chci se zeptat, jestli ve Windows 3.11 je hrta Srdce. Chci si jí zahrát ale nechci si zapatlávat místo na kartě 180MB W95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Ano, je. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.