sysasysa Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Takze Windowsy fungujou. Akorát pro ty co jsou stejně blbý jako já, ten IMG se musí dát do složky DSBX. Já sem totiž lamka a dal to na root a hroznmě se divil že tpo nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 diky moc skvělá práce!:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 moc pekny :D.. rozjel sem to v pohode... ale je to k hovnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Zdravím, Kdyz si to dam do psp a ukoncim to pak pujdou mi tam normalne hry???(z netu a umd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TykiTak Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 a ja mam este trapnejsi dotaz...wifi cez to asi nefunguje,ze?...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-SIDE Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 mě to nejde:(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 mě to nejde:(( X-side psal jsem ti PM ozvy se odělám ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Windows je spusten v podstate jako hra, rozhodne to nenahrazuje firmware a po vypnuti pujde vse normalne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacus.petr Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Jo no G4njaMan má pravdu, je to nahouby, když něco změnim tak se to po vypnuti neuloži a nainstalovat tam něco je skoro nemožny. Takže leda tak na to machrování8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Ano, ale nikdo netvrdil nic jineho.. ;) Je to jenom tak pro zajimavost, ale rozhodne to na chvili zabavi.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Ahoj, mam internet v psp pres wifi ze skolniho ap-cka. Normalne mi slape, bez problemu... Kdyz spustim tyto windowsy, tak pujde mi tam net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Teoreticky ano,prakticky ne. Musel bys sis napsat vlasní ovladače k wifi modulu .atd Ale to je jen teorie. Takže ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacus.petr Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Ano, ale nikdo netvrdil nic jineho.. ;) Je to jenom tak pro zajimavost, ale rozhodne to na chvili zabavi.. :D šak jo taky jsem si stim chvilu pohral:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ENZO Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 No zajimalo by mne jak rozjet LINUX pres ten DOS BOX.Muze nekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 jak to vipnu neak mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLANCOMP Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 to je divný, já tam win 98 nemam, škoda byly to podle mě nejlepší windovs, a hlavně byly stabilní, to i XP ale Vista to je na H....., sem rád že sem se jich zbavil, doufam že na psp třeba na psp 4000 v budoucnosti zprovozněj XP ty byly ještě good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HITMAN Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 není nějaký způsob jak se s toho win otevřít soubory s karty ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 není nějaký způsob jak se s toho win otevřít soubory s karty ?? Myslim ze to nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 dou na tom iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maikl Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 NE! Je to prostě normální stařičkej windows na něm iso hry nespustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Fredy- Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 hele dou na tech windowsech pustit i starý pc hry??? Jestli jo. Kam jem mam v psp uložit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 hele dou na tech windowsech pustit i starý pc hry??? Jestli jo. Kam jem mam v psp uložit??? hh, starý hry - to bys musel najít fakt něco starýho a myslim si, že to ani neni. Tohle je spíš pro ty PDF a zamachrování, že máš Windows na PSP..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 jde to i na ta-088v3 s cfwenablerem 3.30 bez bricku ? a jak to vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 takze tu mam pro vas tutorial jak spustit na 95 hry takze ten soubor w95.img otevřeme v power iso a vyextrahujem to do náke složky tam máme složku program files a do té nakopčíme neší hru a nakonec z těch složek zase uděláme w95.img Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 kdyr: jak z toho rozbalenyho udělám zase img?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.