Fílek Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Čau když jsem v tom DBS Menu tak když držim šipku doleva pak dám šipku dolu a čtvereček tak se nic nestane :( Co dělám špatně. A ještě otázka win3.11 .im se dáva do PSP/GAME/dsbx/? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 nemáte někdo link na win98 a jak se to vypíná ty 95 když dám normálně v startu vypnout tak mi to napíše že počítač můžu bez obav vypnout a nevim co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 windows xp uz je taky na psp a vydel sem visty na pspckach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 je to proste na nic ani videa tam nemuzu spustit a jiny vzhled plochy tam nemuzu dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketok Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ahoj jsem novi uzivatel psp go mam tam sw. 6.20 a nevim jak mam rozbehnout win 95. Mam v slozce game vytvorenou slozku, jak je popisovano. Ale neche se mi nic zpoustet. Jesti mi das radu jak na to,tak dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raz3r Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 2 Ketok: Windows 95 na PSP Go nerozjedeš, protože nejde flashnout a na ofiko fw homebrew nespustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 zkousel na tom nekdo treba 1. prince of persia ? vim ze na starickem kompu s w3.11 sem to pari jak divej jestli jo upnul by to nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cunt Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Tak už jsem taky v 3.11. Náhodou mi to připadá jako jedna z nejvíc super věcí, mít na PSP Windowsy... To má tolik možností, jen nechápu stále tu klávesnici, jak s edá pořádně přistoupit ke všem klávesám? A ty 98ky, jak tu někdo psal, to stačí ořezat normální instalaci, nebo ty 3.11 a 95 co jsou tady jsou ještě nějak jinak pro PSP editnutý? A jak se dá DOSbox vypnout? PS: NT Win tam asi těžko pojedou, jak se tady někdo ptal, ty už jsou nativně 32-bitový a tudíž neběží jako nadstavba DOSu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plo biker Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 takže pro ty kterym to nejede ještě furt spustě program aš se vše nacte tak mačkejte čtverec gak dlouho dokud se neobjeví nabídka s windowsama a aš se objeví tak zmáčknete trojuhelník a čtverec a začne to bootovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 1. to win95.img mám zkopírovat jenom do PSP/game nebo PSP/game/dsbx? 2. je lepší win95 nebo ten 3.11? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.