tekken90 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Platformy: Playstation 3 Datum vydání: 4. listopad 2008 Odkazy: Gamespot, IGN, Gametrailers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bzuk Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 :wohow::wohow::shock::shock:vypada to ze to bude asi navazovat na jednicku,tak doufam ze jo 8) jinak to vypada dost pekne;) TOHLE NENI SPAM:nospam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 nové artworky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 O prvni dilu jsem si myslel, ze je to totalni kravovina nez jsem dohral prvni kolo, pak jsem to dojel na jeden zatah do konce a ted to hraju znova a sbiram ty nove zbrane :) 2. dil si urcite koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 sice jsem jedničku nehrál,a nemám žádnou konzoly:cheesygrin::cry: (zatim) ale obrazky a videa z teto hry ukazují, že to bude bomba :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 ten druhy atrwork mi spis rika, zeje to Crysis:D...jinak těšim se:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roggi Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Ja se nemůžu dočkat jednička byla dost dobra a ty obrazky jsou fakt hustý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Tak co jak se tesite na nove resi? ja docela hodne protoze uz me nebavi hrat jen cod4....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Jo docela těším, mám už to rezervovaný. Jo a ta hra se jmenuje Resistnace 2 a vůbec nechápu kde jsi přišel na nějaký Rise of man.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 jednicka byla Resistance: Fall of Man ... dvojka je Resistance: Rise of Man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Jo docela těším, mám už to rezervovaný. Jo a ta hra se jmenuje Resistnace 2 a vůbec nechápu kde jsi přišel na nějaký Rise of man.... napr zde http://www.playcentrum.cz/resistance-2-ps3-511501.htm viz obal hry.... Resiatance 2 Rise of men Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 sry, moje chyba, splet jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Tohle je fake tak obal na resitance nevypada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 A jak teda? ja budu mit sberatelskou edici :love: a tesim se nesmírně EDiT: http://www.playcentrum.cz/galery2.asp?ARI=gamespic/5553/big/pic1.jpg&pid=0&title=RESISTANCE+2+COLLECTORS+EDITION+PS3&kod=555301 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Hey,tu zberatelsku mam predobjednanu...nemozem sa dockat :coolgun::love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 ale je docela zajimavý, že ani v oficiálních trailerech není nikde napsaný Rise of Man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 ^^já bych to neřešil.... k tématu: Jednička byla suprová(hlavně v Coop módu) podle videí by to měl být celkem skok v prostředí (džungle, Amerika) těšim se nesmírně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 j, líbí se mi ti gigantičtí bossové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Tez objednavam...Jednicka me moc bavila a dvojka podle videi prinasi mnoho noveho a podle vseho bude jeste zabavnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 také se už nemohu dočkat, a dvojke pojede i v max rozlišení ne?? 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 no nevim jestli ps3 zvladne realne 1080p OT ale Gran Turismo 5 Prologue jede v 1080p :)... Na Resistance 2 se těším.. Bohužel v době vydání nebudou pníze :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Mate niekto kluc na tu betu,co je vonku od 17teho?Ak ano PM my prosim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Ale ten klíč jde podle mě použít jen jednou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 zdravim..aj vam prisiel kod na beta testovanie resistance 2 ? hned zapinam PS3 a idem to skuuusit jupiiiiiiii ... to demo ma 2200 MB xD :wohow::wohow::wohow: marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Code sa da pouzit len raz?Vymenil by som za CoD4 map pack ;) PM me ak chces.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.