Midnight Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 tak to by bola pekna sprostost keby sa da pouzit 2x :lol: neda sa ;) po zahrati tej Bety by som tu hru ohodnotil 4/10 ... ak je toto grafika NEXT GEN , tak potom solitaire je asi najlepsia graficka hra na svete ... ten multiplayer je ako nejaky bordel ... vsetci stoja na jednom mieste jak chuji, a ked vas zabiju, tak sa narodite presne tam kde ste zomreli ... BLBOST ... absolutne sa mi ta hra nepaci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Ber v uvahu,ze je to len nejaka chaba beta na testovanie,ktora sa k plnke nepriblizuje...to neni demo,alebo co ;) Resistance mal jeden z najpremakanejsich multakov aky je a hned na prvy pokus...tento bude urcite este lepsi...Nenechaj sa zmiast a neboj nic toto je 9tkova hra len taky fukot mozno viac ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 byl sem pevne rozhodnutej pro Killzone ale kdyz sem videl videorecenze na IGN a Gamespot tak sem asi zmenil nazor a koupim si to protoze to vypada moc hezky a hlavne ten multi je skvelej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 tesim se uplne mrte, US verze(collector's edition) mi prijde pristzi tyden :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 no rashi nekecej? ja myslel ze tebe resistance moc nezaujalo :D no co aspon nemusim hned kupovat, proste mi to pujcis a bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 nezaujalo me demo jednicky ale ty videa vypadaji fakt dobre.. a kdyz uz bych si to koupil tak vy pekne taky pac ten co-op multak vypada fakt luxusne.. to jak se na vas vali takovy ti zmrdi me uplne pripomina Timesplitters Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzman_84 Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Ciao, jak se vám na PS3 hraje ryzí FPS gamesa? U Fallouta 3 to sice jde, ale v porovnani s mysi na PC je to pořád jak sledovat paralyzovanýho člověka :) Ptám se konkrétně na Resistance 2, protože bych nerad, abych se u té skvělé gamesy musel vztekat skrze ovládání. Díky Radek marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 No chlapci hoši já se taky těším, ale recenze na Tiscali nedopadla moc dobře 6/10, ale na bonuswebu zase 92 %, ve světě si taky nevede špatně......hold to budu muset prubnou sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 na tiscali je to výjimka...spíš bych počkal na recenzi na hrej, tam mi příjdou objektivnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 u her na recenze nedávám, pokud se nejedná o recenzi ze sony-playstation.cz protože tam to píší hráči a né novináři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
contract Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Ahoj Koupil jsem Ps3 80Gb a jsem totalní lama protože hraju vyhradně na PC :-) Vše se podařilo rozjet jen mám drobný problém že netuším kde se zapína to automatické zaměřování např Resistance 2 v případě 5 nepřátel než na ně najedu tak jsem 4krát mrtví Děkuji za radu marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Tam neni, je takovy napul teda. Kdyz zamiris L1 tak to zamiri na nejblizsiho, jinak si musis zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Čau, mám s kámošem problémy s tím jak rozjet nějakou on-line akci, ve které bychom byli oba dva. Např. chceme zapařit kooperativní, ale pořád máme problémy s tím, aby se přidal do té hry, kterou vytvořím. Mohl by sem někdo napsat stručně a výstižně co ON musí udělat, aby se přidal? Nevím totiž jak mu to mám pořádně přes zprávy v PS3 vysvětlit a už mě to štve. Je to začátečník tak, aby to pochopil. Sám mám hru jenom pár dní a tak se v těchto věcech neorientuji natolik, abych mu mohl nějak konečně a výstižně poradit, i když sám u sebe vše dokážu nastavit. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Demo Retribution vs Resistance2 Tak jsem si ho dal taky několikrát za sebou, asi stárnu na PSP se mi začínají hry ovládat čím dál hůře. No možná je to tím že jsem zmlsanej z PS3, když už jsme u mojí černé krásky, řekl jsem si, co takhle zkusit propojit PSP se spuštěným Demíčkem Resistance: Retribution, s běžící Resistance2 na mé PS3. Chvilku jsem si lámal hlavu nad tím jak spustit USB mod a současně pustit demíčko, nakonec jsem prostě připíchnul USB kabel v Resistance spustil connect to PSP co dál? Zkusil jsem pustit demo a sledovat co se děje na poprvé jsem spojení promeškal svojí netrpělivostí, zmáčknul jsem x, koutkem oka jsem na obrazovce TV zahlédl nápis Infect PSP GLUM. Restart gamesy, tentokrát nekoukám vůbec na PSP ale na obrazovku PS3, hle je to zde, klik, PSP dle animace proběhnuvší na display, infektováno. V menu přibyla nová zbraň, magnum známá z plnokrevného bratříčka tohoto bonbonku. To ovšem zdaleka není vše, než jsem odmáčkl PSP infektus smála se na mne ještě jedna volba. Jakýsi Advance mode, rozhodnuto restart dema a znovu čekání, volba číslo 2 voaláááá...... co? jak? nač? proč? žádná změna otáčím hlavu směrem k obrazovce PSP a zpět k PS3 hmmm nic? zkouším vyskočit, nic, žádný pohyb v menu PS3?! koukám na obrazovku kde svítí, pokud budete chtít zrušit tento mod odpojte USB kabel z PSP, nemusím asi psát co následovalo. Nicméně zkusil jsem opět restart dema a stejnou volbu, koukám jak pero z gauče ovladačem PS3 pohybuju postavou na PSP?! Ano je to tak, jak píši konečně plnohodnotný ovladač k PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 panove poradte mi . hraju resistance 2 a nejsem zas tak daleko, ale uz sem se zasek a nevim jak dal. automaticky se mi to ulozilo v nejaky mistnosti (ted si nepamatuju nazev lokace, kdyztak to sem dopisu jestli tam neco takovyho je), kde jsou jakasi poletujici monstra v modrejch koulich (ochranej stit) . tyhle monstra se mi nedari nijak zneskodnit . granaty, strileni.... jakmile se snazim utect, tak me ale dozenou a sejmou. takze prubeh vypada nasledovne. nacte se pozice, vidim projet monstra a ty me nasledne znicej...nacte se ulozena pozice,...:cry: nevite nekdo jak na ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Musíš se jim schovávat a proběhnout když jsou k tobě zády. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 ok, dik za info. vecer vyzkousim a doufam, ze to vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 no taky te do vysilacky provazi typek, kterej ti rika jak a kde se schovat a kdy bezet a kam bezet, jestli teda mluvime o stejny lokaci, ale myslim, ze jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 chtelo by to napsat tu lokaci, takle to je o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 určitě mluví o té základně v San Franciscu, jak ji napdane Kraken, je to hned druhá lokace ve hře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 jo, to bude urcite ono...jak rikam, vecer to zkusim a snad se zadari...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 tak predchozi zasek zdarne vyresen (dekuji...;-) ) vesele se pokracuje dal. az do ted. zase vas pozadam o radu. tentokrat jsem se zasek v canyon utah, jde se jakousi chodbou, kde mam za ukol zmacknout jakejsi spinac, a nasledne se zacnou rojit mraky nejakejc letajicich minipotvor, neco jako vceli roj. smetou nejakyho vedce, a vlitnou na chodbu. nakonec me ten roj potvor dostihne a znici...;-( uz jsem zkousel lecos, strilet, schovat se, utect, ale nikdy se mi to uplne nepodarilo. nejakejm instrukcim ve vysilacce nerozumim, protoze v tech zvucich kolem se mi ten hlas ztraci. nevite nekdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 panove, timto bych vam chtel podekovat (myslim to vazne !!) , ze jste se na me vyprdli s radou, protoze mi nezbylo nez patrat jinde. no a objevil jsem zajimavej web, mnozi urcite uz znaji. jsou tam "videopruvodci" hrou , a to asi vsema ktery jsou k dizpozici. a tak jsem vyresil svuj resistance2 zasek i jeden problem v killzone2 takze kdo to jeste nezna, at koukne sem http://www.gameanyone.com/games/PlayStation_3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Hej ta to promin, to jsem samozrejme vedel to s tou priserou, ale vubec jsem si tvyho prispevku nevsim! A to sem cumim porad, zvlastni... Jinak tu stranku moc dobre znam, taky mi pomohla v R2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.