white Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Noční můrou všech ilegal xboxařů je,že jim Microsoft udělí ban na Xbox Live,kvůli tomu,že mají reflashlý xbox (reflashlý = jdou pálené hry).Avšak nebyli bychom lidi,kdyby jsme si neporadili a proto tu je takzvaný STEALTH,který ,,zařídí",aby jste pravděpodobě nezískali na Xbox Live ban. Stealth je věc která zajistí,že hra nebude sama o sobě dávat vědět Microsoftu,že není originální kopie.Odhadem 85% her,které se dají stáhnout po různých warez a nebo xbox fórech má tento stealth už aplikovaný.Jestli máte ve hře aplikovaný stealth poznáte podle pár chytrých programů. Nejlepší by měl být XDVD mulleter (google.com).Pokud zjistíte,že stalth ve hře není,dá se jednoduše stáhout a pomocí tohoto programu ho aplikovat do hry.Pak stačí už jen vypálit hru se stealthem a máte vyhráno... Jedinou věcí,která může být na obtíž,je že jednou za půl roku vychází na xbox novější a výraznější patche,které většinou přidají na kvalitě a vyšším stupni ochrany. Pokud chcete mít 100% jistotu,že vás Microsoft nedostane,tak je potřeba aktualizovat custom firmware,kterým budete mít flashnou mechaniku. To znamená,že budete potřebovat nový flash. Popravě řečeno,nikdo to moc stejně neaktualizuje... Podle: www.xbox.blog.cz (http://xbox.blog.cz/0803/stealth-aneb-jak-nedostat-ban-na-xbox-live-2) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Hmm.. Takže jedna ze slabin Xboxu je pryč. Zajímavé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Hmm.. Takže jedna ze slabin Xboxu je pryč. Zajímavé.. No,ale ono se nejdená o nic nového,jen to tu podle mě celkem chybělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Pekne, gw! To jsem netusil.. Ted snad jen navod jak aplikovat ten stealth - urcite to lze snadno vygooglit, ale tak aby to bylo kompletni, bylo by to nice :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 dostal sem ban i kdyz sem pouzival stealth na hry, takze nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 ja teda gamesku se kterou lezu na LIVE mam origosku... napr COD4 a GOW koupil sem po 400,- za kus... na palenky tam mam druhej ucet se kterym na LIVEko nelezu... ale taky me ban mozna ceka... uprime receno.. jsem na ONLINE hrani uz cca 4 mesice fakt zavislej.. takze v pripade BANu kupuju novou konzoli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 dostal sem ban i kdyz sem pouzival stealth na hry, takze nevim no Psal jsem,že je to možné... Teď se docela i bojím... :( :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 tohle není tut ale jen taková informace... já se nebojím o vstup na live Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 tohle není tut ale jen taková informace...já se nebojím o vstup na live Přímo tutorial to není,ale je to topic na téma How to (Jak na to) a podle mě to ,,jak na to..." napsané je,ale dá se to brát i jako informace,vždyť je to jedno,hlavně že to pomůže. A jak to,že se nebojíš? Máš flash? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 mám, zas tak moc mi na tom nezáleží ještě když se to platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Kdyz ma nekdo ban na live, znamena to teda, ze nemuze hrat hry online? Diky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 ne jenom hry ale nemůže se na live vůbec dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2008 To znamená že můžu dostat ban i jen za to že vlezu na LIVE s fashlým Xkem,nebo jen s pomocí nějaké hry? ¨Můžu dostat ban i když hraji origo hru na flashlém Xku,nebo poze s pálenou hrou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 To znamená že můžu dostat ban i jen za to že vlezu na LIVE s fashlým Xkem,nebo jen s pomocí nějaké hry?¨Můžu dostat ban i když hraji origo hru na flashlém Xku,nebo poze s pálenou hrou? toto by mne taky zajímalo. Protože v opačném případě bych teda asi koupil dvě konzole. Jednu na hraní online a druhou na pálenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 kdyz vlezes s flashlou konzoli na LIVE a nemas v konzoli zadnou palenou hru tak ti BAN nehrozi, takze kdyz mas flashly xbox a na LIVE hrajes s originalkou tak BAN nedostanes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 Funguje to nebo ne ? Někdo říká že jo někdo zas ne. Rád bych si zahral GTA IV MP :D samozřejmě až po oficiálním vydání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 to neresim .. az to prijde tak to prijde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Funguje to nebo ne ? Někdo říká že jo někdo zas ne. Rád bych si zahral GTA IV MP :D samozřejmě až po oficiálním vydání.. Ano fuguje, ale jak jsem už psal, tak Microsoft dělá updatey, takže se ti může stát, že se připojíš na Xbox Live a sám od sebe se ti nainstaluje nový update a ty budeš mít starří verzi Stealth, tím pádem je větší riziko, že tě odhalejí a udělí ti ban. Nejlepší varianta je kupovat si originální hry, když chceš hrát po Xbox Live a ty který chceš hrát jenom single, tak klidně pálenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Az budu mit Xko snad do rijna tak si vystacim se singlem. Co vse se da sosat z Live ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punXcze Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 A jak pomoci toho XDVDmullete zjistim ze mam dobry stealth ? A jestli nemam tak jak ho tam dam ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 zjistiš to tak že bude mít hra v xdvdmulleteru zaškrtnute iXtreme, http://console-forum.net/showthread.php?t=29479 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 mam dotaz kdyz budu mit flashly xko a pres live budu hrat jen origos tak sem v pohode?nebo muzu i tak dostat ban? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 jen takovy dotaz do pranice kdyz dostanu ban a pujdu to reklamovat ze mi proste nefunguje neco za co si platim ... jak oni mi dokazou ze mam flashnutou mechaniku a hraju neoriginalni hry pokud si pred tim nez to pujdu reklamovat prehodim zpatky mechaniku takze budu mit lite on ... tim padem kdyz to tak vemu a pujdu to reklamovat jak mi dokažou že jsem něco porušil???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 jen takovy dotaz do pranice kdyz dostanu ban a pujdu to reklamovat ze mi proste nefunguje neco za co si platim ... jak oni mi dokazou ze mam flashnutou mechaniku a hraju neoriginalni hry pokud si pred tim nez to pujdu reklamovat prehodim zpatky mechaniku takze budu mit lite on ... tim padem kdyz to tak vemu a pujdu to reklamovat jak mi dokažou že jsem něco porušil???? tam ted tolik nejde o mechaniku jako o to ze kdyz si to budes chtit reklamovat u microsoftu tak pokud mas BAN tak ti konci zaruka konzole... cim to je? ze si se vlastne kdyz to tak reknu nacerno zaregistroval na jinou zemi ponevadz live neni stale v CR podporovanej;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 urnacr > flash mechaniky vcetne lite-on stoji 500kc :dozey: (napr u kanalizatora) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts