Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

par otazek okolo xbox 360

Otázka

Odesláno

čau lidi...uvažuju o koupi xboxu 360 ale nejdřive se chci zeptat.....jak je to s flashovanim mechanik--jdou už všechny xka obejit abych mohl hrat palene hry?? nebo nějaky chip??abycvh nekoupil a ejhle zrovna s timdle nejde nic dělat.....jak často se to sere...co jsem nasbiral informace tak je to celkem poruchovy stroj a to mě pravě zajima protože si ho chcu nechat poslat z usa...takže kdyby se mi tady posral šlo by to nějak vyreklamovat tady ikdyž by byl z usa?....diyk za odpovědi

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Jo flashnout jdou vsechny druhy mechanik. Ted se to nesere vubec, u nove vyrobenych, mas tam cipy technogie 65nm, pridanej vetracek a je tam nejaka medena konstrukce. Jak rikam proste u novejch vyrobku je to v vsechno OK, procento poruchovosti se RADIKALNE zmensilo. Ale to USA, jako reklamvoat by to slo, ale asi bych si to objednal tady u nas, ja si xbox objednaval na xboxline.com a byl sem maximalne spokojenej, nez mi to privezli zavolali mi, zdelili informace kdy to u me bude, jestli k tomu neco jeste nechci a po koupy xboxu sem jeste obdrezel na vsechen sortiment u nich 5% slevu (ne ze by to bylo nejak moc, ale vetsina spolecnosti se na vas vysere).

Jen tak mimo misu - Pro "legaly" doporucuju na nakupovani her gameaction.cz , maji tam slusny ceny her, ale prave proto se casto bejva ze tam neco neni skladem ;/

• 0
Odesláno

Woozzi:

1) na live jsou dema, přídavky ke hrám (některé zdarma, jiné placené), filmy (placené a ne v češtině), ... ale především je na multiplayer (přes internet - musí se platit)

2) co je to normální PC? :) ale spíš větší (než běžný stroj určený na práci)

3) ukládání pozic, hudby, stažených dem, filmů, ...

4) ani jedno :cheesygrin: záleží na tom co preferuješ + některé tituly jsou určené pouze pro určitou konzoly

ale vše už tu bylo probráno tisíckrát

• 0
Odesláno
a myslis ze je verze Elite zbytecna ?? s tema 120 GB diskem ?...me totiz osobne bude stacit, kdyz budu hrat jen hry, co budu mit na dvd, a ne ze si je budu stahovat..

Prosímtě jenom nejdi do Premium (teď). Jsou poruchový,stejně jako Elite a Core. Nejméně poruchový s novým větráním jsou Arcade,kvůli tomu,že jsou nejnověji vyráběné. A pro někoho kdo chce hry hrát z disku (DVD),tak je to zbytečný ;)

• 0
Odesláno
mě jde hlavně o to, aby to nedělalo rámus víte...snad chápete :bash:8):), mohli byste mi ještě poradit jednu věc ?? je možné že se mi třeba nějaké hry budou sekat?? stejně jako tomu bývá u pc...?:cry:

PC je uplně něco ine než konzole... na konzoly by měly jed hry v pohodě(někdy menší seky-chvilkové= moc effektu najednou) :)

• 0
Odesláno
mě jde hlavně o to, aby to nedělalo rámus víte...snad chápete :bash:8):), mohli byste mi ještě poradit jednu věc ?? je možné že se mi třeba nějaké hry budou sekat?? stejně jako tomu bývá u pc...?:cry:

Hry by se u konzolí sekat neměli,i když je to někdy možné (PS3... :roll:). Hry jsou vytvářené přesně pro platformu konzolí,tudíž vývojaři dělají hry podle výkonu konzolí.

• 0
Odesláno
tak to je fajn :). jelikoz s tim pc už mě to fakt štve...:blink:, samý sekání ikdyž mám 2gb ramky...takže to vypadá, že si koupím asi Premium,...nevíte, jestli se dá taky koupit v tý černý barvě jako Elite ?? 8)

Jedině si ho přestříkat... :) Elite je jen jeden :) Jo a pokud ti záleží na hlučnosti,tak si buď počkej,než Microsoft vydá na trh novou várku Premium,nebo radši kup Arcade,je tišší.

• 0
Odesláno

White nemel ho*na :D.Elite nemuzes s core srovnavat, ani premium. Vsechny nove vyrobene jsou bezporuchove - nevim ze by u nekakejch bylo procento mensi, s tim arcade to tak bylo driv, kdyz nebyl premium osazenej HDMI a 65nm.Jo, a jeste neco "hadr" neni zbytecnej jak pises ,hodne lidi si to s memorkou nedokaze ani predstavit protoze je tam proste mala kapacita, kdo nechce patche a upgrady do her a chce po delsi dobe vymazavat savy at si ji koupy, hlavni je to ze HD je potreba k hodne hram- ted to bude jeste vis, treba k GTA4 , jaky bude ted vydane. Mozna to bez nej jde, ale hodne se toho bude loadovat.

• 0
Odesláno
White nemel ho*na :D.Elite nemuzes s core srovnavat, ani premium. Vsechny nove vyrobene jsou bezporuchove - nevim ze by u nekakejch bylo procento mensi, s tim arcade to tak bylo driv, kdyz nebyl premium osazenej HDMI a 65nm.Jo, a jeste neco "hadr" neni zbytecnej jak pises ,hodne lidi si to s memorkou nedokaze ani predstavit protoze je tam proste mala kapacita, kdo nechce patche a upgrady do her a chce po delsi dobe vymazavat savy at si ji koupy, hlavni je to ze HD je potreba k hodne hram- ted to bude jeste vis, treba k GTA4 , jaky bude ted vydane. Mozna to bez nej jde, ale hodne se toho bude loadovat.

Dobrá,dám na radu technika ;) Jen jsem čerpal z rad jiných techniků,už se těšim až mě zase zprášíš. :roll:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu