sosak Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 nebyl by nejaky navod, zaseknul jsem se u tech traktor generatoru, nejdou me rozbit ty dva pres propast !? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 bez na youtube a tam se podivej na party tam to je ale ja jsem se v e hre nikde nezaseknul je to takova mlaticka tak nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Straza Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 ja už ho mám kdo to chce tak mu pošlu link neseká se to je to v poho akorát to má asi 1.3 GB kdo chce at napíše. mohla by za to být nějaká odměna je to dobrá hra ŽADNÝ FAKE!!! ja ji už skoro dohrál ale je ot fakt porát to samý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 tjn mohli tam dát něco novýho.... těšim se na nový star wars na psp...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Až na to že zatim neni žádny Star Wars na PSP ohlášený.. Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Až na to že zatim neni žádny Star Wars na PSP ohlášený.. Bohužel. Bude Star Wars Battlefront 3 na psp http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=31041&r=se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Liší se verze na Xbox od verze na PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 @Maverick: "Star Wars: Battlefront III zatím nebyl oficiálně oznámen, podle dřívějších spekulací má ale vyjít pro X360, PS3, PS2, Wii, DS a PSP" Zatim neni jistý vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 Liší se verze na Xbox od verze na PSP? Docela hodně, na PSPčku jsou v příběhu totální kraviny (hlavně ty bossové :roll: ) :D ovládání je samozřejmě jiný a komba, síla atd taky jiný, je to řešený celý jinak... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 @Maverick: "Star Wars: Battlefront III zatím nebyl oficiálně oznámen, podle dřívějších spekulací má ale vyjít pro X360, PS3, PS2, Wii, DS a PSP"Zatim neni jistý vůbec nic. Se podívej na to video, oni už na tom určitě pracují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 hele pls jak se spoustej cheaty ? me se nejak nejde dostat do tyho rogue shadow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 hele pls jak se spoustej cheaty ? me se nejak nejde dostat do tyho rogue shadow když uděláš misi tak tě to tam přesune, a cheaty dáš potom do nějaký "enter cheat code" myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 hele a jak budu moct nosit ten mec cepeli dozadu ? ja ho mam furt vepredu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Dneska sem si pořídil hru ale mám sní jeden problém. Hlasitost mám nastavenou dobře ale když hraju příběh a jsou tam videa kde se mluví tak mi to vynechá třeba pár vět mluvení,zvuky okolí jdou normálně. Dělá mi to jen ve story módu. Měl někdo podobnej problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ne, mě to nedělá, poradil bych ti ať si stáhneš jinou verzi, ale vidim, ze by ti to bylo k nicemu, lol. takze zkus vocistit UMDcko nebo ho zkus reklamovat, jestli ti to za to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Profoukl sem mechaniku,UMD je uplně čistý,je nový. Zdá se že je to trochu lepší ale vždycky to vynechá zvuk,aspoň tam jsou titulky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clicker Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 čau lidi mám takovej problém... když si chci v týhle hře zahrát ad-hoc mp s kámošem, tak nefunguje. Kdokoliv když založí server tak druhý se na něj nemůže připojit, respektive nemůže najít založenou hru. Měl někdo stejný problém? Ví někdo pls jak to vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Koukni jeslti oba máte zapnutý Wifi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clicker Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Rocko: Hele já nejsem debil... Všechno je nastavený dobře, ale prostě to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.