En3mY Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Podle toho co sem videl tak na next gen konzolich by me to mozna trochu bavilo ale kdyz si to predstavim na PSP no tak si myslim ze to bude hruza,teda co se hlavne grafiky tyce zjo no a ty enginy,hmh,treba takovej syphon-nevim jaky pouziva enginy kolik jich je a ja nevim co jeste ale ma celkem dobrou grafiku nebo spis slusnou a fyzika(ragdoll) tam je tak sem fakt zvedavej jak to u toho SW poresej:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 to je sice pekny,ale ragdoll neni zdaleka tak komplexni...tady ma byt fyzika pro jednotilivy objekty, destrkuci prostredi a ai ktera se ma chovat pri stejne situaci pokazde jinak (odhodis vojaka - jednou se pokusi chytit nejakyho predmetu,jindy jinyho stormtroopera) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Star Wars hry me dycky bavily a tahle vypada hodne nadejne ale na PSP je to podle mne teda zatracene narocny ale doufam ze to i presto po upravach vyjde. Jaka je realna sance ze si to na PSP zahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Star Wars hry me dycky bavily a tahle vypada hodne nadejne ale na PSP je to podle mne teda zatracene narocny ale doufam ze to i presto po upravach vyjde. Jaka je realna sance ze si to na PSP zahraju? Stat se muze cokoliv :D..ale davam tomu 85% ze to vyjde :)...ja si taky myslim ze to bude zahul...pro psp..ale kdo vi :)..treba nas prekvapeji! :)...ostatni dily me moc nebavily:roll:.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 už se moc těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 grafika neni vsechno :) spis mne stve ze nevychazi nikde zadna cestina na psp a ze z toho pribjehu pak nemam nic:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 grafika neni vsechno :) spis mne stve ze nevychazi nikde zadna cestina na psp a ze z toho pribjehu pak nemam nic:( Se poradne uc Anglicky a nekasli na to ..a mas to :) a cestiny nejaky sou , ale malo .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 jen takový menší info z tiscali: PSP verze nabídne tzv. historické mise čili třeba památný souboj v Oblačném městě z konce pátého filmu (kdy si též budete moci zahrát za Vadera) nebo masakr v aréně na Geonosis z Epizody II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 tak to bude mazec ja sem do star wars uplne ujetej :) je to nej pribjeh nej film nej hry jen kotor na pc hodne luksus :) dis sem vydel jak to bude vypadat na ps3 tak uz uvazuju o ps3 na psp to vypada hodne good:P jen doufam ze zapracujou na soubojich a bude to aspon jako v sw:jedy academy to by bylo nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 celkem zajímavý video... :) snad to tu už nebylo - určitě to tu nebylo :D http://www.youtube.com/watch?v=HaQMPjmFiKI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 tak to bude mazec ja sem do star wars uplne ujetej :) je to nej pribjeh nej film nej hry jen kotor na pc hodne luksus :) dis sem vydel jak to bude vypadat na ps3 tak uz uvazuju o ps3 na psp to vypada hodne good:P jen doufam ze zapracujou na soubojich a bude to aspon jako v sw:jedy academy to by bylo nejvic ne,právě že tahle hra bude víc soustředěná na hru se silou než na boj s mečem jo a k tomu videu - je smazaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 tak to mne docela sklamalo kdyby udelay presnou kopiji star wars academy i s tim multakem tak by to byl mazec nejvjetsi to by mne stacilo:P poradne si zarezat s mecem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 kdyby to video někomu nešlo jako mě tak http://www.youtube.com/watch?v=HaQMPjmFiKI docela pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 jo a k tomu videu - je smazaný ono to video není smazaný jen prostě nějak nejde přehrát v tom okně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 ono to video není smazaný jen prostě nějak nejde přehrát v tom okně...jo já vim,musel sem na něj kliknout aby se mi otevřelo nový okno,tak jsem sem dal radši ten odkaz jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 hele a ty historické mise jsou (doufám) jen jako bonus k té verzi + bude obsahovat ještě příběh, který má být normálně ve Force Uleashed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 bylo by good, ze by v menu ty hry slo nastavit , aby se ta hra chovala tak, ze vytizi pekne vsech 333 mhz .. proste prida neco malo do grafiky atd .. proste ty co si koupi UMD a budou parit na 222MHz tak budou parit, a ti co maj CFW a muzou mit PSP pretaktovany na 333MHz tak by si v menu zaply nejaky nastaveni pro lepsi vykon, a meli by o fous lepsi grafiku, nebo engin ty gravitace by to dyl pocital, aby to bylo realictistejsi ,. nebo neco ... ale tim by byly asi sami proti sobe, kdyz by dali , ze kdo si to stahne, bude to mit lepsi nez kdyz to koupi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 ,ehm,a neni jednodušší aby to rovnou udělali na 333 jakože to určitě na 333 poběží stejně jako běželo už renegade squadron? nechápu proč by se to mělo dělat aby z umd to jelo na 222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Tak na tohle se tesim a doufam ze to budu hrat uz i na PS3(pokud bude). na PSP bude normal kampan+historicke bitvy co nebude mit zadna jina verze. Dalsi zajimava verze je na Wii kde mec ovladate Wiimote ovladacem a silu tim druhym neco na F... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Tak na tohle se tesim a doufam ze to budu hrat uz i na PS3(pokud bude). na PSP bude normal kampan+historicke bitvy co nebude mit zadna jina verze. Dalsi zajimava verze je na Wii kde mec ovladate Wiimote ovladacem a silu tim druhym neco na F...na F myslíš Nunchuck asi vid :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 na F myslíš Nunchuck asi vid :dozey: Ja nevim, muze bejt, nemam Wii ani me to nezajima, pouze uvadim co sem pochytil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 uz se to blizi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Těšíte se na tuhle hru která má vyjít v druhé polovině roku 2008 Já se teda těším hrozně :wohow: už aby to tady bylo Tady Video ze hry HfdifzbRP-U RkBiYpD3SDc http://www.doupe.cz/h/Konzole/AR.asp?ARI=116987 Hra vyjde na PSP, Xbox 360, PS3, PS2, NDS Na PC nevyjde a to mě trochu mrzi :( na PC myslim uz vysla:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Červen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2008 myslíš špatně, ještě nevyšla na žádnou platformu a s PC se ani myslím nepočítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.