zuzy Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Čus... Můžete mi někdo popsat, v čem se liší verze na PSP a na např. X-Box. Nemluvím teď o Grafice, ale jeslti jsou tam nějaký rozdíly v levelech, nebo tak něco. Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 haha,tak nejen lepsi fyzika,ale i umela inteligence,obtiznost,a vic utoku,a tak,ale mislim ze levely sou stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubanek Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Super,moc uz jsem neocekaval ze letos vyjde hra co by me tak chytla jako to naposledy udelal GOW.:bash: Jo nevite k cemu jsou ty code v Extras a kde je vzit? :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Tak jsem to taky dopařil. Nejvíce se mi na tom líbila fyzika a grafika(super je jak se postupně vyvíjejí schopnosti tak se mění krásně effekty :)). Aleco mě bohužel zklamalo byla jednoduchost myšlenky hry. Čekal jsem alespoň na nějakej rébusek,místo toho jsem dostal pouhopouhou mlátičku. Přiď znič a zabij.... No mohlo to být mnohem lepší. Ale i tak na PSP patří mezi nejlepší hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Super,moc uz jsem neocekaval ze letos vyjde hra co by me tak chytla jako to naposledy udelal GOW.:bash:Jo nevite k cemu jsou ty code v Extras a kde je vzit? :psp: az bude officialne venku hra,tak pak za par dni by to melo byt na www.gamefaqs.com:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 haha,tak nejen lepsi fyzika,ale i umela inteligence,obtiznost,a vic utoku,a tak,ale mislim ze levely sou stejný Některé lokace jsou trochu osekané ale ten hlavní rozdíl je, že na psp si můžeš zahrát "historical battles" nebo tak nějak se to jmenuje, hraješ za Dartha Vadera proti Lukovi nebo za Anakina proti Dookovi - to je specialita pro PSP a next gen verze to nemají - což je vážně škoda :( hlavně mi mrzí, že na xko ani ps3 není možné hrát duely s protihráči. Jinak na X360 je to podlě mě nejlepší hra se Star Wars tématikou 8/10, dle mě překonává i Jedi Knight z PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 No tak moje nadsenie bolo neobrovolne schladene asi zlou verziou hry(stahovane cez torrent)...ked som v jedi temple porazil toho majstra ci co to je, zhodil som nanho ten stlp a ostane to vsetko tak :D Do menu sa dostanem ale v hre sa nic nehybe T_T. Tak niekomu odtailto pridam czshare kredit :P P.S: nechapem ako mohol niekto co i len dufat ze v psp verzii bude euphoria engine...pre mna je uz velkym prekvapenim dost dobra fyzika(videli ste niekde na psp lepsiu? To ze nemozete hybat vsetkym je podla mna aj dobre, ved ako by ste volili predmet ktory chcete prave hodit po superovi spomedzi hafo itemov naokolo) a som spokojny :) P.P.S:Ten multiplayer je len ad-hoc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 skoda ze to neni ako na videach napr. to ze ked ho zdvihnem super silou tak sa nechita inychpredmetov ani inych tipkov, a este to ze ked sa s nim pohybujem tak ma na display max. 1-2 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 skoda ze to neni ako na videach napr. to ze ked ho zdvihnem super silou tak sa nechita inychpredmetov ani inych tipkov, a este to ze ked sa s nim pohybujem tak ma na display max. 1-2 cm to je právě možné díky euphoria enginu, na X360/PS3 běží na 3 enginech euphoria, havok (fyzika) a DMM (zaručuje, že se materiály chovají realisticky - dřevo se láme jako dřevo, kov se ohýbá a sklo praská jako v reálu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 ale to na psp neni skoda, a este skoda ze to neni na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ginie Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 moc sem se na tudle hru tesil a musim priznat ze pravem , s prehledem muzu rict ze pro ME je to nejlepsi hra na PSP kterou sem kdy vubec hral :psp: ps: hral jste uz nekdo multiplayer ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrs Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 nu multiplayer by mě taky zajímal:) až ho nekdo skusíte dejte vědět...jinak musím ještě pochválit výbornou fyziku myslím že tohle na psp nemá obdoby...nebo se mylím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 du na multak za 5 minut vam reknu jestli stoji za prd nebo ne :D. hm tak infrastructure to nema tak zitra ve skole ztaparim s kamosem a uvidime jinak hra celkem good no :D! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Uz sem ho zkusil.....jedajove proti sobě...pařbáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ginie Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Uz sem ho zkusil.....jedajove proti sobě...pařbáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá mile rad verim :) , a to se vsadim ze neumis pouzivat upe vsechny sily , je to moc mazec a jinak , dohral ste to nekdo uz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 jaj ja to chcu kua na wiicku to by byla prdel hazet s lidma boze to bych hral nonstop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Na tuhle hru sem se dost těšil a musim říct že splnila moje očekávání....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 už sem to dohral.Nic moc teda strasne kratky a jednoduchy(sice sem si ze zacatku nevedel rady,ale pak se to podalo a bylo to vsecko v poho).Jinak zpracovani je dobry a hratelnost vyborny.dohral jsem to za necelej den.Na PS3 ty bude určitě jiný kafe.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ginie Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 už sem to dohral.Nic moc teda strasne kratky a jednoduchy(sice sem si ze zacatku nevedel rady,ale pak se to podalo a bylo to vsecko v poho).Jinak zpracovani je dobry a hratelnost vyborny.dohral jsem to za necelej den.Na PS3 ty bude určitě jiný kafe.............. :wohow: magor ........... :blink: musis si to vyhutnavat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 btw....nej hra? :) si toho asi moc nehrál viď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 4Ginie:ja si to vychutnaval ale tam si v podstate jenom "sel a mlatil"jako samozrejme ze sem si to vychutnaval pouzival sem sily a tak ale stejne je to pribehove kratky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Star Wars je neco pro mne. Po dlouhej dobe budu na PSP skutecne hrat. BTW koupim originalku UMD tohohle titulu. Kdyz tak PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Repetitivni souboje a opravdu hnusna grafika (zejmena v prvnim kole). Nemuze ani omylem konkurovat GoW, FF7CC a podobnym grafickym peckam. Co me ale bavi, jsou souboje dle pribehu Star Wars (Force Unleashed more - Historic Missions). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelacicek Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Repetitivni souboje a opravdu hnusna grafika (zejmena v prvnim kole). Nemuze ani omylem konkurovat GoW, FF7CC a podobnym grafickym peckam.Co me ale bavi, jsou souboje dle pribehu Star Wars (Force Unleashed more - Historic Missions). dotaz co je to zkratka FF7CC ??:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 dotaz co je to zkratka FF7CC ??:cry: final fantasy 7 crysis core (myslim ze se to tak pise) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.