~SiMi^gD Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Parádní game(e)(xD)ska ale stejně na CC:FF7 to némá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 no, dohráno a nějak super hra to teda není, furt dokola to samý jen v jiným prostředí, je to hrozně stereotypní. Je dobrá, ale s FF7CC se to srovnávat vážně nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Už jsem to dohrál 2x, pokaždý s jiným koncem. Je to určitě jedna z těch lepších her. A myslím sesbírat všechny holocorny a crystaly zabere určitě ještě hodně dohrání:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Ano je to opravdu skvela hra hlavne se mi strasne libi ta fyzika havoc proste nezklamal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Už jsem to dohrál 2x, pokaždý s jiným koncem. Je to určitě jedna z těch lepších her. A myslím sesbírat všechny holocorny a crystaly zabere určitě ještě hodně dohrání:cheesygrin: Můžu se zeptat jak docílím jiných konců? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 ale myslim ze je to hodne chytlava hra dojizdim uz to podruhe uz jsem skoro nakonci a budu to projizdet dokud nebudu mit vsechny skilly na max hodne povedena pecka a souboje podle me muzou konkurovat vpohode gow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThunderQX Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 tak z jedne strany je to great hra.. ale z te druhe... to ze kdyz mlatis do tipka a nedas ho s LASEROVIM mecem na 5 ran je hodne divny .. myslim takove ty v tom sedem brneni.. proste o proti jedi academi je to strasne moc low.. tam te jednou sekl a byl si death Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ginie Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 tak uz sem paril multiplayer a tu hru mam cim dal vic radsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Můžu se zeptat jak docílím jiných konců? Na konci si muzes vybrat jestli pudes do Imperatora nebo do Vadera, kazdy ma jiny konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Na jedněch stránkách jsem našel hesla, která se zadávají do menu pod Options -> Enter Code Play as General Rahm Kota Enter "MANDALORE" as a code to unlock General Rahm Kota.Kento's robes Enter "WOOKIEE" as a code to unlock Kento's robes.Sith robes Enter "HOLOCRON" as a code to unlock the Sith robes.Ceremonial Jedi robes Enter "DANTOOINE" as a code to unlock the Ceremonial Jedi robes.Sith Stalker armor Enter "KORRIBAN" as a code to unlock the Sith Stalker armor.New combo Enter "MARAJADE" as a code.Amplified damage Enter "LIGHTSABER" as a code.Maxium Force powers Enter "KATARN" as a code. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack123 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 rikate ze ta hra je fakt supr jo ? ok, tak ja ji zkusim..svet sw az tak nemusim..radsi mam stargate..ale ok, kvuli Darth vaderovi to zkusim xD treba to bude good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Nejlepší hra na psp co sem do ted hrál:):lol::D........ale fak...akorát mě štve jak je to strašně krátký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 ja jsem to taky dohral musim rict ze to byl narez tahle hra nejvic semi libili ty efekty u tech sil jako odhozeni nebo blesky nebo sis ho vzal a klidne si snim delal co chtel a doufam ze vyjde i dalsi dil kde by uz mohli byt treba dva mece nebo ta tyc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 tak z jedne strany je to great hra.. ale z te druhe... to ze kdyz mlatis do tipka a nedas ho s LASEROVIM mecem na 5 ran je hodne divny .. myslim takove ty v tom sedem brneni.. proste o proti jedi academi je to strasne moc low.. tam te jednou sekl a byl si death Hmmm...neviem ako by to pridalo na zabavnosti hry, keby si chcipal po jednej rane ... lol :D Zabavnost tejto hry imho tkvie v hrani sa so silami a roznymi sposobmi eliminacie protivnikov, a to by asi hracovi nebolo dost dobre umoznene keby chcipne skor ako natuka nejake to pekne kombo(mozno by to slo keby si superil vzdy len s jednym superom, ale takto, ked na teba lietaju haldy nepriatelov je to, priznajme si, omnoho zabavnejsie:bash:) A navyse nemozes chciet dokonalu realitu v hre, ktorej predloha je sci-fi...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Tak jsem ji taky dohrál :) ...škoda,že je tak krátká.Možná co mi na ní vadilo byl příběh(přideš-zmlátíš:cheesygrin:) jinak efekty sil atd byl nářez.Už se nemůžu dočkat dalšího SW :arrow: gw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Tak krátky ... určitě delší než GoW .... a jinak ono některý mise dají zabrat , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubusz Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 tak nabízí se order66 a duel ktery můžete hrát prakticky do neomrzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 taky dohrano:Dted to jedu od znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 No pravda je,že to zas tak krátký není :)...ale víš jak-co tě baví a dohraješ,tak ti to připadá krátký vždycky i když je to třeba nehorázně dlouhý :D ale někde ten konec musí být no :ziped: duel to jistí :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubusz Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 No pravda je,že to zas tak krátký není :)...ale víš jak-co tě baví a dohraješ,tak ti to připadá krátký vždycky i když je to třeba nehorázně dlouhý :D ale někde ten konec musí být no :ziped: duel to jistí :psp: přesně tak, a v porovnani s ostatnimi hrami to neni az tak kratke, dual, extra veci, moznost 4stupnu u kazdeho skillu (myslim ze po prvnim dohrani) je mala pravdepodobnost ze se naucis vsechno najednou:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Akorat me stve ze po 3 musim hrat 2 misi (nebyl cas jeste moc hrat) to jsem o musel vypnout nekolikrat kvuli tomu ze jsem se ze skoly a chtel jsem poslouchat nejaky songy a pak se mi povedlo toho jediho hodit nejak za objekty zdi a nikde v te mistnosti nebyl proste byl mimo mapu a uz me to nejak prochazet nebavi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Super pařba, suber grafika...co dodat. lucasarts se asi poučili z úspěchu GoW protože jsem si všiml spousty prvků které znám z GoW.....ae mohlo to být delší na medium za odpoledne jsem to dohrál :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Dneska jsem dohrál poslední Force Duel - Darth Vader, Luke a Palpatine xD Hrál jsem to asi hodinu v kuse, asi deset pokusů xD A k Palpimu jsem se dostal dvakrát, z čehož jednou jsem zmáčkl pozdě poslední tlačítko při té zabíjející animačce xD Ale hukot, dalo mi to zabrat... A Order 66 je pořád velké lákadlo (halvně Darth Maul za ukončení) s nemalou obtížností (: A Story? Šetřím si ho, hraju pomalu, jako čtu knížku (: Ať si to užiju (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Dohráno. Hezký, chytlo a nepustilo, jak to u dobré hry má být :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Dohráno. Hezký, chytlo a nepustilo, jak to u dobré hry má být :) Pravda - na to jsem zapomněl (: Podruhé neuvažuju, že hru smažu z karty před dohráním a i něco potom (: Poprvé po FFVII-CC (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.