Driver1468621779 Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 kazdej den si zahraju tak pul hodky maximalne nen to zrovna nejlepsi hra ale pro tento mesic nejlepsi hra na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 Dokončeno, dneska ve škole (: Maximální požitek - ze hry jsem dlouho neměl tak dobrý pocit (: Jak už jsem říkal - naposledy mě tak nadchlo FFVII-CC (: Podle mě je SW:TFU hodně dobře napsaná výplň prázdného místa mezi ep. III a IV, hlavně konečně vím, jak se princezna Leia dostala k plánům Death Star, resp. jak se o ní vůbec dozvěděla (: Vždycky jsem chtěl hrát Temného, který dělá dobrou věc (a Darth Sidiouse jsem na konci porážel opravdu s chutí), takže další bod navíc (: Kdybych to měl podtrhnout a shrnout, nejspíš se mi to nepovede - jsem ovlivněný obrovskou náklonností ke Star Wars (: A kdybych je neměl rád, hra se mi asi tak nelíbí (: Ale jak říkám - pro mě jako fandu SW a Temné strany naprosto jedinečný zážitek (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 presně tak zeldo:D JA UZ TO MAM SKORO DOHRANY CELY po 2x,ale mam otevreny uz vsechno co de, a pro ty co chtej hrat i za nekoho jinyho,dejte v lodi,v extras kod GRANDMOFF a otevrou se vam vsechny postavy,i ty co sou ve filmu(pozor,pri hrani za nejakou odemcenou postavu ve story modu se vypnou ukazky:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrano22 Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Ahoj lidicky,byl by nekdo z Vas paranu tak strasne hodnej a poslal mi s´dophrany SAVE na SW : FU ? :bash::bash::bash: Ne ze bych nechtel docenit propracovanost cele hry,ale parime s kamosem ve skole multak a docela by se nam sikli vsechny mapy a postavy... Moc moc bych to prosil na singulus@seznam.cz ... Diky a ahoj zatim :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 zdarec.....dostal jsem se na misto nazev planety ale nevim, kde mam znicit kriznik tim ze ho shodim dolu...to chapu...ale pokazde tam priletej TIE stihacky a zacnou po me strilet, takze ten kriznik sundat nemuzu...a nejhorsi na tom je, ze se ten kriznik pomalu vraci do puvodni polohy, pls, help , co mam presne delat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 hold musíš se ho snažit dostat co nejvíc dolu než přiletí další várka tie fighterů,ty doporučuju nejlépe kombem double jump + blesky rychle sundat a rychle ho zase začít stahovat dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 co?to prece ve hre vubec neni:lol:co to kecate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 co?to prece ve hre vubec neni:lol:co to kecatenext gen verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 aha,sry,ale ja myslel,ze se tady vsichni bavjej o PSP verzi:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 no dobra gameska a chytila me i kdyz me nikdy moc star wars nebavili tak tahle hra me bavi jeste vic nez sem cekal no chtelo by to vic takovejch :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Jo jasny,ja to dneska dohral na PSP mno pocity z hry uplne uzasny!!Dohral jsem to ve vane pekne ve tme..Nakonec jsem stejnak umrel ja misto tech dvou pitomcu..Celou dobu sem se snazil prejit na dobrou stranu,to se taky stalo..Kamos co to hraje na PS3 byl celou dobu strasne zlej..:D Kazdopadne hra na stejny urovni jako GoW:CHoO a FF:CC nejlepsi hry na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anatolian Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Jo jasny,ja to dneska dohral na PSP mno pocity z hry uplne uzasny!!Dohral jsem to ve vane pekne ve tme..Nakonec jsem stejnak umrel ja misto tech dvou pitomcu..Celou dobu sem se snazil prejit na dobrou stranu,to se taky stalo..Kamos co to hraje na PS3 byl celou dobu strasne zlej..:D Kazdopadne hra na stejny urovni jako GoW:CHoO a FF:CC nejlepsi hry na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Ahoj... Tak jsem dohrál Story Mode. Trvalo mi to tak 5? hodin? No prostě hrozně málo... Když začnu hrát mod Order 66, kolik toho mám ještě před sebou? Při porovnání s GoW, tak mi to přijde hrozně krátký... ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 čuc lidi poradí mně někdo jak sejmout ten nepřátelskej křižník ten obrovskej dole se mně ukazoujou nějáký šipky a stejnak to nejde když to dělám podle nich help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Říjen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2008 No nemáte někdo 100% save PSP verze ? Na gamefaqs je jeden ale ten mi nefunguje což asi bude verzí hry .... Tak jestli by byl někdo hodnej a upnul mi ho :) Credits neminou _ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 No nemáte někdo 100% save PSP verze ? Na gamefaqs je jeden ale ten mi nefunguje což asi bude verzí hry .... Tak jestli by byl někdo hodnej a upnul mi ho :) Credits neminou _ No nvm...já nvm jesli mám 100 %....ale v normál modu mám vyhraný všechno.......až na to že nemám odemknutý všechno.......:D......stačí ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spinder Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Lidi dohral sem to na PSP a nevím kde mám sehnat zbytek mečů a krystalů(barevnejch) nevíte o nějakym místě kde by něco stoho bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Tjn, meče mam dva, ale je to jen grafická změna (ve videích), jinak vlastnosti to snad nemění, nebo ano? Barevnejch krystalů mam přes polovinu, ale to je jedno... hlavní jsou kostýmy. :D Sith Stalker vypadá fakt hustě. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spinder Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 já mám všechny kostýmy i postavy a ten sith stalker je hustej ale třeba hrát za proxyho .....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Dohrál jsem dějovou linii a zabil jsem Darth Wadera. Co dál? Kolik toho mám ještě před sebou? Pak už jsou tam jenom jednotlivý mise. To je všechno? Jak dlouho Vám trvalo dohrát tuhle hru do konce? Na 100%? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Je to dobrá hra ? má to cenu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 ma sel jsem si koupit origo a fakt best bavilo me to vic nez GoW a zabava ukrutna se zacatku pomalejsi rozjezd ale pak nezastavis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Ok dík dobrá inspirace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 tak me to bavilo nwm jak ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Dohrál jsem dějovou linii a zabil jsem Darth Wadera. Co dál? Kolik toho mám ještě před sebou? Pak už jsou tam jenom jednotlivý mise. To je všechno? Jak dlouho Vám trvalo dohrát tuhle hru do konce? Na 100%? ZUZY ODPOVÍ MI NA TOHLE NĚKDO???? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.