Kořas Odesláno Červen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2006 No predsa zdrojom je SONY. A kde presne?Nemuzu to najit :x dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2006 www.pspzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2006 www.pspzone.sk DIky, ale stejen tomu neverim, protozeby to bylo alespon na na ofic strankach SONY, alespon i s popisem funkci ne?(mozna sem to jenom nenasel)Btw. tato zprava me neprekvapila, skoda, ze to je az za tak dlouho :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2006 Jestli to fakt vyjde na podzim tak ja sem ruzolici baletka :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2006 kdyby podporovaly soňáci HB klidně hned upgrade .. Kazde PSP by melo mit pravo mit FW jakej si vybere :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 No nevim. Chlapaci od sony daji hodne zalezet na kvalite ochrany. A pak staci vsechny nalakat na PSone emulator. Ne ze by mi to vadilo, ja tedy upgradnu hned co to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 No nevim. Chlapaci od sony daji hodne zalezet na kvalite ochrany. A pak staci vsechny nalakat na PSone emulator. Ne ze by mi to vadilo, ja tedy upgradnu hned co to vyjde.Ja taky, nejake HB me nezajimaj :twisted: hned co vyjde zarucene damUPGRADE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 No nevim. Chlapaci od sony daji hodne zalezet na kvalite ochrany. A pak staci vsechny nalakat na PSone emulator. Ne ze by mi to vadilo, ja tedy upgradnu hned co to vyjde.Ja taky, nejake HB me nezajimaj :twisted: hned co vyjde zarucene damUPGRADE! hmmmmmmmm tak to já taky :D už se nemůžu dočkat jak ze svýho 1,50 konečně udělám 3,0..už aby to bylo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 No nevim. Chlapaci od sony daji hodne zalezet na kvalite ochrany. A pak staci vsechny nalakat na PSone emulator. Ne ze by mi to vadilo, ja tedy upgradnu hned co to vyjde.Ja taky, nejake HB me nezajimaj :twisted: hned co vyjde zarucene damUPGRADE! hmmmmmmmm tak to já taky :D už se nemůžu dočkat jak ze svýho 1,50 konečně udělám 3,0..už aby to bylo..... heh nepripada v uvahu.... ja budu porad na 1.50 , iso her se nevzdam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 treba v 3.00 udelaj neco ze to nepude emulovat na 1.50 proto jim to tak dlouho trva a PSone emulator bude goood jen by me zajimalo jak to vyresi s hrama a cenama hlavne u nas pac mam nejaky hry z PSone a nechtel bych je znovu platit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2006 No nevim. Chlapaci od sony daji hodne zalezet na kvalite ochrany. A pak staci vsechny nalakat na PSone emulator. Ne ze by mi to vadilo, ja tedy upgradnu hned co to vyjde.Ja taky, nejake HB me nezajimaj :twisted: hned co vyjde zarucene damUPGRADE! hmmmmmmmm tak to já taky :D už se nemůžu dočkat jak ze svýho 1,50 konečně udělám 3,0..už aby to bylo..... heh nepripada v uvahu.... ja budu porad na 1.50 , iso her se nevzdam :) sem si dělal srandu..................nevím jakej důvod by mě k tomu přiměl....možná dcery PSP (2,01) kdyby to za to stálo upgraduju.......stejně čumí jen n filmy....ale já 1,50 forever :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Nejak info o 3.00 neni?Me stve ze PS1 emulator je uz na svete a chce fw. 3.00 a nejde mi spustit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 jo ten PS1 emulator mam taky uz v PSP a jen uz cekam na 3.00 :D ale myslel sem ze uz je tu nejake info ale ono nic neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 A kde ten emulator je ke stažení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 ja uz newiim ale jestli chces tak na Zlinskem srazu bych ti to poslal do PSP :wink: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 A kde ten emulator je ke stažení ?Zatim ti bude na nic :lol: akorat to kopnes do PSP pak das v game aby se to spustilo a ukaze se ze to chce fw. 3.00 a to je vsechno 8) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 musime vyhrat ja sem bez psp jako clovek v pousti :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lost Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 No mě by zajimalo jak to bude fungovat stahneš někde hru a hraješ nebo jak?Jak to sony bude mít mužeš prostě udělat kopii a je to a pak to poslat někomu jienému myslím te hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 Tak to vypadá, že FW 3.00 je zřejmě pořád v nedohlednu :? . Sony chce spustit stahování PS1 her společně s uvedením PS3 v Evropě, což bude s největší pravděpodobností v březnu 2008. No a já nepředpokládám, že do té doby bude mít přílišnou snahu o vypuštění FW 3.00 s PS1 emulátorem (a ikdyby, stejně by byl na dvě věci :? ) zdroje: http://www.sector.sk/novinka/30429/konzoloviny.htm http://www.doupe.cz/h/Aktuality/AR.asp?ARI=114721 EDIT: překlep, samozřejmě to má být březen 2007 :oops: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 az za 2 roky? :lol: ne v breznu 2007? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 az za 2 roky? :lol: ne v breznu 2007? :wink:Ako by povedal moj byvali ucitel Matematiky "Rátajte s plusom" :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 pakarna...go go devhook lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Září 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2006 A kruciš sorry, já už jsem z toho zblblej :). Pochipitelně 2007 (no ikdyž.. :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 na 'qjcku' se objevil obrazek psp s fm 3.00, takze takhle nejak by to mohlo vypadat... vzhledove to nevypada spatne, ale na funkce jsem opravdu zvedavej :| :wink: a doufam, ze pribyde neco zasadnejsiho... i kdyz stejne si asi spis necham 1.50 a pockam na prolomeni 3.00 nebo na rozumnej argument, proc si ho naflashovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 []na 'qjcku' se objevil obrazek psp s fm 3.00, takze takhle nejak by to mohlo vypadat... vzhledove to nevypada spatne, ale na funkce jsem opravdu zvedavej :| :wink: a doufam, ze pribyde neco zasadnejsiho... i kdyz stejne si asi spis necham 1.50 a pockam na prolomeni 3.00 nebo na rozumnej argument, proc si ho naflashovat... Wow :shock: :shock: to vyzera velmi dobre dufam ze to coskoro vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.