Han3 Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 ^^ to odstraneni diakritiky by mi vadilo, kdyz se diakritika nejak zkomoli tak se treba "š" pise jako "%" apod. ale pak si na to mozek zvykne a bude automaticky vedet jakej znak ma byt jake pismeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 ale kdyz smazes diakritiku, takto jen zmaze hacky, "nezmeni" pismena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 ^^ jj, ale rikam to, ze je blby davat pryc diakritiku toze se to spatne cte bez hacku a carek...lepsi mit misto "ř" a "š" nejaky znak nez nemit diakritiku PS: diakritika funguje naprosto bez problemu! bez jinych znaku apod. staci nastavit: character set: east europe Language code: Czech(cs) Font: Arial unicode ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 aha...já to tak mám, ale jak blb to furt dediakritikuju:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.