Han3 Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2008 ^^ to odstraneni diakritiky by mi vadilo, kdyz se diakritika nejak zkomoli tak se treba "š" pise jako "%" apod. ale pak si na to mozek zvykne a bude automaticky vedet jakej znak ma byt jake pismeno... Citovat
Luk3z^ Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2008 ale kdyz smazes diakritiku, takto jen zmaze hacky, "nezmeni" pismena Citovat
Han3 Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2008 ^^ jj, ale rikam to, ze je blby davat pryc diakritiku toze se to spatne cte bez hacku a carek...lepsi mit misto "ř" a "š" nejaky znak nez nemit diakritiku PS: diakritika funguje naprosto bez problemu! bez jinych znaku apod. staci nastavit: character set: east europe Language code: Czech(cs) Font: Arial unicode ms Citovat
Luk3z^ Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2008 aha...já to tak mám, ale jak blb to furt dediakritikuju:D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.