chytil123 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Caute,pls existuje do PC nakej emulator na psp hry ? kdyz jich postahuju hodne tak se mi porad nechce mazat MS ! poradte,diky:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 hm jestli jsem to dobře pochopil no asi existuje možná tu někde na foru je ale k čemu to psp pak máš když to budeš hrát na pc psp je na cesty atd.. ale když to maš na pc tak to je lepší hrát pc hry než psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TwiCe Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 vzdy jsem myslel ,ze kdyz nekdo shani emulator tak to z duvodu protoze nema tu urcitou konzoli na ktery hra je... u tebe je to trochec jinak :) o emulator nevim :) a stejne pro nas s psp je to na .. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 no nemusíš to hrát na pc ale z pc!!! ...čili hry dáš do na c/iso a pak na psp přes plugin to hraješ (bud přes usb, nebo wifi) tady je link: http://www.console-forum.net/showthread.php?t=21154 Umí to i abys měl psp display na monitoru (jen některé hry, nastav 333mhz) P.S:oboje to nejde zaráz :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chytil123 Odesláno Březen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Vy ste paka :D Napr kdyz si stahnu 8Gh her a nechce se mi porad mazat pametovka a zkouset ty novy tak jsem to chtel ozkouset na PC ! chapete omfg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Reknu to jednim slovem...NEEXISTUJE a uz se mg neptejte je to tu asi 1000000000000000000x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chytil123
Caute,pls existuje do PC nakej emulator na psp hry ? kdyz jich postahuju hodne tak se mi porad nechce mazat MS ! poradte,diky:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts