mazik Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 taky nemam ani jeden a to mam display za 650 a na tom starem origo se mi jich najednou obevilo tak 200 a sup hned sem si koupil novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 no ja sem dostal slimko a mnel sem tam jeden DP ale pak mi prask display takze mam novej a tam zadnej neni.akorat kdyz se na to podivate skoro z boku tak je tam takovej bilej flek:cry:.ale moc mne to nestve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 já taky nemám....ani sp ani dp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucc Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 možná lepší to nezkoumat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 já mám na slimu 3 stuck pixeli naštěstí jde vidět pořádně jen jeden ale už jsem zvyklej tak to je v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 ja mam psp 2 roky a nemam na nem zadnej stuck ani death pixel a sem docela rad,nejspis mi pad nakej dobrej kousek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Já mam 1 Stuck Pixel :cry: :ok:ale nijak zvlášť mně to nevadí:ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmoKe911 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Jsem bez DP a bez SP ... mám PSP FAT a jsem spokojenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 já mam jeden SP na slimu .. jak že se jmenuje ten program ? dejte pls odkaz, THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 já mam jeden SP na slimu ..jak že se jmenuje ten program ? dejte pls odkaz, THX j0hny prográmek jsem zkoušel dokonce dva jedno bylo videjko a druhy se otvíralo přez internet browsera a bohužel ani jeden nepomohl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 mam 1 DP. u prave strany skoro nahore v rohu a vubec, ale vubec mi nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Vím že ten dotaz, který tu teď píší bude asi ten nejhloupější co jste tu kdy viděly, ale je to pro mě moc důležité. Death pixel je poznat tak, že svítí jednou ze tří základních barev, či-li zeleně, modře nebo červeně. Stuck pixel stále svítí bíle... Zajímalo by mě, zda je takový SP vidět i když je PSP bez baterie. Mám tu totiž PSP, který vypadá že má jeden SP, ale i ten jeden je vidět potom co vytáhnu baterku, tak si řikám, jestli to není jen nějaká nečistota, která je přímo na povrchu displeje (nemyslim na krytu, ale pod krytem). Ještě dodám, že už jsem měl doma tři jiná PSP a ty měly SP a tohle vypadá hodně podobně, ba dokonce totožně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
api32 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 já mám tmu :D hapalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Tak DEATH PIXEL fakt nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fišta Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Já zatim nemam žádnej DP ani SP a doufam že to tak zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mat Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 ja mám 1 DP na slimu a už sem to tak koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 zatím naštěstí nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 Mozna to nema zadnou spojitost, ale uz jsem videl hodne fetek a slimaku...a fetky mely dp a sp jednoznacne vic. Vetsinu ale vznikly padem...treba to neni displayem, ale tim, ze je fetko tezsi a pri padu sebou vic prasti...samozrejme je to jen moje teorie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Já jsem včera koukal a mám asi dva :/ Nevím, při nabíhání filmu (černá obrazovka), tam jsou furt dvě bílí tečky, jestli je to death nebo to druhý nevím, ale stejně mě to sere, PSP mám od Prosince 07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Já jsem včera koukal a mám asi dva :/ Nevím, při nabíhání filmu (černá obrazovka), tam jsou furt dvě bílí tečky, jestli je to death nebo to druhý nevím, ale stejně mě to sere, PSP mám od Prosince 07 tak to je stuck pixel (SP), zamrzly pixel.. take me to asi prvni 2 mesice stvalo, pak jsem si na to zvykl a ve hrach, kde to hraje barvama, to neni videt ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 mam psp od 6.9.2007 slimko a zatim zadny Stuck pixel a ani death pixel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 tak deda ještě nemám nechci snad mít nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 no jak sem psal v prvnim prispevku ze me to stve tak ted sem si na to zvykl a sem i docela spokojenej ze mam slim ktery slo flahnout :-D tim chci rict ze pokud sou DP 1 ci 2 da se to nijak unest a zvyknout si na to :-D:-Dtakze bych uz asi nemenil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeyFuck Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Já mám taky slimáka a už mi spadl tolikrát na beton z kapsy že to ani nespočítám :ziped: A dp teda naštestí nemám a ani nechci :D ale obal od těch pádů mám docela poškrábanej ale ten mě netrápí..od čeho máme kryty...btw spíš prach mě tam vadí,musím to vyčistit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Já mám 2 Stuck pixely a nějak mě to netrápí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.