HooX Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 ...Ja na Slimu za 4 mesice nemam ani jeden DP...Ale nosim ho v Carry Casu...Kdyz s tim neumite zachazet:D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 xD to neni o zachazeni ale o tom jakej kus se ti dostane do ruky .. (: mam slima tri tejdny a mam 1 dp .. a vadi mi to jen v menu ve hrach si toho absolutne nejde vsimnout a kdyz je clovek zabranej do videa tka si toho take nevsimne (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Tak já mám Slima a mám jeden DP :( ale jinde, než v XBM si toho stejně nevšimnete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norbert Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 mám slim a nemám ani jeden DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 hele já mám slimáka a nemam ješte ani jeden DP ani SP kdy se to tak objeví ?? (doufám že nikdy :D ) EDIT: Mam ho půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 muze se ojevit bri koupi noveho kusu nebo pri padu na zem a ty pokud mas PSP bez DP a SP takze hrozi ti tedy jen pad na zem (aspon myslim xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekybboy Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 taky nastesti zadnej nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Já taky nemam, ale v rohách displaye mam takový tmavší barvy, nevíte co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Já taky nemam, ale v rohách displaye mam takový tmavší barvy, nevíte co s tim? ja mam slim a jeden dp a to mi ani nespadlo nic..ale vubec mi nevadi je videt jen kdyz je tam tmava obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Já mám jeden DP hned už když jsem si ho koupil tak tam byl prostě jsem měl smůlu a nevíte jestli to jde reklamovat? Já jsem někde četl že ti PSP vezmou když máš min. 6 DP a když máš míň tak ti ho nereklamujou. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 ne prej jich musis mit 5 a pak reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Zkus to a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 No tak jsem se spletl no.Takže mi to teda nevezmou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Nastesti zatim nemam ani jeden DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Březen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 No tak jsem se spletl no.Takže mi to teda nevezmou? no ja myslim ze ti to vezmou pokud mas apon tech 5 DP ale byt tebou tak bych to nereklamoval protoze je temer jiste ze ti daji neflashnutelne PSP (ja osobne sem si na ty moje dva DP zvykl a uz je nevnimam) ale pokud se rozhodnes pro reklamaci nezapomen tam hodit zpet ofw i kdyz sou i takovy pripady ze ani to neni potreba :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 já mám jeden kdesi uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Ja mam v dolni strane displaye na levo a na pravo takovej malej cernej flek tak se 7mi DP a nejak mi to nevadi protoze ty DP sviti spravnejma barvama ale tmavejc :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Ja mam v dolni strane displaye na levo a na pravo takovej malej cernej flek tak se 7mi DP a nejak mi to nevadi protoze ty DP sviti spravnejma barvama ale tmavejc :)... Mam stejneš problém, dole v levym a pravym rohu :D Slyšel jsem, že když se nějak spustí nějaké tapety s určitými barvami, kristalky se pročistí :D nevim jestli je to pravda ale něco by na tom mohlo bejt :D EDIT: jsou tam takový tmavý barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Mam stejneš problém, dole v levym a pravym rohu :DSlyšel jsem, že když se nějak spustí nějaké tapety s určitými barvami, kristalky se pročistí :D nevim jestli je to pravda ale něco by na tom mohlo bejt :D EDIT: jsou tam takový tmavý barvy jo je to pravda taky jsem to někde slysel že když spustíš nějké tapety tak se to pročistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 jeden na fatku...je bílej, takže ho při hraní moc nevidim...pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Lidi...má Dp jinou barvu když je PSP vypnuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 ne. dead pixel ma barvu porad stejnou. pokud se barva meni, je to bordel na displayi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 kua tak mam snad 15 DP :D:D...a polovina podle mě bordel za folii ale mam tam jednoho velkého zm*da co zabírá 4 px :D...nebo nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 ja mám jeden dp.ale moc me to nesere .při hraní to není úbec vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Tak mě to taky nějak netlačí...pak jak jich tam budu mít tak 30 tak koupím nový display :D ...což nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.