ice22222 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 dead pixel... to uz nezpravis Vím že ten dotaz, který tu teď píší bude asi ten nejhloupější co jste tu kdy viděly, ale je to pro mě moc důležité.Death pixel je poznat tak, že svítí jednou ze tří základních barev, či-li zeleně, modře nebo červeně. Stuck pixel stále svítí bíle... stuck a dead pixely sou presne opacne nez to napsals... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Jake mate zkusenosti s reklamacemi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Jake mate zkusenosti s reklamacemi? Na reklmaci musíš mít 5 a víc Death pixelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Já mám slimko a mám tam asi DP nebo SP to nevím... Přitom mi vůbec nespadl...:cry: prostě jsem jendou hál a když je tam ta černá obrazovka tak to de vidět jinak při hrách nejde no.. nevím co s tím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 s tim vetsinou nenadelas nic a ani vznik neovlivnis... je to proste technologie ktera neni dokonala... 70% vyrobenych displayu se vyhazuje, protoze sou plne deadpixelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 70%??? To je teda hodne moc se mi zda a 5 DP??? Myslim ze kdyz si clovek neco koupi tak to chce mit v poradku a kdyz uz tam je jeden DP tak bych se tam s nimi sel hadat ze to teda nechci a asi bych jim to omlatil ohlavu kdyby mi to nevzali:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abde_MC Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Mel sem jeden nastestí v rohu tk to slo ale obcas treba na zluty obrazovce cervena tec¨ka me stvala ale neznam nakou vec ktera se tim dá spravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 1 ale neda se nic delat.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 jo já taky žádnej nemám :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leon1464 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Já ho objevil předevčírem jeden SP modré barvy, je vidět jenom na tmavém pozadí, ale docela štve potvora :( hlavně když bylo psp až doteď ok. Nevím asi se mu nelíbil ten výlet v batohu do chorvatska Oo Jinak co se různých prográmků (blikátek) na opravu týče když jsem si tři roky zpět koupil N-Gage QD měl 3SP modré barvy ,po "opravě" to bylo 2SP/1DP takže tak. Asi to nebudu riskovat, snad se ten jeden SP nerozmnoží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandis Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Ná psp naštestí nemám ale na mobilu jich mám 3 a vadí mi to.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 nemam žádnej ale kdž kamarád zatlačin na display tak mu přestlo asi 20 pixliku v rohu fungovat. Šel do opravny a řekli mu že to nejsou ani dp ani sp ale ze mu odesla část obrzovky (něco ve smyslu že mu vytekl display) a asi za 1/2 roku mu display nepude a taky že ne je jen černej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Tak to mu ho ted uz snad reklamuji ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 ja to mel pouze na prvnim psp z 5 takze dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djrr Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Chlapi neblázněte... Už jsem byl na 99% rozhodlej pro koupí prvního PSP a vy takhle strašíte? :ziped: Tak to nevim de to nějak před koupí zkontrolovat? Tohle sem jednou zažil s ntb a bylo to dost hustý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Sice nevím co na tom bylo hustýho....:dozey: Ale můžeš prodejce požádat o ukázku zboží. Věčina to dělá nerada,ale z 99% vyhoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Bylo to hlavne na starych PSP Fat, kde ty displeje byly opravdu nic moc.. Na 2004 a 3004 je to v 90% np.. Vlastne ani nevim, zda jsem u nejakeho 3004 videl nejaky DP nebo SP.. Ve vetsine shopech (eshopy + datart) mas 14 denni zaruku na vraceni bez udani duvodu - tak ji kdyztak muzes vyuzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calderap Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 dp nemam zadne...ted se mi objevil prvni stuck a primo uprostred ae neni to videt:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 zkus jit do system setings pak dej sistem information a začni libovolnym smerem to cit s joistickem mne to fakt pomohlo fakt nekecam oki x) zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jám mam 3000 mam ho rok dokonce jsem ho jednou utopil ( po půl roce usichání šlo :D ) a zatim žádnej deathpixel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolitak Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 No já sem taky jednou zatlačil na displej a mám je tam jen při hraní her cca 45 :D samí bílí tečky dost mě to štve a pls když vyměnim displej přestane to?lolitak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Systematic1468624182 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Na mém display se zatim nic neobjevilo a dpufám že to tak zůstane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Tak ja mam na Fatku asi jeden death ale mozna to je smitko a bojim se ho rozebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 já mam 2004 a mam 1stuck pixel a 1dead pixel a zezačátku mě to štvalo a teď si na ně ani nevzpomenu takže je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.