huhla Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 a jak je mas zadany?? ja mam pripojeni od UPC a automaticky mi to nacte adresugatewaye (routeru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 a jak je mas zadany?? ja mam pripojeni od UPC a automaticky mi to nacte adresugatewaye (routeru) Všechno sem nacvakala manualne. Internet se hlasí v pořádku, jen browser se nespustí a hlásí : A DNS error has occurred (8041040F) By mně zajímalo, co mi k tomuhle poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Tak si to pripojeni edituj a změň jen ty DNS na automatic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Tak si to pripojeni edituj a změň jen ty DNS na automatic No to nejde. Bud to jede celý na automat nebo celý na čísla. Nikde nevidim, že by šlo změnit jen samotný DNS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Pak máš dvě možnosti, buď si sežeň Ip adresy DNS serverů poskytovatele, nebo tam dej svojí veřejnou běž na starnky www.wig.cz/ip a ono ti jí to ukaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 No to nejde. Bud to jede celý na automat nebo celý na čísla. Nikde nevidim, že by šlo změnit jen samotný DNS. Neznám slovo nejde, navíc jak si s tebou píšu tak to taky zkoušíím ty holt budeš potřebovat manuál.cz Nemám čas někoho učit meny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 Kompletně mám všechny údaje zadaný včetně adres DNS serverů. Vše tak jak to používám bez problémůu sebe na počítači i na jiných zařízeních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 je to na hovno by jsem v tescu na číně byla tam cedulka wifi zdarma a nic se my neukázalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Čau,hele chci si koupit tenhle router : http://www.netfox.cz/eshop/?cls=stoitem&stiid=41379 Jakej myslíte že s tim chytnu signál když mám pc na chatě (les atd :D),na modemu mam signal 60-70 % a jak je to s tim pripojenim???Neni s tim takovy srani jako z wifi klíčem??? Prosim odepište někdo at to kdyztak muzu objednat,dik. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Čau,hele chci si koupit tenhle router : http://www.netfox.cz/eshop/?cls=stoitem&stiid=41379Jakej myslíte že s tim chytnu signál když mám pc na chatě (les atd :D),na modemu mam signal 60-70 % a jak je to s tim pripojenim???Neni s tim takovy srani jako z wifi klíčem??? Prosim odepište někdo at to kdyztak muzu objednat,dik. :-) no rozhodne to budes muset nastavit-neni to ze bys to zapojil a voila uz ses na netu,proste ti budes muset nastavit...a to s tim lesem-to jako chodis hrat s PSP do lesa kterej je pobliz tvoji chaty?Zalezi na tom jak vzdalenej by si od ty chaty byl ale stejne-stromy budou odrazet pakety takze slabej signal a navic je to dlink-myslim si ze to sou kramy,radsi bych sel do belkina nebo Edimaxu nebo tak:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 nn to s tim lesem myslim ze mam jako chatu v prdely světa :D hele a co myslis jakej by byl ten wifi klíč???To je taky krám??Nebo chodil by jsi mi sem kdyztak nakej odkaz na nakej ten dobrej router kterej bude mit dobrej signál???DIk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 hele ted sem našel tohle,co na to říkáte ? http://www.supergamer.cz/wifi-klic-p-7097.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 no tak esli na ty chajde budes budto ve stejny mistnosti jako tenhle usb klic nebo te bude delit jedna zed tak dejme tomu...ja osobne davam prednost routerum-vetsinou maj vic moznosti,odnimatelny anteny ktery odmontujes zjo a das si tam silnejsi antenu a hlavne maj i vetsi zabezpeceni...snad ti odepise nekdo kdo tenhle klic vlastni-ja ho nemam a asi bych si ho ani nekoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 dobře,tak tedy jakej ten router by jsi mi doporučil (na tu chajdu?) ?Tak do 1000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Mě to prostě nejde. Mám bezdrát.Píše mi to-A connection error has occurred.The attemp to obtain the IP address timed out. Poraďte prosím už si nevím rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuck a dog Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Mě to prostě nejde. Mám bezdrát.Píše mi to-A connection error has occurred.The attemp to obtain the IP address timed out. Poraďte prosím už si nevím rady. to mi taky dela mam 80% signál...a napise mi to samy co tobe....ale kdyz se pripojim jinam tak to jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Co mám teda zvolit když mi to najde třeba pět ruznych sítí se signálem? Jak se připojíš jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Poraďte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Problem sa je pripojit na wifinu s nejakym zaujimavejsim kodovanim...Jednoducho vypise ze unnown a dovi dopi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preca Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 Tak ted JSEM SE DOSTAL TROCHU DAL PÍŠE TO -COMMUNICATION WITH THE SERVER FAILED. A DNS error has occurred. 80410418 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 dnes mam novy router a v poho pripojeni, ale se*e me, ze nejake pismenka to vubec neprecte a hazi to ty ruzny klikahaky ... je to nejaka oprava? :-)Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 dnes mam novy router a v poho pripojeni, ale se*e me, ze nejake pismenka to vubec neprecte a hazi to ty ruzny klikahaky ... je to nejaka oprava? :-)Dik Nevim jestli se to vztahuje i na webbrowser ale mozna kdyz si das do PSP cestinu a font s diakritikou tak to normalka pude ale esli se ta cestina vztahuje jenom na XMB tak mas smulu....a nebo jeste muzes zkusit Links2 (sice desnej browser ale diakritiku ma :D) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006050004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booch Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 potrebuju k tomu tu vec pres usb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Květen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 HELE,já jsem se zkoušel připojit na mů modem,ale vždy to napíše error.Jel jsem přes none.A jedeto vůbec nafirmwaru 2,81? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 hele,já mám router zyxel s anténkou,heslo všechno mám vyplněno,ale píše mi to error,occured...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.