Guest rick Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 ja si nemuzu pomoct ale uz asi tisickrat sem to zkousel a furt mi to pise "A connection error has occurred.The access point was not detected" uz newim co s tim a nbo jeste "A conection error has occurred.The attempt to obtain the IP address timed out." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Pripojujes se na svoje AP? Jsi blizko toho AP? Je tam DHCP server? Mas dobry signal? Zkus zadat IP manualne. Neni tam nejake zabezpeceni.. .. takovych moznosti, co to muze byt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Pripojujes se na svoje AP? Jsi blizko toho AP? Je tam DHCP server? Mas dobry signal? Zkus zadat IP manualne. Neni tam nejake zabezpeceni.... takovych moznosti, co to muze byt.. hm tak to zatim necham a zeptam se nejakeho profika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 poradi mi nekdo jak mam pripojit router s wifi k psp?zkousel sem to ale nejdriv musim neco udelat k moplu ale hzl nevim co a tak mi nekdo pls poradte na icq 384736420 plsplspls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordfrikk Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 poradi mi nekdo jak mam pripojit router s wifi k psp?zkousel sem to ale nejdriv musim neco udelat k moplu ale hzl nevim co a tak mi nekdo pls poradte na icq 384736420 plsplspls Já jsem si teď nedávno kupoval wifi router, mám kabelové připojení; prostě sem zapojil z modemu kabel do zdířky WAN a pak sem dalším kabelem propojil s PC (zdířka LAN1). A už to fungovalo! :) Samozřejmě jsem pak ještě nastavil router, zabezpečení a další ptákoviny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry portugal Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Ahoj pánové, pročetl jsem toto vlákno a mám jednu anomálii která tady nikde není zmíňená. Moje PSP mi píše chybu "Aa internal error has occurred (00000001" větu bych pochopil ale číslo tady nikde není psáno. Může se také jednat o malou sílu signálu? nebo je to chyba jiná. A ještě jeden problém, PSP nenajde moje APčko /router/ na kterém nemám žádné zabezpečení. prostě mi ho to vůbec nenajde. najde mi ho XBOX, najde mi ho noťas ale PSP ne. mám fw2.50 asi těžko poradit ale za zkoušku nic nedám ... díky vám :? portugal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 hledal sem ti to ted po netu. Je to chyba wifi vramci software. Objevovala se az do FW 3.50. Doporucuju zajit si za flasherem at ti nahraje posledni FW a jeste ti i umozni hrat ISO hry. Mapa Flasheru je v mojem podpise podemnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry portugal Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Aha, tak to jo. ale já mám flash. myslíš tím i tak to nechat přeflashovat na new fw? neexistuje nějaké aktualizace wifi modulu? myslím tím uvnitř PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 aktualizace je jen softwarova. Kdyz si to nechas preflashovat, tak budes s novym softem mit kotel moznosti, nez s tim originalem a jeste tak starym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry portugal Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 OK, podívám se na to ... díky moc za pomoc a za mapku flasherů :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Je možný, že ten červenej papír jsem nedostal k PSP, to je blbost ne? Hledám už hodně dlouho, ale rostě ho nemůžu najít:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Moc díky za radu máš tam ode mně thanks moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Moc díky za radu máš tam ode mně thanks moc díky. sadet: a komu davaš thanks ted sem to nejak nepobral :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 ja tiez nemam ten cerveny papier,nwte kde sa da zohnat, a upnete mi pls US verziu hru Syphon Filter Logan Shadow aby so mohol hrat po nete bez toho cerveneho paieryku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 sadet: a komu davaš thanks ted sem to nejak nepobral:lol: To máš jedno dutch ví jak mi poradil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dal Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 http://komponenty.sbazar.cz/wifi-ap-straightcore-wrt-312-tanvald-o2033140.html já mám doma tuto krabičku připojená ke 2 pc dá se nějak připojit psp? dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 No určitě by to šlo to je jasný akorát nevím jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Vím jak pomocí manuálu, najdeš ho na této stránce http://www.straightcore.net/cz/downloads.php?lng=cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heczkoun Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 chci se zeptat, nevíte někdo kde sehnat ten číselný kod který je na mě požadovaný při registraci na www.yourgamingname.com ??? opravdu moc by jsem si chtěl zahrát po netu, ale bez tohodle to asi nepůjde. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAWESE Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Ahoj! Hele strašně dlouho se mi připojuje PSP k netu... A ankonec to napíše : A connection has occurred. The connection to the acces point timed out Poraď prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Ahoj! Hele strašně dlouho se mi připojuje PSP k netu... A ankonec to napíše : A connection has occurred.The connection to the acces point timed out Poraď prosím... mas slabej signal,nebo vubec zadnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAWESE Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Ne to ne... Jsem metr od routu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 kolik mas v psp % signalu?...mozna mas blbe nastavenej router Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAWESE Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 no kolem 80 vždy jednou to je 90 podruhý 70 a tak po 60 to neklesne... Router jsem si před chvíli nastavoval... vo myslíš že je špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAWESE Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Pls Pls poradtemi jak s tim netem! Hodně dlouho hleda přístupovej bod a nekonec to napíše že vypršel čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.