Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
Odesláno

Kurnik proč musel Zack umřít :(?? Takovej potenciál by mělo pokračování příběhu... ani pořádně nevím proč se ten jeden Turek tolik zajímal o Aerith... a taky nevím jestli se mi to zdálo, ale neflirtovala tak trochu Cissnei se Zackem?

Každopádně pro mě jednoznačně nejlepší hra na PSP a jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál (nehledě na platformu) vůbec :) Příběh naprosto famózní, kromě závěru se mi taky moc moc líbil souboj se Sephirothem, ta hudba NEMĚLA CHYBU!

Odesláno
Kurnik proč musel Zack umřít :(?? Takovej potenciál by mělo pokračování příběhu... ani pořádně nevím proč se ten jeden Turek tolik zajímal o Aerith... a taky nevím jestli se mi to zdálo, ale neflirtovala tak trochu Cissnei se Zackem?

Každopádně pro mě jednoznačně nejlepší hra na PSP a jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál (nehledě na platformu) vůbec :) Příběh naprosto famózní, kromě závěru se mi taky moc moc líbil souboj se Sephirothem, ta hudba NEMĚLA CHYBU!

ono to pokracovani pribehu ma ) zahraj si puvodni sedmicku na PSX (napr ebootem na psp) a uvidis ) zackuv osud byl danej uz pred 11 lety ) a hudba je taky az na par uprav a par novych melodii z toho ) taky se dovis proc se zajimaj o aeris ) a pribeh je nekolikanasobne lepsi )

jinak este k tem HP MP apd. samotne bonusy materii nestaci. opravdu musis mit ve vybave item (Adaman Bangle nebo vzacnejsi Genji Armor) ktere ti navysi maximum hp na 99.999. to same plati u many apd jen jine itemy

Odesláno

Jasny, na FFVII se už chystám, ani ta grafika mě nezastaví... proč by taky měla, jsem oldschool hráč, tyhle starší hry na PS1, PC a snad ještě na PS2 měly nenapodobitelnou hratelnost, kterou jsem poslední snad 3-4 roky u dnešních her neviděl :) Jen to musím vydržet a nepodívat se do té doby než to dohraju na Advent Children, ač mě to nesmírně láká.....

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

tak jsem začal hrát tuto hru,ale řeknu vám nebýt návodu tak jsem v prd....anglicky totiž neumím,takže bych asi byl hodně ztracený.nicméně hra se mi líbí,ale ty souboje jsou nějaký divný,to jak se točí pořád ty obličeje,zdraví,na co jsou náramky a podobně.....mám v tom teda pořádnej zmatek....jsem ve 4kapitole,ale pořád spoustu věcí nechápu...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu