ScRyX Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 ja som doteraz nasiel 2 phoenix downy, mam uz len 1 (sephiroth :P), tak kde ich rozdavaju ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 checkni můj přehled shopů na první stránce :) ale zdá se mi že já je vytáhl z minervy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Mise 9-6-6. Souboj s Minervou. Když si vemeš taký ty rukavice co zaručujou 100% steal (na 50. lvl bys je měl mít) a steal/mug, odstealuješ od ní 99 phoenix downů, pak se klidně můžeš nechat zabít. Leda že bys byl lucker a dodělal jí (Na Normal módu má 10M životů :lol:) EDIT: Nj, brigand's gloves. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 nexus já ji zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 dakujem za rychle odpovede, bru noc...9-x-x som este nezacal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 od děkování tu máš tlačítko :) zbytečně nepostuj, kdyby něco písni na pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Dante: No já taky :D Ale až na hard modu, jsem měl trošku lepší věci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Zdarek,nevite nekdo jak ziskat kouzlo DEATH?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 už ani nevím jestli je možné ho mít v tomto díle....pokusím se zjistit, ale je to stejně málo účinné viz ostatní díly....takže máš lepší používat úplně jiné věci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Vim ze tam je na 100%,jen nevim jako ho ziskat,jediny co vim ,tak ze se da ziskat jen pres Materia Fusion.Jo a kde najdu tvuj navod na Silent Hill Origins na PSP?????Uvizl jsem v tom Sanatoriu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 nwm já to fakt nevyužíval na SH: ORigins najdeš návod tady... http://cg.fautzi.com/ odpoledne bude web na nové doméně....budu mít pak odakz v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeeD Johny Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Zdarek,nevite nekdo jak ziskat kouzlo DEATH?? Ja ho mam, tusim, ze je to odmena z nejake mise, ale urcite pujde vyfusovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Díky všem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 Nejvyšší možný HP Zacka je 9999? Jsem na 27 lvl, mám cca 5800 HP a kvůli powerupům z DMW mi přibylo do "breaku" 9999 HP, ale víc to nejde... attack je doufám neomezený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 musíš najít break itemy..teď nevim jak se jmenujou..ale pak je attack i HP max 99999 ;) ... určitě v tom přehledu někde budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 ok... myslíš něco jako tohle?: Název: Feather Cap Popis: zvýší parametr break na 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iron man Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 ne v misisch pak najdes materie na dalsi rozsireni zivotu ktery je mozny az do 99999 sakra sorry mel jsem jenom stranku 11 a nevsml jsem si ze tam je 12 stranka a ze to uz tady napsane je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2008 phasE89 nééé to je něco jinýho ..já myslel item co ti "breakne" HP limit .. s break parametrem to nemá co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Kurnik proč musel Zack umřít :(?? Takovej potenciál by mělo pokračování příběhu... ani pořádně nevím proč se ten jeden Turek tolik zajímal o Aerith... a taky nevím jestli se mi to zdálo, ale neflirtovala tak trochu Cissnei se Zackem? Každopádně pro mě jednoznačně nejlepší hra na PSP a jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál (nehledě na platformu) vůbec :) Příběh naprosto famózní, kromě závěru se mi taky moc moc líbil souboj se Sephirothem, ta hudba NEMĚLA CHYBU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Kurnik proč musel Zack umřít :(?? Takovej potenciál by mělo pokračování příběhu... ani pořádně nevím proč se ten jeden Turek tolik zajímal o Aerith... a taky nevím jestli se mi to zdálo, ale neflirtovala tak trochu Cissnei se Zackem?Každopádně pro mě jednoznačně nejlepší hra na PSP a jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál (nehledě na platformu) vůbec :) Příběh naprosto famózní, kromě závěru se mi taky moc moc líbil souboj se Sephirothem, ta hudba NEMĚLA CHYBU! ono to pokracovani pribehu ma ) zahraj si puvodni sedmicku na PSX (napr ebootem na psp) a uvidis ) zackuv osud byl danej uz pred 11 lety ) a hudba je taky az na par uprav a par novych melodii z toho ) taky se dovis proc se zajimaj o aeris ) a pribeh je nekolikanasobne lepsi ) jinak este k tem HP MP apd. samotne bonusy materii nestaci. opravdu musis mit ve vybave item (Adaman Bangle nebo vzacnejsi Genji Armor) ktere ti navysi maximum hp na 99.999. to same plati u many apd jen jine itemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Jasny, na FFVII se už chystám, ani ta grafika mě nezastaví... proč by taky měla, jsem oldschool hráč, tyhle starší hry na PS1, PC a snad ještě na PS2 měly nenapodobitelnou hratelnost, kterou jsem poslední snad 3-4 roky u dnešních her neviděl :) Jen to musím vydržet a nepodívat se do té doby než to dohraju na Advent Children, ač mě to nesmírně láká..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Tak až skoukneš Final Fantasy VII Advent Children,tak si zahraj Final fantasy VII Dirge of Cerberus,ta zatim celou serii zakoncuje,ae nekde jsme cetl ze se chysta remake Final Fantasy VII,tak zatim nevim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stormix Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 cus chlapi nevite jak otevrit ty monstry v dwm? me totiz jde jen ifrit nektere uz jsem i 3x zabil a porad nic diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 se koukni do n ávodu na první straně je to tam napsáno............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 tak jsem začal hrát tuto hru,ale řeknu vám nebýt návodu tak jsem v prd....anglicky totiž neumím,takže bych asi byl hodně ztracený.nicméně hra se mi líbí,ale ty souboje jsou nějaký divný,to jak se točí pořád ty obličeje,zdraví,na co jsou náramky a podobně.....mám v tom teda pořádnej zmatek....jsem ve 4kapitole,ale pořád spoustu věcí nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.