Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

chci se zeptat jestli muzu dodelat ty ostatni voziky pro aerith az dohraju hru protoze me uz ty mise nebavej:( uz sem to jednou zkoro mel dohrany zbejval zaverecnej boj s genesisem ale na karte sem mel nejakou chybu tak sem musel formatovat a jediny savedata sem si nezalohoval takze to ted hraju znova:(... diky za odpoved:)

EDIT: jeee tak to sem se s tema misem dneska ty tri hodiny s*al uplne zbytecne:D omg... diky :)

Odesláno
  Vova napsal:
chci se zeptat jestli muzu dodelat ty ostatni voziky pro aerith az dohraju hru protoze me uz ty mise nebavej:( uz sem to jednou zkoro mel dohrany zbejval zaverecnej boj s genesisem ale na karte sem mel nejakou chybu tak sem musel formatovat a jediny savedata sem si nezalohoval takze to ted hraju znova:(... diky za odpoved:)

to je zbytečný..udělej jen jeden ..je to zdržování xD

Aresik napsal:
tak sem koukal a bude ff7 remake :-) ale nevi se kdy.myslite ze budou delat dalsi ff na psp ? ptz tenhle crisis core se jim fakt maximalne povedl) a neni to jen muj nazor...staci se podivat jak se zacalo kupovat psp v japonsku kdyz vysel cc:ff tak snad se dockame dalsiho narezu !! )

oficiálně není žádnej remake potvrzenej :dozey:..na PSP je ohlášeno ještě FF Dissidia (JAp 2008, ENG 2009)

Odesláno
  Vova napsal:

EDIT: jeee tak to sem se s tema misem dneska ty tri hodiny s*al uplne zbytecne:D omg... diky :)

na první stránce to máš ve vedlejších úkolech....

Odesláno
  jacha napsal:
jak mám udělat misi 7-3-2?

Jsou tam potvory co mě daj na ranu a potvory co umí Death, potřebuju se dostat k itemu co ruší limit na HP, a to jde jen přes tohle

kdyz budes bojovat s tema co hazej death tak proste utoc 1 do nich death na tebe nemuzou pouzit kdyz do nej sekas dej si treba tri-fire materii.jak uvidis ze jeden z nich kouzli pouzijes a bloknes jim to easy ne ? )

• 2 weeks later...
Odesláno
  Aresik napsal:
tak to nwm)) ja sem se tam nedostal jeste sem v 9-3-5 asi...sou tam vsude takovy slepice a vubec to nedavam..:(( nemas nejakou radu ?

mě se vyplatí chodit při zdi nebo při okraji tý mise - tam je menší šance že tě chytnou šulini ještě než dorazíš k tomu hlavnímu. Na tyhle šuliny zabírá tri-thundaga a hodně magie nahoru a běhat dokola.

Některý mise jsou hodně hodně těžký - jedna rána plesk mrtvej a voni a do nich řežeš ubíráš 99999 a nic. Třeba jako 5-4-5 proti zackovi to jsem dal tak na po dvacátý

Chtělo by to někde sehnat phoenix down - někde ho koupit, ale nevim kde v misích už jsem ho vybral...

• 4 weeks later...
Odesláno

velkou vetsinu veci, hlavne tech co rikas co pridavaj nejake bonusy pouzijes jen pri materia fussion. a mas jich mrte protoze kdyz to nekdo chce dostat na max tak jich holt mrte potrebuje. pokud to hrajes jen kvuli sotry tak az na par quest items, aceessory a ruznejch potionu apd tamty veci nepotrebujes.

hafo z nich se nehodi ani kdyz to hrajes na 100% protoze se pouzivaj lepsi a drazsi alternativy pri m-fusion a jsou uz vymyslene postupy ~_~

Odesláno

nemusel jsem delat ani jednu misi dal jsem si obraný kouzla,a vyrizoval ho mecem

kdyz jsem si dal Mbarrier a barrier tak mi ten jeho utok ubral treba jenom 800HP

coz je docala v pohode ted uz jsem v dalsim levlu a bujuju s nejakym cerveným krabem

EDIT:tak jsem zabil kraba a muje rada je

stujte za jeho zadkem a davejte mu mecem do zadku on ani nezautoci a vy vyhrajete snadno.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu