Frewwww Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2012 Nevíte kolik je dohromady dlccek ? Citovat
Coloradak Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2012 Měli by být 3, o dalších nic nevím... Citovat
Header Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2013 (upraveno) Zdravím chlapi, mám problém. Hrám Joeova dobrodružství a hral som misiu kde som mal odviezt do dielne auto, ktoremu nefungovali brzdy. Už ako som mal prist do ciela mi vypršal čas a hra začala nahravat a po chvilke mi napisalo, že "Obnoveni selhalo. Vyberem ZRUŠIT se vrátiš do nabídky." Dal som reštart hry, skusil ešte raz a zase ta ista hlaška. Ostatne DLCčka mi nahra v pohode. Čo s tým mám robiť ?! Dúfam že sa mi ten save neposral lebo by som bol dosť nasraný vzhladom na to koľko som toho odohral. Nedá sa zohnať prípadne na nete save s podobne uloženou pozíciou a nejako do hostat do playka ? Ďakujem ////na x-boxe sa to dá vraj vyriešiť cez vymazanie system cache.. na PS3 som skúsil ako alternatívu zmazať update, ale nepomohlo Upraveno Únor 3, 2013 uživatelem Header Citovat
Coloradak Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Není v menu možnost dát celou misi znovu? V normálním příběhu to je ale nepamatuji si jak je to s dlc Citovat
Carl Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2013 Není v menu možnost dát celou misi znovu? V normálním příběhu to je ale nepamatuji si jak je to s dlc U dlc si nahrát misi nejde což je škoda.jde dát jen novou hru. Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk 2 Citovat
Petr Guli Šilha Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2014 Jak je ted Mafia 2 ve sleve za 209kc na PSN, nevite jestli obsahuje cestinu popr. Dabing? Kupoval to nekdo? Protoze v poznamkach uvedena neni, ale v kramech ji normalne prodavaj.dik Citovat
petrzlamal Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2014 Jak je ted Mafia 2 ve sleve za 209kc na PSN, nevite jestli obsahuje cestinu popr. Dabing? Kupoval to nekdo? Protoze v poznamkach uvedena neni, ale v kramech ji normalne prodavaj.dik Kupoval, pouze angličtina. Citovat
Petr Guli Šilha Odesláno Červen 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2014 Kupoval, pouze angličtina. Tak to si s tim muzou vytrit :) diky moc Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.