folty.hans Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 jj ja bych pockal na toho R6....no taky nekecam....fakt :D Citovat
Francik_3 Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 Mno nej je podle me KILLZONE, ptz klasicke 3D strilecky se na PSP nehrají příliš dobře.. Třeba v Medalovi jsem nedokázal zamířit jedinýho Skopčáka... :lol: Citovat
Wolf.cz Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 Mno nej je podle me KILLZONE, ptz klasicke 3D strilecky se na PSP nehrají příliš dobře.. Třeba v Medalovi jsem nedokázal zamířit jedinýho Skopčáka... :lol: no tak to už je zase rukama :mrgreen: bez urážky :wink: Citovat
madrik19 Odesláno Listopad 29, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 zkusim si stahnout killzone az budu vedet jak poradnepsp nemam nejak dlouho ale chci mitto good Citovat
folty.hans Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 no jasne zkusit se to musi 8) Citovat
sir Geralt Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2006 tak dneska sem si stahnul Syphon filtr a musim rict ze jeto fakt povedena parbicka Citovat
ekron Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2006 musim pochvalit multiplayer na medalovi to bol zazitok a neprestalo ma to bavit vydrzal som tam ja 6hodin :wink: ... socom ako multi bol bud velmi zlozity alebo niektore trate velmi jednoduche a to ovladanie.... sa mi zdalo trapne inac skus si quake ako homebrew tam som sa zabavil. Citovat
madrik19 Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2006 ja furt neviiim chtel bych 3D strilecku a ze se to blbe??? :twisted: ovlada to je o zvyk!!! ze zacatku jsem premyslel nad socom u.s. navy. ale misto toho jsem sel do gta takze stale nevim pockam si no cod3 vyjde az na jare a na Rainbow 6 furt premyslim nad medalem a killzonem ale nevim Citovat
GameEs Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2006 není to ale 3d střílečka pro upozornění) lol killzone není 3D ????? :lol: Citovat
west-- Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2006 není to ale 3d střílečka pro upozornění) lol killzone není 3D ????? :lol: NE?, a jak ti to prostredi teda pripada? :lol: ... ... narozdil treba od takoveho MoH se nejedna o first person akci, ale 3D akce to rozhodne je a srtilecka taky :wink: jinak ja doporucuju Syphon filter: dark mirror hlavne multiplayer je podle me povedeny ...je to sice 3th person, ale obcas mi pripomina CS Citovat
sir Geralt Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2006 [] není to ale 3d střílečka pro upozornění) lol killzone není 3D ????? :lol: NE?, a jak ti to prostredi teda pripada? :lol: ... ... narozdil treba od takoveho MoH se nejedna o first person akci, ale 3D akce to rozhodne je a srtilecka taky :wink: jinak ja doporucuju Syphon filter: dark mirror hlavne multiplayer je podle me povedeny ...je to sice 3th person, ale obcas mi pripomina CS jo syphon je nejlepsi jenom skoda ze sem ho nezaregistroval driv,stahnul sem ho asi pred tejdnem a fakz me to dost chytlo Citovat
LOPO_X Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2006 Ja jsem zkusil ten Coded arms a muzu rict ze to je nicka. Me to vubec nechytlo i kdyz efekty tam jsou hezke Citovat
sk8boarder Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2008 killzone je totalni propadak to jste to nikdo nehral na ps2 ty voe tady killzone rulezzzz takovej kec na to je pohled jak z ptaci perspektivy ovladani zaostava zato na ps2 3d grafika super grafika a poradny mise! Citovat
Daxter Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2008 Ty si asi ten killzone nehrál že? Protože to bys potom nemohl kecat takový kraviny, a navíc tohle téma je z roku 2006 pokud sis nevšiml, takže odpovídáš trochu pozdě Citovat
SowaGAY Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2008 Skatedebil ses tak trosku lama ze se vracis k necemu co je dva roky stary...heh prey ze Killzone:Liberation je horsi nez Killzone na ps2-mozna ze kdyby si se zamyslel jaky moznosti ma PSP a PS2 tak by ti doslo ze na PSP je takova grafika akorat,ze na PSP neudelas FPS hru s poradnou grafikou a jeste aby tam byli nepratele a efekty-priste az se rozhodnes rikat takovy sracky tak si to nejdriv poradne promysli:roll::dozey: Citovat
zlatokop.zas Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2008 no jakomě killzone taky moc nepobavil hrál jsem ho asi 2hod a pak už jsem nevěděl co dál tak jsem se na to vy.al ale nej co doporučuji: call of duty:roads to victory medal of honor:heroes 2 Citovat
skrbik Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2013 killzone sem pařil a má to dost blbej pohled a call of duty 3 je dobrý ale spíš bych asi volil medal of honor heroes ale dost dobrá střílečka je ghost recon 2 Citovat
pitris97 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2013 killzone sem pařil a má to dost blbej pohled a call of duty 3 je dobrý ale spíš bych asi volil medal of honor heroes ale dost dobrá střílečka je ghost recon 2 Tak to je extrém Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.