Daxter Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 OBNOVENO Rád bych opět obnovil online hraní KZ, jelikož jsem si opět pořídil PSP. Vím že je teď hodně cheaterů, proto chci aby se nás tu sešlo dost nqa hraní mezi sebou na zaheslovaném serveru. ZÁJEMCI PIŠTE !!!! Seznam hráčů: 1. Daxter - nick ve hře: CZe-Daxter 2. Fallout - Nick ve hře: Boby6killer Navštivte: http://killzone-liberation.webnode.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Myslim ze je tu hodne lidi co umneji dost dobre hrat Killzona :) Nazev Klanu muzete klidne navrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 hoj rád bych se přidal i když se mi moc nechce měnit nick hlavně kůli poslední hvězdičce, která mi chybý ale clantag bych navrhl : cZe* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Ja bych šel Killzona hraju pres rok pls vemte me jmeno CZe-André :D hlavně mě vemte.. a nazev by mohl byt +BoneCrushers+ (drtiči kostí :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 ja bych taky sel CZe-Maximus - jinak nick mam zalozenej Maximus-CZ, tak kdybych mohl hrat s nim:-D jinak kdyz uz klanovou zkratku, tak ne pismenka Cze --- to pak vsichni budou vedet, ze sme z ceska, ale ne z klanu .. kdyz tam bude neco jako -=XX=- meno tak to kazdej pobere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 tjn také bych nejraději za svůj nick: Wolf.cz jinak CZe-Wolf.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Aktualizovaná první strana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 CZESenpu Joo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Pokud ještě nemáte nové nicky tak si je založte a kdo dnes může tak ať si de trochu vylepšit skóre na svůj nový nick. Dnes 2.4. se bude hrát v 18.30, další info na první stránce. Od teď se bude neustále aktualizovat a doufám že pokud budete moct, příjdete si zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 určo přijdu - du založit nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ..zdar..killzone sem hral naposled pred rokem - proste kdyz vysel a este nemel multak.. ..ale proc to nezkusit, asi se vecer stavim..teda vlastne uz za 15 minut..honem najit to DVDcko kde to mam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ..zdar..killzone sem hral naposled pred rokem - proste kdyz vysel a este nemel multak....ale proc to nezkusit, asi se vecer stavim..teda vlastne uz za 15 minut..honem najit to DVDcko kde to mam :D Ok, pokud chceš patřit do klanu tak si založ nick, tak jako všichni ostatní a napiš ho sem ať tě můžu přidat a jinak si pozorně přčti první stranu Jo a už du založit server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 daxtere , nemas to zaheslovany, zaloz to znovu s heslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ..zdar..killzone sem hral naposled pred rokem - proste kdyz vysel a este nemel multak....ale proc to nezkusit, asi se vecer stavim..teda vlastne uz za 15 minut..honem najit to DVDcko kde to mam :D ..no tak nevim jestli se tam dneska mrknu.. ..instalace patchu trvala docela dlouho a ted cekam na mejla s potvrzenim registrace a porad nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 proc muze hrat max 8 lidi:(me to tam nechce uz vzit:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 Hele, Daxtere , pridej k prvnimu prispevku toto: Jelikoz vsichni nemaji Headset k PSP, ale skoro vsichni ho maji k PC, budem mluvit pres program na PC Skype to nebude, ptz ho moc lidi nema rado Ani Teamskeak to nebude, ptz ma spatnou kvalitu zvuku Bude to program zvaný Ventrilo, funkcionálně podobný TeamSpeaku - ale má mnohem lepší kvalitu zvuku - Server nám poskytne Maximus-CZ IP je 213.168.183.155 a port 3784 Nestahujte si nejnovějěí verzi - stáhněte si tuto verzi Ventrila rozbalte,- jak se napojit na server: este jak to nastavit: vchod do nastaveni: a moznost vyberu A, na tlacitko, B na citlivost <--A III B--> server pobezi pouze pokud budem hrat nejakou hru, ktera tu bude napsana, pobezi mozna i jednu hodinku pred terminem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 hoj rád bych se přidal i když se mi moc nechce měnit nick hlavně kůli poslední hvězdičce, která mi chybý ale clantag bych navrhl : cZe* Pojd dotoho zmenime si NICK ja mam taky skoro 4 hvezdy cca 4000 do posledni hvezdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 koukal jsem lukane že ses zatim také nevzdal nicku tjn, ale fakt mě to mrzí mám tam hezké score přes 3700 zabyto lidí. Jinak docela rychle jste to dnes utnuly... když tam příště nebudete dávat dlouhé 20min.-.. ale raději 10min.. a rychle change tak to bude možná i zábavnější :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 ..tak sme bezradnej.. ..udelal sem account..nick CZe-atry ..ale nemuzu se connectnout..pokazdy to pise "network error:account name was not found" ..net vsechno beha, jen se mi to proste neprihlasi... ..a kdyz du v pocitaci na stranky killzone, tak tam mi ten login funguje a prihlasim se tam :( ..mel nekdo podobnej problem..naky reseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 neloguj se na strankach, ale ucet vytvor primo ve hre .. napis meno, heslo, a pak misto Login klikni na Make new account, postupuj podle instrukci, k otmu vubec PC nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 neloguj se na strankach, ale ucet vytvor primo ve hre .. napis meno, heslo, a pak misto Login klikni na Make new account, postupuj podle instrukci, k otmu vubec PC nepotrebujes ..ale potrebujes..k aktivaci accountu.. ..jasne ze sem vytvoril account primo v psp, ale tam se vyplnil email a plna aktivace se udelal az mi poslali mejla... ..to sem udelal a to ze ten ucet funguje poznam, ze se na nej muzu kouknout a prihlasit se na strankach killzone.com ..ale pri logovani v psp to hazi tu chybu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Jak spustit Infrastructure multiplayer na Killzone!liberation u starších verzi (rok dva zpátky).. Hodit ISO do PSP (ms0:\ISO\) Spustit Killzone vytvorit si save a jit do menu) Killzone.com a Create new acount.. Vytvořte New acount Počkejte na registrační e-mail než příde Vyberte ho a kliknete na ten odkaz... Pak doplnte ty registracní udaje v otevrenem okne TEŤ POZOR !!! -Nabijte baterku na 90procent aSpusťe Killzone Spusťe v menu killzone Downloads ... Přejedte registrační pravidla a stahněte si dole soubor bude to patch na hru !!!! Stahuje se chvili ma 7,35mb a pak stiskněte 2x 0 (kolečko´) Tet se nainstaluje patch a jedete infraasructure Poté pidam obrázky... :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Soráč za dvojtý ale nedali byste dneska jednu hru v 18:00 ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 Jak spustit Infrastructure multiplayer na Killzone!liberation u starších verzi (rok dva zpátky).. Hodit ISO do PSP (ms0:\ISO\) Spustit Killzone vytvorit si save a jit do menu) Killzone.com a Create new acount.. Vytvořte New acount Počkejte na registrační e-mail než příde Vyberte ho a kliknete na ten odkaz... Pak doplnte ty registracní udaje v otevrenem okne TEŤ POZOR !!! -Nabijte baterku na 90procent aSpusťe Killzone Spusťe v menu killzone Downloads ... Přejedte registrační pravidla a stahněte si dole soubor bude to patch na hru !!!! Stahuje se chvili ma 7,35mb a pak stiskněte 2x 0 (kolečko´) Tet se nainstaluje patch a jedete infraasructure Poté pidam obrázky... :):) ..tohle sem udelal.. ..nainstaloval patch na infrastructure (kolem 7MB) i naky pridavny kolo-a (66MB), ale nejede to.. ..jak sem psal, account mam vytvorenej...na strankach killzone.com se na nej v poho prihlasim (z PSP i PC), ale pri spusteni infrastructure to pise ze je nenasel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2008 ..tohle sem udelal....nainstaloval patch na infrastructure (kolem 7MB) i naky pridavny kolo-a (66MB), ale nejede to.. ..jak sem psal, account mam vytvorenej...na strankach killzone.com se na nej v poho prihlasim (z PSP i PC), ale pri spusteni infrastructure to pise ze je nenasel :( nechápu vytvořil sis ho přes psp ten acount? Co já si pomatuju tak se to nemuselo potvrzovat na e-mail prostě jsem si ho vytvořil a hned jsem hrál... jdu ho skusit založit znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.