Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Killzone On-line pařby OBNOVENY (22.10.2009) - MÁME WEB, PŘIDEJTE SE TAKY !

Daxter

Recommended Posts

OBNOVENO

Rád bych opět obnovil online hraní KZ, jelikož jsem si opět pořídil PSP. Vím že je teď hodně cheaterů, proto chci aby se nás tu sešlo dost nqa hraní mezi sebou na zaheslovaném serveru. ZÁJEMCI PIŠTE !!!!

Seznam hráčů:

1. Daxter - nick ve hře: CZe-Daxter

2. Fallout - Nick ve hře: Boby6killer

Navštivte:

http://killzone-liberation.webnode.cz/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 164
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja bych taky sel CZe-Maximus - jinak nick mam zalozenej Maximus-CZ, tak kdybych mohl hrat s nim:-D

jinak kdyz uz klanovou zkratku, tak ne pismenka Cze --- to pak vsichni budou vedet, ze sme z ceska, ale ne z klanu .. kdyz tam bude neco jako -=XX=- meno tak to kazdej pobere

Odkaz ke komentáři

Pokud ještě nemáte nové nicky tak si je založte a kdo dnes může tak ať si de trochu vylepšit skóre na svůj nový nick. Dnes 2.4. se bude hrát v 18.30, další info na první stránce. Od teď se bude neustále aktualizovat a doufám že pokud budete moct, příjdete si zahrát.

Odkaz ke komentáři

..zdar..killzone sem hral naposled pred rokem - proste kdyz vysel a este nemel multak..

..ale proc to nezkusit, asi se vecer stavim..teda vlastne uz za 15 minut..honem najit to DVDcko kde to mam :D

Ok, pokud chceš patřit do klanu tak si založ nick, tak jako všichni ostatní a napiš ho sem ať tě můžu přidat a jinak si pozorně přčti první stranu

Jo a už du založit server

Odkaz ke komentáři

..zdar..killzone sem hral naposled pred rokem - proste kdyz vysel a este nemel multak..

..ale proc to nezkusit, asi se vecer stavim..teda vlastne uz za 15 minut..honem najit to DVDcko kde to mam :D

..no tak nevim jestli se tam dneska mrknu..

..instalace patchu trvala docela dlouho a ted cekam na mejla s potvrzenim registrace a porad nic...

Odkaz ke komentáři

Hele, Daxtere , pridej k prvnimu prispevku toto:

Jelikoz vsichni nemaji Headset k PSP, ale skoro vsichni ho maji k PC, budem mluvit pres program na PC

Skype to nebude, ptz ho moc lidi nema rado

Ani Teamskeak to nebude, ptz ma spatnou kvalitu zvuku

Bude to program zvaný Ventrilo, funkcionálně podobný TeamSpeaku - ale má mnohem lepší kvalitu zvuku - Server nám poskytne Maximus-CZ

IP je 213.168.183.155 a port 3784

Nestahujte si nejnovějěí verzi - stáhněte si tuto verzi Ventrila rozbalte,- jak se napojit na server:

new1lv8.th.gifnew2jw2.th.gifnew3wc5.th.gifnew5yk6.th.gifnew6xg9.th.gifnew7pb3.th.gifnew8jb6.th.gifnew9ua6.th.gifnew10dl4.th.gif

este jak to nastavit:

vchod do nastaveni:

new11xs4.th.gif

a moznost vyberu A, na tlacitko, B na citlivost

new12ti0.th.gif<--A III B-->new13dt1.th.gif

server pobezi pouze pokud budem hrat nejakou hru, ktera tu bude napsana, pobezi mozna i jednu hodinku pred terminem

Odkaz ke komentáři

koukal jsem lukane že ses zatim také nevzdal nicku tjn, ale fakt mě to mrzí mám tam hezké score přes 3700 zabyto lidí. Jinak docela rychle jste to dnes utnuly... když tam příště nebudete dávat dlouhé 20min.-.. ale raději 10min.. a rychle change tak to bude možná i zábavnější :P

Odkaz ke komentáři

..tak sme bezradnej..

..udelal sem account..nick CZe-atry

..ale nemuzu se connectnout..pokazdy to pise

"network error:account name was not found"

..net vsechno beha, jen se mi to proste neprihlasi...

..a kdyz du v pocitaci na stranky killzone, tak tam mi ten login funguje a prihlasim se tam :(

..mel nekdo podobnej problem..naky reseni?

Odkaz ke komentáři

neloguj se na strankach, ale ucet vytvor primo ve hre .. napis meno, heslo, a pak misto Login klikni na Make new account, postupuj podle instrukci, k otmu vubec PC nepotrebujes

..ale potrebujes..k aktivaci accountu..

..jasne ze sem vytvoril account primo v psp, ale tam se vyplnil email a plna aktivace se udelal az mi poslali mejla...

..to sem udelal a to ze ten ucet funguje poznam, ze se na nej muzu kouknout a prihlasit se na strankach killzone.com

..ale pri logovani v psp to hazi tu chybu..

Odkaz ke komentáři

Jak spustit Infrastructure multiplayer na Killzone!liberation u starších verzi (rok dva zpátky)..

• Hodit ISO do PSP (ms0:\ISO\)
  • Spustit Killzone vytvorit si save a jit do menu)
  • Killzone.com a Create new acount..
  • Vytvořte New acount
  • Počkejte na registrační e-mail než příde
  • Vyberte ho a kliknete na ten odkaz...
  • Pak doplnte ty registracní udaje v otevrenem okne
  • TEŤ POZOR !!! -Nabijte baterku na 90procent aSpusťe Killzone
  • Spusťe v menu killzone Downloads ...
  • Přejedte registrační pravidla a stahněte si dole soubor bude to patch na hru !!!!
  • Stahuje se chvili ma 7,35mb a pak stiskněte 2x 0 (kolečko´)
  • Tet se nainstaluje patch a jedete infraasructure

Poté pidam obrázky... :):)

Odkaz ke komentáři

Jak spustit Infrastructure multiplayer na Killzone!liberation u starších verzi (rok dva zpátky)..

• Hodit ISO do PSP (ms0:\ISO\)
  • Spustit Killzone vytvorit si save a jit do menu)
  • Killzone.com a Create new acount..
  • Vytvořte New acount
  • Počkejte na registrační e-mail než příde
  • Vyberte ho a kliknete na ten odkaz...
  • Pak doplnte ty registracní udaje v otevrenem okne
  • TEŤ POZOR !!! -Nabijte baterku na 90procent aSpusťe Killzone
  • Spusťe v menu killzone Downloads ...
  • Přejedte registrační pravidla a stahněte si dole soubor bude to patch na hru !!!!
  • Stahuje se chvili ma 7,35mb a pak stiskněte 2x 0 (kolečko´)
  • Tet se nainstaluje patch a jedete infraasructure

Poté pidam obrázky... :):)

..tohle sem udelal..

..nainstaloval patch na infrastructure (kolem 7MB) i naky pridavny kolo-a (66MB), ale nejede to..

..jak sem psal, account mam vytvorenej...na strankach killzone.com se na nej v poho prihlasim (z PSP i PC), ale pri spusteni infrastructure to pise ze je nenasel :(

Odkaz ke komentáři

..tohle sem udelal..

..nainstaloval patch na infrastructure (kolem 7MB) i naky pridavny kolo-a (66MB), ale nejede to..

..jak sem psal, account mam vytvorenej...na strankach killzone.com se na nej v poho prihlasim (z PSP i PC), ale pri spusteni infrastructure to pise ze je nenasel :(

nechápu vytvořil sis ho přes psp ten acount? Co já si pomatuju tak se to nemuselo potvrzovat na e-mail prostě jsem si ho vytvořil a hned jsem hrál... jdu ho skusit založit znova

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu