placek Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 jj uz mi to ficiii :)na SE-C aj SOCOM po nete ide Ovšem to je tak jediné k čemu je tenhle DevHook dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Ee, tak Devhookem jsem se sice probojoval až do XMB kde mi to poslušně hlásilo FW 2.82, ale Star Wars: Lethal Alliance mi skončí úplně ve stejným místě, jako na 2.71 SE-B, proběhnou tři úvodní loga, loading obrazovka a... the game could not be started :( . Chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 nevyzaduje to 3.00 ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 ee, 2.81 :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Asi bude špatný iso na týhle 2.82 by to mělo jet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Ee, tak Devhookem jsem se sice probojoval až do XMB kde mi to poslušně hlásilo FW 2.82, ale Star Wars: Lethal Alliance mi skončí úplně ve stejným místě, jako na 2.71 SE-B, proběhnou tři úvodní loga, loading obrazovka a... the game could not be started :( . Chjo Je to chybný release.Před 30 minutama vydal Proper novou 100% funkční romku!! Bez problému v DevHooku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Hm tak tohle fakt nechápu...Zkoušel jsem ten TOTAL-NOOB installer i ten českej návod a vždycky mi psp zamrzne pši spouštění toho fw.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 No tak som to skusil. Vydno ze je to BETA. Stale to spadne ked sa snazim pretaktovat nic moc. :( aspon ze je to krok ku predu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Ee, tak Devhookem jsem se sice probojoval až do XMB kde mi to poslušně hlásilo FW 2.82, ale Star Wars: Lethal Alliance mi skončí úplně ve stejným místě, jako na 2.71 SE-B, proběhnou tři úvodní loga, loading obrazovka a... the game could not be started :( . Chjo Je to chybný release.Před 30 minutama vydal Proper novou 100% funkční romku!! Bez problému v DevHooku.Pred 2 hodinami :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Máš na mysli funkční release SWLA? Nechtěl bys hodit link? :) Hm tak tohle fakt nechápu...Zkoušel jsem ten TOTAL-NOOB installer i ten českej návod a vždycky mi psp zamrzne pši spouštění toho fw.... Jj, mě se to seklo asi třikrát z pěti pokusů, jak píše shadow - je to hold beta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Listopad 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 No tak som to skusil. Vydno ze je to BETA. Stale to spadne ked sa snazim pretaktovat nic moc. :( aspon ze je to krok ku predu... mas pravdu, zatim bohuzel bez pretaktovani :| , ale do vanoc zbyva jeste 24 dni a ja si myslim, ze by do ty doby Booster mohl udelat jeste jeden krucek, uz kvuli jesziskovi :D edit: tak me napada, skousel jste nekdo dump firmwaru 3.00 :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ee, tak Devhookem jsem se sice probojoval až do XMB kde mi to poslušně hlásilo FW 2.82, ale Star Wars: Lethal Alliance mi skončí úplně ve stejným místě, jako na 2.71 SE-B, proběhnou tři úvodní loga, loading obrazovka a... the game could not be started :( . Chjo Je to chybný release.Před 30 minutama vydal Proper novou 100% funkční romku!! Bez problému v DevHooku.Pred 2 hodinami :wink:No tak nebuď takový puntičkář! A jinak zatím budu vyčkávat na novou verzi DevHooku.Tohle nemá cenu instalovat do PSPčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 []No tak som to skusil. Vydno ze je to BETA. Stale to spadne ked sa snazim pretaktovat nic moc. :( aspon ze je to krok ku predu... mas pravdu, zatim bohuzel bez pretaktovani :| , ale do vanoc zbyva jeste 24 dni a ja si myslim, ze by do ty doby Booster mohl udelat jeste jeden krucek, uz kvuli jesziskovi :D edit: tak me napada, skousel jste nekdo dump firmwaru 3.00 :?: 3.00 samozrejme nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 []No tak som to skusil. Vydno ze je to BETA. Stale to spadne ked sa snazim pretaktovat nic moc. :( aspon ze je to krok ku predu... mas pravdu, zatim bohuzel bez pretaktovani :| , ale do vanoc zbyva jeste 24 dni a ja si myslim, ze by do ty doby Booster mohl udelat jeste jeden krucek, uz kvuli jesziskovi :D edit: tak me napada, skousel jste nekdo dump firmwaru 3.00 :?: 3.00 samozrejme nejde myslel jsem si to, ale co kdyby nahodou :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.