WItekS Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 těším se na cod 3 Já taky, to bude pařba! A na comp přitom nevyjde!!! jak to vis?? myslim ze sem videl nejaky video(jako upuotavku) a urcite to nebylo na PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popikos Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 těším se na cod 3 Já taky, to bude pařba! A na comp přitom nevyjde!!! jak to vis?? myslim ze sem videl nejaky video(jako upuotavku) a urcite to nebylo na PSP... Call of Duty 3 vysel na vsechny myslitelne konzole, ale ne na PC :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 těším se na cod 3 Já taky, to bude pařba! A na comp přitom nevyjde!!! jak to vis?? myslim ze sem videl nejaky video(jako upuotavku) a urcite to nebylo na PSP... Call of Duty 3 vysel na vsechny myslitelne konzole, ale ne na PC :roll: cod 3 na pc je taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 ja bych bral gt4 mobile , ale nevim jestli vyjde pac uz mel vyjit davno :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 těším se na cod 3 Já taky, to bude pařba! A na comp přitom nevyjde!!! jak to vis?? myslim ze sem videl nejaky video(jako upuotavku) a urcite to nebylo na PSP... Call of Duty 3 vysel na vsechny myslitelne konzole, ale ne na PC :roll: cod 3 na pc je taky Na PC Call of Duty 3 nevyslo coz je skoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 No tak v roku 2007 nas caka toho naozaj vela ale trebalo by spravit poriadny topic... Pomoze mi s tym niekto?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 No tak v roku 2007 nas caka toho naozaj vela ale trebalo by spravit poriadny topic... Pomoze mi s tym niekto?! hehe a jak:) jako tim ze ti zalozim topic:) ne ted vazne, nechapu proc se lidi ptaji co vyjde. si hodny ze jim to sem das, ale to si neumi tuknout jakoukoli stranku ktera se zabyva psp hrami (treba gamespot ci ign) a tam se kouknout na release list? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hehe a jak:) jako tim ze ti zalozim topic:)No neide len o tom budeme doplnat nove hry a datumy vydania a podobne neskor pridame nejaky Screeny a vydane hry oznacime inou farbou a tak ;) sam nato nestacim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 no, budu li moct editovat tbeou zlozeny topic, tak ti rad pomuzu, docela to sleduju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 novy bournouty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hehe a jak:) jako tim ze ti zalozim topic:)No neide len o tom budeme doplnat nove hry a datumy vydania a podobne neskor pridame nejaky Screeny a vydane hry oznacime inou farbou a tak ;) sam nato nestacim... ale sam na to stacis :) nedelej chudacka.. :roll: nemas PSP tak makej :!: :wink: my musime hrat hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Tak v roce 07 bude určíte serie sportů od EA (Ffifa 08,madden NFL 08 atd..) Bral bych pokračování MoH a Gangs Of London. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Já se těšim akorát na Oblivion jinak na nic....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 ridge racer 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hehe a jak:) jako tim ze ti zalozim topic:)No neide len o tom budeme doplnat nove hry a datumy vydania a podobne neskor pridame nejaky Screeny a vydane hry oznacime inou farbou a tak ;) sam nato nestacim... Taky bych rad pomohl, ve hrach mam slusny prehled. Udelej zakladni topic a pak ho my ,,dobrovolnici" budem dodelavat-doplnovat :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 jeste by mohlo vyjit GTA San Andreas Stories... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 ja chci far cry nevite o nom neco nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.