Cvak01 Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 http://storefront.steampowered.com/v/?client=1&area=game&AppId=11020&gId=11020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Team Fortress 2 FREE weekend [/color][/size][/size][url]http://www.steampowered.com/goldrush/[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Team Fortress 2 FREE weekend [/color][/size][/size][url]http://www.steampowered.com/goldrush/[/url] to zas bude vikendovy narez :D nejvic mne dostali s tema echivmentama (to je jedno jak se to pise) pro medica. Ted se asi tyden vyseru na TF ... pockam si az ta manie s medicama opadne a pak zas zacnu hrat. Navic : v clanwarech to bude tutovka ... s tou posledni zbrani za vsechny achivmenty bude medic neco jako superman ... medic ma healovat obcas dat uber ... ted se z nej stalo nepremozitelne monstrum ... podle mne ted zadupali vyvazenost postav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 no doufam ze casem budou dalsi achvmnst... :) i pro jiny postavy... :) ja to teprf stahuju ale uz se tesim na glod rush :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 hmm stejne jedu pristi tyden pryc, ale nastvali me stim prikazem co odemkne zbrane fakt na ho*no!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 hej super... cezvikend sa stretneme na TF2! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 TF2 je huste fakt vymakana hra...ved 6 rokov vyvoja stoji za to :)mozme hrat celu sobotu v noci..ja mam origo tak NP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 hrali ste nekdo o vykendu TeamFortress2 ??? jak se vam to libilo?:) tohle je jedna z mala her co hraju...asi nejvic... :) bavim me ...moc .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 hrali ste nekdo o vykendu TeamFortress2 ??? jak se vam to libilo?:) tohle je jedna z mala her co hraju...asi nejvic... :) bavim me ...moc .... ja si myslim ze hodne lidi hralo ... o vinkendu to bylo vazne husty ... nechci nikoho urazit ale na serverech byli sami newbici ... kdyz jsem to hral s brachou tak jsme byli pokazde na spicce tabulky a mezi nama byla propast tak 40 - 50 bodu ... no jo ... jinak : kolik mate achivmentu ? :D :D co se tyce peggle extreme : supeeer hra :D nedaval jsem ji sanci ale kdyz jsem ji pochopil (cilem hry je sejmout oranzove kulicky ... ne uplne vsechny) tak se od ni nemuzu odtrhnout a premyslim o full verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 achivmentu mam jen 9/56...za medika nemam zadne protoze hraju prevazne jen za scouta...moje nejoblibenejsi postava :) nektery ukoly jsou docela tezky...spis je to o haluzi ze se to kolikrat povede..ale uz dlouho sem nic noviho neudelal a to peegle je podle me docela blbost :))) parkrat sem to hral ale nic moc jakooo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 nestiahol som to elbo som nemal miesto na disku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Květen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 nestiahol som to elbo som nemal miesto na disku :( sis mel koupit za 10korun jedno DVd a to misto si udelat...fakt skoda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 aoj, přihlásil sem se do tý komunity..ok?..hl2 deathmatch...a Tf2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Jsem tam;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 HELP mam už asi 4 roky založený účet na originálním steamu a dneska jsem si chtěl něco málo zapařit ,ale narazil jsem na dost vážný problém nějak mi nefungujou mé identifikační údaje jako je jméno a heslo když to potvrdim tak mi to píše toto: Steam is having trouble connecting to the Steam Servers. Nevíte někdo co to má znamenat a proč se nomohu dostat do systému steam?:cry: Prosím poraďte:ontopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 vypadok servera..ale uz sa mi aj stalo ze ma hackli...ale kedze ti to vypisalo..tak bud mas spomaleny net alebo fakt ten vypadok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Mě to nějaká jistá osoba 100% HECKNULA a nevím jak se z toho mam dostat. Nakonec jsem se přihlásil, ale ptal jsem se více lidí a nikdo neměl výpadek a to všichni měli org.steam takže jedinej problém byl u mě a to už lec-jak napovídá že jsem se stal obětí HECKERA tzv.Pyráta ty příliš v lásce nemam, ale bych na jejich místě bych se nezabýval nějakýmí steamem, který je pro ně bez cenou hračkou. Neměl bys nějakou teorii, jak by takovouhle podlost mohli vymyslet? Nemusíš odpovídat jenom si to nějak představit. Já se s tím setkávám poprvé, tak nemam žádné zkušenosti že by mě někdo okrad budu rád za každý nápad a hlavně abych se mohlo proti takovímhle srá*** bránit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 ak ta hackli a mas oridinalku cs source...odfot cd key a napis mail Steamu aj s prilozenym cd keyoma napis co sa vlastne stalo... a vsetko po anglicky...nezabudni meno a ake si mal heslo na steam napisat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Tak ono nestačí když si změním heslo ve svých přihlašovacích údajích? A tedy když jim odešlu tím emailem ten popisek toho problému tak jak mi oni pomohou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Nejhorší je na tom, že nejsem ne příliš dobrý v angličtině myslíš že bych nevystačil z nějakým překládacím programem jako je TRANSLAT a pod....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Tak a je to jasný můj OS byl kompletně napaden nějakým spywarem nebo jiným škodlivým kódem k tomu ještě někdo odemně začal opravdu nenápadně odčerpávat data tzn.přenášel je a u mě se nějak podezřele začali ztrácet soubory spolu se složkami i nějaký únik citlivějších dat čily i ty nějaké hesla k přihlášení na jiných webech a pod...Tak to abych si začal zakládat nové úty a udělat další radikální změny v bezpečnostních opatřeních to zase zabere nějaké 2 dny. Od té doby co jsem si koupil kompletní ochranu AVG 8.0+FW CZ Tak se začínají dít věci že bych neřek že ochrana je 100%. Před tím jsem měl AVG 7.5+FW a dělo se něco? Právě že vůbec nic kničemu podobnému nedocházelo zvláštní...:angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Květen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 bruansy patris do console-forum grupy na steam? ze bych te pridal do seznamu...a dik za ty spamy tady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 K cemu to hackerum je? No omg! :D Mysli trochu... Se ti někdo hackne na acc, změní si heslo atd. a má originálku zadara! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Červen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 Tyooo sem dlouho nebyl na Tf2 a vcera sem docela cumel na ty zmeny :D:D samozrejme k lepsimu....:) steam rulezzz valve rulezzz :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2008 nedavno se na steamu objevilo DODs_beta....je to jak normal dods ale je tam spousta achivmentu jak v tf2 a mozna jeste dalsi veci :) moc to nehraju tak sem to jen tak prolit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.