Still Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 zdravím,tak mě napadá že se tady vůbec neřeší hb hry.Hrtajete je někdo???Mě docela baví...jen tak na újezd když mě přestanou bavit klasické hry.Těd často hraju tohle http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007120020 dyžtak napište co vás zaujalo,co hrajete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 hraje se tady něco myslím že cs portable - taky jsem faral...dokud jsem se nezbavil psp xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 Já hraju Mr. Driller:D...mrte chujovina:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 hraje se tady něco myslím že cs portable - taky jsem faral...dokud jsem se nezbavil psp xD a proč ses ho zbavil???Dyžtak hoďte nějaký linky na zajímavý hry:arrow::idea::psp: máte nějaký zkušenosti s programováním hb her???Kdyby to šlo nějak normálně možná bych něco jen tak ze srandy zkusil...Dříve jsem udělal pár flešovek na pc.Tak bych chtěl zkusit i todle...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 hele zajdeš na www. dl.qj.net tam je všechno totálně;) jinak já poměrně hraju AdHoc Dooma s kámošema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Still Odesláno Duben 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 hele zajdeš na www. dl.qj.net tam je všechno totálně;) jinak já poměrně hraju AdHoc Dooma s kámošema... Pěkně doom je věčná klasika,dík za ten link:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Jee Still: tuhle hru znam na PC se menuje Grid Wars a je uplne stejna kde si ji stahl moc rad bych si ji dal pls jestli mas link :) Aha na to potrebuju Kernel nj kua ja tomu moc nerozumim jak si dam na Slim Kernel? Dyztak mi dejte odkaz na tutorial nasel sem jen 1.50 na FAT... sry mozna to zni lamersky tomuhle fakt nerozumim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Poradte pls ja si to chci taky zahrat poslu PTS ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 zdravím,tak mě napadá že se tady vůbec neřeší hb hry.Hrtajete je někdo???Mě docela baví...jen tak na újezd když mě přestanou bavit klasické hry.Těd často hraju tohle http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007120020 dyžtak napište co vás zaujalo,co hrajete. Ja to hravam tiez , ani si nedokazes predstavit akaje to pasia hrat to s dualnobom :psp: proste kam das druhy joy tam to striela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Perfektni gameska skoda ze mi nektery nejdou :( ... poradte jeste naky dalsi jinak tahle hra je v PC verzi Grid Wars ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDR_X1468621755 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 no ja tak dooma ,quake-a, dukenukem 3d ..klasiky proste :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Perfektni gameska skoda ze mi nektery nejdou :( ... poradte jeste naky dalsi jinak tahle hra je v PC verzi Grid Wars ;) A v Xbox 360 verzi Geometry Wars. Jinak jak si sháněl kernel na slima, tak ten neexistuje, musíš si udělat TimeMachine, kdy budeš přepínat mezi FW ;) návod máš v tutorialech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Existujou naky dobry Pokemoni na PSP rad bych si neco takovyho zahral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Existujou naky dobry Pokemoni na PSP rad bych si neco takovyho zahral :D jo, stahni si z pikachu.cz ROMky a ty pak v emulatoru spust ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 Tady sem nasel docela solidni pocet her vetsina na Rapidoj... skoa ze ted nemam premium ale az bude urcite jich hodne vyzkousim :) http://pspiso.com/showthread.php?t=93797 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 HB hry hraju.....dej si jinej avatar ale jeden už tu je s rozpíchanou pusou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2008 ja tedka hraju Chromium,Mr.Driller sem mel taky na PSP-celkem ujde...a jeste a to je zabijarna-Power Manga-to je dost slusna hra az na to ze to je port...a nesmim zapomenout na Tyrian-fakt mrte husta hra a ta muzika je vazne dobra taky...ale jinak sou asi stejne na PSP nej emulatory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.