Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak na prvním místě jsou peníze. Mám hodně kamarádů,co tohle hrajou a jeden z nich si pořizoval samopal AK-47 (Kalashnikov) za 14,000Kč a když se mu rozbil,tak si koupil M6 za 9,000Kč. K tomu nějáký vesty (cca 3000Kč) a digi maskáče za 3,000Kč. K tomu camelbag a spousta dalšího. A dneska? Koupil si mašinu za 70,000Kč a na Airsoft kašle... Ale klidně si to dejte s kuličkovkama z tržnice,ale není to ono... ;) Drahej sport

Odesláno
Tak na prvním místě jsou peníze. Mám hodně kamarádů,co tohle hrajou a jeden z nich si pořizoval samopal AK-47 (Kalashnikov) za 14,000Kč a když se mu rozbil,tak si koupil M6 za 9,000Kč. K tomu nějáký vesty (cca 3000Kč) a digi maskáče za 3,000Kč. K tomu camelbag a spousta dalšího. A dneska? Koupil si mašinu za 70,000Kč a na Airsoft kašle... Ale klidně si to dejte s kuličkovkama z tržnice,ale není to ono... ;) Drahej sport

Tak jsou buď hodně velcí nadšenci/boháči, protože mojí kámoši hrají se zbraněma 1-2k a v poho, pro začátek (rok, dva) to podle mě bohatě stačí, takže s tím "drahým" sportem bych brzdil... Já ti taky můžu říct, že sem si koupil plavky za 10k(neopren) a přitom ti na tenhle sport stačí plavky za 500, dmnce :roll:

Odesláno
no ja prave koukal na net a tam to tak drahy ebylo i kdyz sem nasel zbran a 30k teda no ...stejne to musi bejt sranda...jeste se chc zeptat to si muzu hrta kde chci nebo en v nakejch oblastech ze bysme se treba s 10 kamosema vzali a sli nekam do lesa po sobe strilet napr....

prosimte ty si to radsi nekupuj jinak si s kamosema vystrelite oci.. to je velke riziko nesmite s tim delat blbosti, protoze pak hrozi riziko zraneni.. doporuceny vek nad 18 let.:roll::!:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu