zeNík Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Tak jako hra je to užasna jestli je stejna jak předešlí díly ,ale tak to tady nechci rozvadět ja mam hlavne velkej dotaz jak nebo spis kde se registrovat abych to moh hrat po netu.Nikde ve hře to jako nabidku nemáte nic prostě viz tady přikladam screeny: nikde ve hře vám to ani neřika kde se lognout a at tam napíšete cokoliv piše to furt viz screen.Předem Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HH47 Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Tiež som to stiahol a neviem čo s tým...čítal som že je to nejaká nová antipiracy vychytávka od Sony že account sa vytvorí v predajni ale vraj to je už cracknuté nejakým NPDecrypter-om, viac ale o tom neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Duben 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 No to mi neřikejte že ste si to nestahli a nehrajete to.. noták...docela dost by mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 ma to jenom 180MB, hratelnost multasu je super, po netu jsem nezkousel...a to vytvoreni vlastni mapy - lahudka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 musis stahnout tu verzi s Npdecryptorem http://isohunt.com/torrent_details/39332830/syphon+filter+combat+ops?tab=summary edit: pratele tak uz jsem na to prisel..verze je stejna ale je potreba se zaregistrovat na playstation network a pak to frci ..ted jsem hral:)registrace ji v klidu..nic zavaznyho..tak parte je to dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2008 Ahoj prosim muzes sem hodit link na tu stranku k zaregistrovani ja nak nwm kde presne to je dekuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Myslim ze na Us Playstation ale..regl sem se tam a taky nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Tak co je to uz nejak funkcni nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Myslim ze je to stejna verze, ktera byla součástí Logans Shadow. Ta registrace PS network by mela byt stejna,ale me taky nefunguje, a kdyz tam napisu hesloí co ma 5 pismen,stejne mi to hodi 7 hvezdicek místo pěti:( No snad na o nekdo dojde.. Uz me nebavi medal of honor kde vsichni cheatujou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 to u logan's shadow bylo jen demo,ted už je normál plná z ps store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 dobre rano... http://store.playstation.com/store/index.vm google je super ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERROR Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 Díky myschoo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HouSKa Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 a me to pro zmenu pise Faild to connect to the Combat ops lobby server takze se ani k tomu heslu nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HH47 Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 hral už niekto online? mne to stále nebere....som sa aj registroval, aj dal tú Decryptovanú verziu a nič :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 je divny ze to nejde..ja jsem se registroval uz driv kdyz sjem chtel editor skinu na wipeout..ta registrace je trosku slozitejsi..musis cekat na email a pres ten se pak dostanes dal..jo a heslo je 6timistny a nemuze byt slozeny jen z cisel*jakmile to pak zadas do psp tak to frci v poho..privni radek email a druhy heslo a je to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HH47 Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 tak som sa asi registroval inde lebo keď mi prišiel overovací mail tak v ňom bolo písané že už nemusím nič potvrdzovať a registrácia je kompletná. Tak sa idem registrovať niekde inde :-) ale mohli by ste sem hodiť link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Rozchodil to nekdo? Mam to primo z PS Store a pise to chybu: "Failed to connect to the Combat Ops lobby server. Please check your network connection and try again later." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 takze tahle hra je jen pro multiplayer ? nikde zadnej singl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 ano pouze multiplayer. ale i přes AD hoc je to sranda a s kámošema to ve škole hrajeme pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Září 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2009 co mam delat kdyz mi psp vyhodi hlasku na psstore A connection error has occurred 80435062 dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.