F789GH Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Jednoduše, 1.stahnete si program Protecktme na Je tam eboot.pbp,vytvorte slozku na plose Proteckt ME>tam dejte ten ***.pbp http://uloz.to/1211585/EBOOT.PBP 2.dejte ho do : PSP GAME:arrow:ne 150 a ani 3.xx 3.spuste ho,dejte : Install.prx 4.pak dejte :Set Password/dejte nějake heslo 5.odejdete z PROTECKT ME! ,bude to pozadovat heslo 6.dejte Exit a zase to bude chtít heslo 7.jdete do RECAVERY menu,a aktivujte prx,predtim mate zadat do seplugins ve VSH.TXT ::::ms0:/seplugins/protectme.prx POZOR!!!!doporučuji dat nějake jednodušši heslo na začatek.Pak si ho zmenite TO VŠE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 popoprdie Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 no pro me absolutne no need pac ve skole lidi co mi berou psp maj taky radi dark_alexe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smajlik.jarda Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 j me to samy... jinak pls poslete mi nekdo ten protektme formatoval sem pc a nikde uz to neni:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 F789GH Odesláno Leden 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 co mam to reuploudnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smajlik.jarda Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 j byl by s hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cyrus Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 proč takle složitě když to de udělat i v na stavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 proč takle složitě když to de udělat i v na stavení joo tak to mi napiš kde to nastavim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 to je jen rodičovský zámek..takže celkem k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VLANG Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 zkoušel sem to a a nakonec se zamkolo, tak sem si přehrál na vyšší custom, možná to někomu bude chdit ale mě nechodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 joo tak to mi napiš kde to nastavim ? English Settings/security settings/Change Password Deutsch Einstellungen/Sichrheits-Einstellungen/Passwort andern bude ti to stačit jako návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 omg, to je jen na browser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 omg, to je jen na browser... já sem to sice nezkoušel ale mnělo by to zamknout celé psp:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 já sem to sice nezkoušel ale mnělo by to zamknout celé psp:bash: no ale nezamyká :roll: je to blbost :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VLANCOMP Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Já to zkoušel na psp FAT 5,00M33-6 vše vypadalo že bude chodit a nic, nakonec se to po..... a zamklo nadobro, nevím asi jsem udělal nějakou chybu, ale stará dobrá pandora s MMS mě zachránila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
F789GH
Jednoduše,
1.stahnete si program Protecktme na
Je tam eboot.pbp,vytvorte slozku na plose Proteckt ME>tam dejte ten ***.pbp
http://uloz.to/1211585/EBOOT.PBP
2.dejte ho do : PSP GAME:arrow:ne 150 a ani 3.xx
3.spuste ho,dejte : Install.prx
4.pak dejte :Set Password/dejte nějake heslo
5.odejdete z PROTECKT ME! ,bude to pozadovat heslo
6.dejte Exit a zase to bude chtít heslo
7.jdete do RECAVERY menu,a aktivujte prx,predtim mate zadat do seplugins ve VSH.TXT ::::ms0:/seplugins/protectme.prx
POZOR!!!!doporučuji dat nějake jednodušši heslo na začatek.Pak si ho zmenite
TO VŠE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
38 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.