Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 3, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2006 Glutton napsal: Hmm. Tenhle topic asi nemá moc cenu... protože lidi můžou hodnotit jen to co hráli ne? A proč by si někdo pouště něco co už přee mpovažuje za špatný? Takže tu stejně budou vlstně nejhorší z nejlepších her. Ale ty skutečně špatný co nikdo ani nehrál se tu asi neobjeví? precti si prosim poradne otazku :roll:
SEMRY Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2006 No já nemůžu říct co se mi všechno nelíbí zas tolik sem toho nehrál. Ale zjištuju že dost her na PSP je naprostej brak. Nebo prostě těch fakt dobrejch je méně. V tom vidim hlavní výhodu DS.
KrocanX Odesláno Prosinec 3, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2006 taky pridam trochu od mlejna....:D tak co me zklamalo asi fakt moc? tak to bude jednoznace GTA LCS..(tak a ted do me:D ) a taky thug2 rmx...
LOPO_X Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2006 Jednoznacne to bude asi ten Dave mirra. Needy bych sem nedaval protoze ty se fakt libi jen nekterym a nekteri je nemuzou zase ani citit
WItekS Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2006 vim ze kazdej muze mit svuj nazor ale Tekken??? :roll: :roll: :!: vzdyt ten se objevuje i v zebricku tech NEJLEPSICH her na PSP?! 8) co vam na nem vadi, muzu-li se ptat??
shadow.wizard Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2006 WItekS napsal: vim ze kazdej muze mit svuj nazor ale Tekken??? :roll: :roll: :!: vzdyt ten se objevuje i v zebricku tech NEJLEPSICH her na PSP?! 8) co vam na nem vadi, muzu-li se ptat??No nie kazdemu sa paci (pre mna 3 najlepsia hra) ale co uz. Niekto ma radsej Legend of Heroes...
WItekS Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2006 shadow.wizard napsal: WItekS napsal: vim ze kazdej muze mit svuj nazor ale Tekken??? :roll: :roll: :!: vzdyt ten se objevuje i v zebricku tech NEJLEPSICH her na PSP?! 8) co vam na nem vadi, muzu-li se ptat??No nie kazdemu sa paci (pre mna 3 najlepsia hra) ale co uz. Niekto ma radsej Legend of Heroes... jasny, ja rozumim tomu, ze se nekomu llibi a nekomu ne,jenom sem ctel od nekoho, kou¨mu se to zrovna nelibi, co mu na tom vadi(ovladani, grafika atd...)
Francik_3 Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2006 1.WTF 2.APE ACADEMY 3.SEGA GENESIS COLLECTION 4.DAVE MIRRA BMX CHALLENGE 5.WARHAMMER BATTLE FOR ATLUMA (hlavně jsem to nepobral... :))
folty.hans Odesláno Prosinec 4, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2006 no tak treba me tekken taky nejak nelaka protoze podobnej typ her me proste nebavi.....tot zase můj nazor :?
Glutton Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2006 WItekS napsal: vim ze kazdej muze mit svuj nazor ale Tekken??? :roll: :roll: :!: vzdyt ten se objevuje i v zebricku tech NEJLEPSICH her na PSP?! 8) co vam na nem vadi, muzu-li se ptat?? Ovládání a stereotip. Ale hlavně ovládání. Každá postava má tucty komb. Ale hromadu z nich není moný v souboji namačkat. Takže nakonec má každá z nich použitelných míň úderů než třeba v Mortal Kombatu. Vezmeme-li v úsvahu, že tam nejsou ani zbraně, ani fatality a vlastně jen jeden jediný herní mód. Šikovně zamaskovaný jako několik módů ale vlastně jde pořád o to samé - něco jako Puzzle mod, chess mod, konkques mod apod tam není vůbec. Takže pro mě jednoznačně jedno z největších zklamání. jediná pěkná věc je ta grafika. Ale jinak je to odfláknutý a počítá se, že to prodá jméno - přiznejme si - pro kolik lidí to byla jedna z nejlepších her na PSP ještě dřív než ji vůbec poprvé vyzkoušeli?
WItekS Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2006 Glutton napsal: WItekS napsal: vim ze kazdej muze mit svuj nazor ale Tekken??? :roll: :roll: :!: vzdyt ten se objevuje i v zebricku tech NEJLEPSICH her na PSP?! 8) co vam na nem vadi, muzu-li se ptat?? Ovládání a stereotip. Ale hlavně ovládání. Každá postava má tucty komb. Ale hromadu z nich není moný v souboji namačkat. Takže nakonec má každá z nich použitelných míň úderů než třeba v Mortal Kombatu. Vezmeme-li v úsvahu, že tam nejsou ani zbraně, ani fatality a vlastně jen jeden jediný herní mód. Šikovně zamaskovaný jako několik módů ale vlastně jde pořád o to samé - něco jako Puzzle mod, chess mod, konkques mod apod tam není vůbec. Takže pro mě jednoznačně jedno z největších zklamání. jediná pěkná věc je ta grafika. Ale jinak je to odfláknutý a počítá se, že to prodá jméno - přiznejme si - pro kolik lidí to byla jedna z nejlepších her na PSP ještě dřív než ji vůbec poprvé vyzkoušeli? O.K. :wink: tvuj nazor.
JackColl Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 Kazdopadne WTF je nojhorsi hra co kdy spatřila světlo světa.. :shock: Fakt FUJ.. Jian me celkem bavilo vsecko, co jsem zatim hral..;-) Akorat treba Spider-Man 2 me docela zklamal.. EDIT: Dneska jsem hral Me and My Katamari a deptal mě tam ten blbej král..:grin: Takže to taky ne..;-)
Wolf.cz Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 Dave Mirra BMX Challenge pročpak vás nebavěj celé jsem je dohrál a jsou parádní těch tryků jak se dá jed trasa a hlavně nehorázné skoréčka ke konci už jsem dělal přes milion a pul
Dutch Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 1.nsf mw,u,carbon 2. fifa 2006 3. NHL gretzky 4.fifa street a dalsich par gamesek
SmatrFop Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 1. Bounty Hounds (nebo jak se to menuje) 2. Loco Roco 3. Ridge Racers 4. F1 Grand Prix (1. Díl) 5. Gretzky NHL
modry.neon Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2007 Ford bold moves, Dave mirra bmx, Sonic rivals, ATV, LA Rush ....tyhle me fakt nechytly ale bylo jich vic ale nemuzu si vzpomenout
Honzas11 Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 to já mám jen tři hry Grand prix , NFSC, Princ of Persia takžže skušenosti nemam :roll: :roll:
Honzas11 Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 to já mám jen tři hry Grand prix , NFSC, Princ of Persia takžže skušenosti nemam :roll: :roll:
flY1 Odesláno Únor 9, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2007 NFS MW nic moc, a tekken mě taky celkem zklamal, a nejhorší 50cent hra uplácaná z hoven a sraček
roarbb Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2007 1. NFS Carbon 2. NFS MW 3. WWE vs. Smackdown 2007 4. Snoopy 5. Sid Meiers Pirates
Recommended Posts