Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

5 Nejhorsich Her na PSP

Vycurat_Aspat

Recommended Posts

Hmm. Tenhle topic asi nemá moc cenu... protože lidi můžou hodnotit jen to co hráli ne? A proč by si někdo pouště něco co už přee mpovažuje za špatný? Takže tu stejně budou vlstně nejhorší z nejlepších her. Ale ty skutečně špatný co nikdo ani nehrál se tu asi neobjeví?

precti si prosim poradne otazku :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

vim ze kazdej muze mit svuj nazor ale Tekken??? :roll: :roll: :!: vzdyt ten se objevuje i v zebricku tech NEJLEPSICH her na PSP?! 8) co vam na nem vadi, muzu-li se ptat??
No nie kazdemu sa paci (pre mna 3 najlepsia hra) ale co uz. Niekto ma radsej Legend of Heroes...
Odkaz ke komentáři

vim ze kazdej muze mit svuj nazor ale Tekken??? :roll: :roll: :!: vzdyt ten se objevuje i v zebricku tech NEJLEPSICH her na PSP?! 8) co vam na nem vadi, muzu-li se ptat??
No nie kazdemu sa paci (pre mna 3 najlepsia hra) ale co uz. Niekto ma radsej Legend of Heroes...

jasny, ja rozumim tomu, ze se nekomu llibi a nekomu ne,jenom sem ctel od nekoho, kou¨mu se to zrovna nelibi, co mu na tom vadi(ovladani, grafika atd...)

Odkaz ke komentáři

Ovládání a stereotip. Ale hlavně ovládání.

Každá postava má tucty komb. Ale hromadu z nich není moný v souboji namačkat. Takže nakonec má každá z nich použitelných míň úderů než třeba v Mortal Kombatu. Vezmeme-li v úsvahu, že tam nejsou ani zbraně, ani fatality a vlastně jen jeden jediný herní mód. Šikovně zamaskovaný jako několik módů ale vlastně jde pořád o to samé - něco jako Puzzle mod, chess mod, konkques mod apod tam není vůbec.

Takže pro mě jednoznačně jedno z největších zklamání. jediná pěkná věc je ta grafika. Ale jinak je to odfláknutý a počítá se, že to prodá jméno - přiznejme si - pro kolik lidí to byla jedna z nejlepších her na PSP ještě dřív než ji vůbec poprvé vyzkoušeli?

Odkaz ke komentáři

Ovládání a stereotip. Ale hlavně ovládání.

Každá postava má tucty komb. Ale hromadu z nich není moný v souboji namačkat. Takže nakonec má každá z nich použitelných míň úderů než třeba v Mortal Kombatu. Vezmeme-li v úsvahu, že tam nejsou ani zbraně, ani fatality a vlastně jen jeden jediný herní mód. Šikovně zamaskovaný jako několik módů ale vlastně jde pořád o to samé - něco jako Puzzle mod, chess mod, konkques mod apod tam není vůbec.

Takže pro mě jednoznačně jedno z největších zklamání. jediná pěkná věc je ta grafika. Ale jinak je to odfláknutý a počítá se, že to prodá jméno - přiznejme si - pro kolik lidí to byla jedna z nejlepších her na PSP ještě dřív než ji vůbec poprvé vyzkoušeli?

O.K. :wink: tvuj nazor.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Kazdopadne WTF je nojhorsi hra co kdy spatřila světlo světa.. :shock: Fakt FUJ.. Jian me celkem bavilo vsecko, co jsem zatim hral..;-) Akorat treba Spider-Man 2 me docela zklamal..

EDIT: Dneska jsem hral Me and My Katamari a deptal mě tam ten blbej král..:grin: Takže to taky ne..;-)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu