Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosim vas pomozte mi nevim si rady s PSP

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
hm dik uz to mam,ale stejne se mi kdyz neco hraju tak se mi to sekne a PSP se vypne.Nemate na tohle nejakou radu?To by asi chtelo vsechno nejak vymazat a nainstalovat CFW znova ne.Ja uz nevim.To hraju dragonball Z a ni nezbiju prvni bojovniku kvuli tomu ze se mi to sekne.A takhle to je u vsech her

Pokud si ses jistej, ze to neni hrou, spatnym kabelem, nebo spatnou kartou, tak updatni na nejvyssi CFW 3.90 M33 - 3 .. pokud to bude delat stale, vytvor si pandoru a flashni si to pres ni.. Pokud to bude delat stale, je to nejaka HW chyba a pomuze jedine vymena PSP, resp. reklamace..

• 0
Odesláno
Pokud si ses jistej, ze to neni hrou, spatnym kabelem, nebo spatnou kartou, tak updatni na nejvyssi CFW 3.90 M33 - 3 .. pokud to bude delat stale, vytvor si pandoru a flashni si to pres ni.. Pokud to bude delat stale, je to nejaka HW chyba a pomuze jedine vymena PSP, resp. reklamace..

hrou,kabelem ani kartou by to bejt nemelo.Protoze sem hral ISO hry na verzi 3.52 M33 a slo to v pohode, ale pak se to jednou zaseklo az sem musel pouzit easy recovery a od te doby se to vzdycky zasekne a PSP se vypne.Nechapu to ale stve me to.Furt takova smula.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu