Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Odesláno

Čus kluci mám problém chci reklamovat PSP a to z důvodu že mi při hraní začne blikat display a potom se PSP sekne a nejde zapnout rozsvítí se zelená kontrolka ale nenaběhne menu tak se chci zeptat co mám udělat než to dám do opravny jenom podotýkám že PSP vždycky po tak 5 minutách rozběhne ale po chvilce zase sekne. Mám předělat firmware na ofík a ještě co myslíte poznají to že sem tam měl nelegal??.... předem dík za odpovědi

Recommended Posts

• 0
Odesláno
normálně si updatoval FW a seklo se to :dozey:..btw pokud to není total brick tak ti spíš daj nový PSp fat a ne prachy :dozey:

jo měl bys donýst celej obsah balení co tam bylo...ikdyž někde to ani nekontrolujou

jo,to klidne rekni-podobne sem to rek ja-vlastni skusenost:D nestihly do mesice-vratili penize a koupil sem si slima:lol:

Edit:bud rekni to od teka to ti uveri nebo to tvoje,me to uverily,rek sem ze se mi sekklo psp,vyndal sem baterku,vratil z5 a us neslo zapnout:D

tak díky za rady zejta du reklamovat a už jenom čekat jak to dopadne :) a ještě to mi daj nějak vědět nebo si tam mám přijít po měsíci???

a když to mám z bontonlandu můžu to dát do jakýhokoliv obchodu (bontonland??)

potřebuju to vědět pls

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu