Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Odesláno

Čus kluci mám problém chci reklamovat PSP a to z důvodu že mi při hraní začne blikat display a potom se PSP sekne a nejde zapnout rozsvítí se zelená kontrolka ale nenaběhne menu tak se chci zeptat co mám udělat než to dám do opravny jenom podotýkám že PSP vždycky po tak 5 minutách rozběhne ale po chvilce zase sekne. Mám předělat firmware na ofík a ještě co myslíte poznají to že sem tam měl nelegal??.... předem dík za odpovědi

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Hele věci co jim máš říct bych vůbec neřešil prostě dělej že seš ůplnej lajk a nerozumíš tomu prostě PSP nejde zapnout nic si s tim nedělal jen hrál a pak se vyplo a THE END :lol: víc bych neřešil rozvítí se kontrolka po chvíly zhasne a konec...v opravně to budeš mít 30 dnů a pak si tam zajdeš oni zjistej že ho nemaj ještě v krámu a budou tam volat, ty jim řkenou že to ještě nemaj a prodavač ti řekne jestli nechceš ještě počkat ty samozřejmě nebudeš chtít a řekneš at vysolej škváru a hned si vem noví SLIMko :D

ale pozor já měl v reklamačnim protokolu dodatek že si vyhrazujou právo 5 dní na dopravu zboží ze servisu do prodejny a to sem podepsal stejně jako podepíšeš ty tu smlouvičku ale třeba to tam mít newbudeš...

btw i s těma +5 dnama to nestihli a vzal sem si peníze :lol:

• 0
Odesláno
Hele věci co jim máš říct bych vůbec neřešil prostě dělej že seš ůplnej lajk a nerozumíš tomu prostě PSP nejde zapnout nic si s tim nedělal jen hrál a pak se vyplo a THE END :lol: víc bych neřešil rozvítí se kontrolka po chvíly zhasne a konec...v opravně to budeš mít 30 dnů a pak si tam zajdeš oni zjistej že ho nemaj ještě v krámu a budou tam volat, ty jim řkenou že to ještě nemaj a prodavač ti řekne jestli nechceš ještě počkat ty samozřejmě nebudeš chtít a řekneš at vysolej škváru a hned si vem noví SLIMko :D

ale pozor já měl v reklamačnim protokolu dodatek že si vyhrazujou právo 5 dní na dopravu zboží ze servisu do prodejny a to sem podepsal stejně jako podepíšeš ty tu smlouvičku ale třeba to tam mít newbudeš...

btw i s těma +5 dnama to nestihli a vzal sem si peníze :lol:

ale těch 5 dnů by mělo bejt zahrnuto v těch celejch 30 ne nebo 35 jako navíc

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu